2012-10-28

Kansalaisvelvollisuuksia ja humppaa

Suoritin tänään kansalaisvelvollisuuden (= kävin äänestämässä). Piti kysyä vaalivalvojilta mihin meen, mitä teen kun ensikertalaisena sitä oli vähän hukassa. Voi raukat ;D Mut sainpa äänestettyä, ens kerralla osaan suunnistaa ihan itte!

Äänestyksen jälkeen suunta kohti kaupunkia ja yläkropan jumppaa. Tuli otettua vähän kovemmin kuin viime kerralla ja ensi viikolla yritän päästä tekemään taas oikeesti kovaa. Tuppaa tuntumaan ainakin siltä, että olisin kutakuinkin palautunut. Anyways, tähän päivään. Pääpaino selällä ja vatsoilla + rintaa ihan vähän.

Alkulämmöt crosstrainerilla 10min

Penkki 10x20kg, 6x30kg, 5x35kg, 3x4x40kg + 3x42.5kg (piti kokeilla meneekö... viimeinen toisto oli vähän hävytön)

Ylätalja rusetti 12x35kg, 8x40kg
Alatalja suoralla kahvalla 12x35kg, 8x40kg

Kulmasoutu kp 2x8x12.5kg, 8x15kg

Pullover rinnalle kp 10x12.5kg, 2x10x15kg

Ja vatsoille kiertoharjoitteluna seuraavaa:
Voimapyörä 2x10
Jalkojennostot 2x10
Abcoasterilla vinot vatsat 2x20/puoli
Abcoasterilla suorat vatsat 2x20

Loppuun crosstrainer-intervallia 20min

Tuntuupa mukavalta, kun voi tehdä penkkisarjat nelosella alkavalla painolla :) Mulla on keskivartalon vahvistusprojekti meneillään, selkään ja vatsalihaksiin olisi saatava jerkkua lisää. Esimerkiksi kyykyissä jalat kyllä jaksaisi, mutta keskivartalo pettää ja koko touhu menee jullettamiseksi. Ja se ei oo tarkoitus.

Räpsin vähän kuviakin tänään, just for you honeys!

Paremman bodyn toivossa kenties? Kiva-kivempi-kivin-asteikolla
toi paita on kivin. Hehe.
No te kuitenkin halusitte nähä, miltä se näyttää. (Huomatkaa oikealla
pikkusiskon tekemä ikivanha piirrustus nimeltään "Anni in future")
Mun pitäis varmaan pestä toi peili... Joo. Kai sieltä selkäpuolelta jotain erottuu,
vaikken sitä lihaserottuvuutta ole treeneilläni niin metsästänytkään.
Päivitin naamakirjaa treenin jälkeen ja jostain kumman syystä keskustelu siirtyi jumpan sijasta humppaan. Arvatkaa, onko tää soinut päässä koko tämän illan ja varmaan vielä yönkin? 



Syysloma tais olla tässä. Miksi, oi miksi aika menee aina liian nopeasti? Huomenna se ois siis back on track eli fysioterapian kautta kouluun ja sieltä treenille. Vuorossa fiiliksen mukaan joko maastaveto tai ihanakamala kyykky. Hyvää alkavaa viikkoa hunajaiseni!


2012-10-26

Wtf, lunta?!

Eilisiltana ajelin salilta himaan raemyrskyssä ja tänään herättyäni katoin ulos ja olin tälleen:


Vaikka lumi onkin "ihan jees", niin se on nimenomaan "ihan jees" eikä JEES! Jos tajuutte mitä meinaan. Jouluna ton vielä kestäis, mutta nyt kun ei omalla autolla pääse mihinkään (tuore kuski on välitön kolari meidän äidin mielestä, se ei päästä mua ajamaan tossa säässä) ja vaatevalikoima on lähempänä kesämallistoa kuin toppakuteita, niin nakertaa aika isosti. Damn!

Treenille saatan tosin silti päästä tänään. Mutsi näet menee kaupunkiin hoitamaan pari asiaa. Kevyesti otan kuten olen lupaillutkin, vaikka itse asiassa nyt alkaa jo tuntua siltä että alkuviikon veto poissa -olo on jäänyt unholaan. Se ei silti tarkoita sitä, että kroppa olisi täysin palautunut, joten himmaillaan vielä. Ihan pakko oli kuitenkin eilen testata saanko penkissä nelosia 40 kilolla (sain). Voittajafiilis ;) 

Tässä ollaan pikku hiljaa siskon kanssa ruvettu miettimään jo joululahjoja. Tultiin siihen tulokseen, että jos hankitaan lahjat vasta joulun alla niin kiire ja huono rahatilanne pakottavat huonompilaatuisiin ja ideattomiin lahjoihin, joten ollaan aloitettu hankinnat tällä kertaa ajoissa. Oma lahjalista tälle vuodelle käsittää lähinnä rahaa (bensa on kallista, hyi) ja suklaata, mutta lisäksi tarvelistalla olis muutama ihan oikeekin juttu.





2. Kunnon talvitakki - esim. tämä 83.95€ hintainen apinatakki (Cheap Monday)





Sit mä tarttisin vielä jotkut kengät, lenkkarit tai semmoset saapikkaat, joilla ois helppo kävellä ja joilla en lentäis perseelleni heti ensimmäisten oikeesti liukkaiden kelien tultua. Karvavuorilliset nilkkurit minikorolla ois aika söpöt. Äitii!


2012-10-23

Kehon kuuntelua ja arpavoitto

Mun on kevennettävä treenejä. NYT. 

Tuntuu kuin olisin jumissa forkuista pohkeisiin saakka, joka paikkaa aristaa ja en edes muista, milloin alaselän lihaksisto olis tuntunut kivuttomalta. Nyt on aika hellittää otetta kovista treeneistä, vaikka ohjelma sanois mitä (ja se sanoo, että ens viikolla pitäis vasta kevennellä). Suunnitelmaa edesauttaa syysloma (alkaa muuten huomenna, jes!), jolloin tuskin tulee hirveästi treenejä kun ei tule ajoja kaupunkiinkaan. Oikeastaan tää jumitus on ihan omaa syytä, sillä olen tehnyt joka viikko näiden jumppien lisäksi ties mitä ekstra-aerobisia, pumppitreenejä sun muita ihan vaan siksi, koska tuntuu ettei muka tee tarpeeksi ja toisaalta kun tää salihomma nyt on mulle vaan se juttu, mikä pitää mut poissa syysmasiksesta. Toinen syy on se, että energiansaannin kanssa on vieläkin ongelmia ja ruokaa ei saa alas siihen tahtiin mitä treeneihin nähden kuuluisi. Ei paranis siis valittaa, oma vika mikä oma vika.

Vähän harmittaa, kun joudun jättämään ohjelman ns. puolitiehen. Pää huutaa ja käskee jatkamaan vaikka sattuu, eihän tässä olis kuin kaksi kovaa jumppaa jäljellä. En halua kuitenkaan ottaa mitään riskejä, joten näillä mennään. Vahingoista viisastutaan, ja ensi kerralla lähdetään tekemään vain ja ainoastaan ohjelman mukaisia treenejä TAI opetellaan syömään TAI liikutaan ohjelman lisäksi, mutta hyvin kevyesti. Se kevyt liikkuminenkin on muuten osa-alue, josta en sitten koskaan oo saanut mitään irti... 

No, all in all, penkki sentään on siinä loistavassa vaiheessa, että keventelyn jälkeen nostan 50kg. Maanantaina nousi jo 47.5 kiloa ja viiskymppinen melkein (jäi puoleenväliin). Ensi kerralla se tottavie tulee!

Ja sitten muihin aiheisiin! Mä voitin taannoin Erican blogissa Gazozin verkkokauppaan 100€ lahjakortin?! ja vähänkö olin intsinä! Siis toi tuli NIIN tarpeeseen ♥ Kiitos Erica, oot ihana! Latailin koriin ihan extemporena kaikkia kivoimpia tuotteita ja tänään paketti kolahti lähikaupan laariin. Sisällöksi paljastui pari Better Bodiesin paitaa (treenipaita ja vapaa-ajan t-paita), proteiinivanukasta (banaani-toffee, eka satsi on jo jääkaapissa jäähtymässä, can't wait) ja muutama tarjouksessa ollut namipatukka. 

Tässä ne paidat kuvina, ihan sopivan kokoisia oli (otin S-kokoisena) ja vaikka näytänkin nuo päällä ihan wannabe-punttimimmiltä kun jenkkikset piirtyy ohuen kankaan läpi, niin silti! Oon niin pitkään halunnut BB:n vaatteita, mutten ikinä ois raaskinut ostaa näitä paitoja ilman lahjakorttia. Kiitos siis vielä!

Tän olisin halunnut harmaana, mutta oli varastosta loppu,
joten otin sitten sangrian värisenä. Aika feminiini ;)


Siinäpä näitä taas. Syysloma käynnistetään huomenna mökkitsembaloilla ja sitä jatketaan toivon mukaan Turussa viikonloppuna. Hyvää lomaa kanssalomalaisille ja ihanaa loppuviikkoa muille otuksille!

2012-10-15

Yllättävä InBody

Noniin, päivä pulkassa ja pääsen kertomaan teille sunnuntaisesta InBody-mittauksestani! I know you're veeriveriveri interested ;) Kyseessä oli siis tosiaan Paavo Nurmi -keskuksen teettämä mittaus InBody720-laitteella, joka on käsittääkseni (?) tällä hetkellä pihtimittauksia lukuunottamatta se tarkin olemassaoleva kehonkoostumusta mittaava vehje Suomessa.

Mittaus maksoi 20€. Total Gymillä olis tänään ollut mittaukset samaisella laitteella 25€ hintaan - säästin siis euroja ;) Tai mutsi säästi, koska se maksoi. En pyytänyt, se vaan yhtäkkiä maksoi! Oonko jo sanonut, että mulla on ihana äiti? Mulla on ihana äiti ♥

Mutta, tuloksiin siis.

paino 62.6kg, rasvaton massa 49kg, rasvamassa 13.6kg.
Siinäpä ne tärkeimmät, ja kaikki hyvin normaalin sisällä :)

Palkit ylhäältä alaspäin painoindeksi, rasvaprosentti, vy-la-suhde
ja alempi osasto kertoi lihastasapainosta, joka sekin oli kuulemma
tosi hyvin kohdallaan.


Mun edellinen kehonkoostumusmittaus on tehty viime vuoden talvella, jolloin painoin 55-57kg ja olin rehellisesti sanottuna melko siima. Hoikka ja ihan simpsakka toki muuten, mutta voimatasot oli luokkaa 1x20kg penkkipunnerrus. Harrastin pääasiassa juoksua ja salilla tein 10-20 toiston sarjoja, joista jokaiseen jäi ainakin kaks toistoa varaa. Silloin rasvaprosentti oli 27%. Eilen se oli 21.7%. Lihasta on keskimääräisesti hiukan enemmän kuin mitä normaaliarvot näyttävät, lihastasapaino on jalkojen, käsien ja keskivartalon suhteen oikein mallikas ja mineraalejakin musta löytyi, samoin kuin luumassaakin ihan mukavasti, mikä on anoreksian sairastaneelle helpottava uutinen. 

Koska itse en osaa tarkastella itseäni peilistä rehellisin silmin, en huomaa suuria muutoksia. Sisko on kuitenkin sanonut, että kehitystä on tapahtunut ja luotan siskon sanaan ;) Kavereidenkin mielipiteet on tässä asiassa kultaa, sillä itse koen olevani edelleen se sama lihava poikatyttö, joka istui Egyptissä muinaisille raunioille ja kieltäytyi käyttämästä muita kuin miesten farkkuja...

Arvatkaa kumpi mä oon? ;)

Tähän loppuun pitänee vielä sanoa pari faktaa mun treeneistä, safkoista ja näinpäinpois.

- "Kovaa" l. tavoitteellista treeniä mulla on takana vain noin puoli vuotta - jos sitäkään. Sitä ennen oon kirjaimellisesti vaan käynyt salilla. En ole tietoisesti pyrkinyt rasvanpolttoon tai kiinteytymiseen missään vaiheessa. Tai jos olenkin joskus sellaista puhunut, niin en koskaan kyennyt toteuttamaan...

- Ruokavalion suhteenkaan en ole tehnyt suuria mullistuksia. Mun päällä ei vedetä mitään dieettejä, ne ei vaan toimi. Valmiit ruokasuunnitelmat ahdistaa. Olen syönyt tämän vajaan vuoden aikana vaihtelevasti hyvin ja huonosti, joskus mässäillyt törkeesti, joskus kituuttanut ja joskus taas pystynyt syömään terveellisesti ja riittävästi viikon tai pari. Mun ruokavalio ei kuitenkaan ole ollut millään muotoa optimaalinen mihinkään rasvapolttoon.

Yllämainitut teesit julistan tosiksi. Näin vähällä effortilla voi saada näin isoja muutoksia aikaan. Voimatasojen kasvu, ulkoisen habituksen muutos treenatumman näköiseksi ja lisäksi vielä se sisäinen muutos, joka mussa on tapahtunut salitreenin myötä. En voi kuin todeta olevani erittäin iloinen tästä kaikesta, mitä rakas harrastukseni on mulle antanut ja siitä, mitä se tulee vielä antamaan vuosien mittaan.

2012-10-14

Messumeininkejä!

Tänään lähdettiin äiskän kanssa Turkuun Osaava nainen -messuille viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa äidin ja tyttären kesken. Olipa kivaa olla vaihteeksi jossain ihan kahdestaan :) Osaava nainen -messuillahan siis esiteltiin hyvinvointiin liittyviä juttuja, koruja, neulomuksia, vaatteita, sisustusjuttuja jne. Ihan kivat messut, mutta vähän enemmän ois saanut mun mielestä olla tuotenäytteitä jaettavana. Messujen parasta antia oli (äidin seuran lisäksi) kehonkoostumusmittaus InBody720:lla, josta aion todellakin kertoa tänne esim. kaiken!

Reissu sisälsi paljon turhanpäiväistä ja syvällisempää lätinää, naurua, palamaan laitettua rahaa ja vaiks mitä kaikkee muuta! Kotimatkalla käytiin syömässä huoltsikalla a ja 40km sen jälkeen käytiin vielä kahvilla ja juustokakulla huoltsikalla b, joten ravitsemuksellinen antikin oli erittäin iso nam. Puhumattakaan ylläristä, jonka sain Citymarketista ruokaostoksia tehdessä (stay tuned, kuva siitä tulee viimeisenä).

Jalat on kipeet, mutta hyvän syyn takia. Äiti ♥

Äiti ja fisut. Kutitti kuulemma.

Messujen hyvinvointiosastolla esittelyssä tasapainolaudat.

Tästä te NIIN saatte vielä kuulla!
Messuilla nautittiin pelkkää kahvia (ja yks geishakarkki), joten nälkä
oli huoltsikalle päästessä kova. Hyvää kastiketta btw.
Ja sit se tärkein: äiti sponssas mulle foam rollerin! Mä niin testaan tota tänään, kävin meinaan jumpalla reissun jälkeen ja jo nyt tuntuu jaloissa semmosta juilintaa, että huomenna voi olla piukat paikat linkuttaa kouluun...

Hinta 29.90€, josta mä oikeesti maksoin puolet vaikka äiti ois
kuulemma voinut maksaa kokonaan. Joku roti sentäs!
Soma pieni patukka.
Pöytä täynnä vehkeitä. Kasikilonen, kakstoistakilonen + 4kg
lisäpainoja, kynttilä (?!), voimapyörä, vastuskumi ja treenilehtiä pino.

Mä oon niin kiitollinen tästä päivästä, etten malttais mennä nukkumaankaan. Pitää kuitenkin nauttia kauneusunet ennen kouluun heräämistä huomenna, joten sii juu leitör!

2012-10-12

Squatting like my ass depends on it

Mun namit tuli! Tämmösiä aarteita paketista paljastui:

6 x BCAA-näytepusseja, jokasta kolmea makua kaksi.
Mä en treenilatareista mitään tiedä, mut tää kicks ass.
Glutamiinia testiin. Pitäis parantaa mm. vastustuskykyä.
Kreatiinia testiin samaten. Parantaa palautumista
ja saa mut varmaan näyttämään bulkkisialta.

Maanantaina laitoin uuden treeniohjelman työn alle. Aloitin kyykyillä (6x6x50kg) ja päätin jumpan suorin jaloin maastavetoon. The result? Istuminen tekee vieläkin kipeää, jalat on kuin puuta kävellessä ja vessassa käyminen ei onnistu ilman että sattuu. Auts. En enää ikinä kyykkää... Enpä *badass-ilme* Keskiviikkona jatkoin hommia penkillä (6x6x37.5kg) ja tänään perjantaina oli vedon vuoro. Jostain kumman syystä tuntui erittäin takkuiselta ja meinasin jättää koko homman kesken, mut tein sitten ainakin kymmenen kolmosta, kutosta, vitosta, nelosta painoilla x, y ja z. Jos en huomenna oo entistä kipeempi niin lopetan treenaamisen.

Alan vakavasti harkita käsihoitoa (tää ei oo sama kuin handjob!) koska treenihanskojen puutteesta johtuen mulla on aika kärsineen näköiset kämmenet, täynnä känsiä sun muuta jännää. Keskiviikkona sain aikaiseksi jopa reiän käteeni, kun nahka rullautu pois yhestä kohtaa keskeltä kämmentä o_O Näytti aika seksikkäältä.

Kirsin iloksi tää on laitettava tänne! Minä en juo olutta,
minulla on heraa tuossa tölkissä. Nih.

Syöminen sujuu hyvin, vaikka pää pistää edelleen hanttiin sen kakkosella alkavan energiamäärän suhteen. Mä oon kulutukseni laskenut niin monen laskurin kautta, että parin tonnin kulutus näillä riehumisilla ja tällä painolla ei oo mikään mahdottomuus. Silti se tuntuu just siltä. Tää on niin kieroa, kun itte patistaa muita syömään hyvin ja tarpeeksi, mutta oma syöminen on näin hakusessa. Menee mulla toki paremmin kuin esimerkiksi kesällä, mut silti. Vielä tulisi oppia pois syömisen aiheuttamasta syyllisyydestä.

Moodi on vähän alakulo, en tiiä miksi. Nyt on perjantai ja mä istun yksin kotona. Oon käynyt koulussa, hoitanut ruokaostokset ja tehnyt treenin. Syönyt, ollut koneella, käynyt Hesellä kahvilla. Oisin mielelläni pippaloinut jossain, mennyt johonkin tai tehnyt ees jotain kehittävää viikonlopun kunniaksi, mut jotenkin tunnen oloni niin ulkopuoliseksi kaikkien seurassa. Eikä siihen oo mitään syytä ees, vaan tää oma pää. Oon vamma. 

Muutenkin mulla on vähän sellanen olo, että aika on otollinen kaamosmasiksen uhriksi joutumiselle. Mä oon yrittänyt ajatella positiivisesti, liikkua hyvällä fiiliksellä ja tehdä juttuja, joista nautin, mutta välistä nää olot vaan tulee siitä huolimatta. Mulla ei oo montaa kurssiakaan tässä jaksossa, mutta nekin vähäiset tuntuu raskaalta. Onneksi oon sentään jaksanut käydä koulussa, vaikka se karkaaminen on nykyään entistä helpompaa täysi-ikäisyyden vuoksi. Noh, kai tää tästä. Ehkä.

Mitäs nyt? Voisinpa venytellä, kun ei muutakaan oo. Ja venymistähän ei koskaan voi tehdä liikaa. 

Hyvää viikonloppua muruset, stay tuned niin ehkä mä tästä piristyn viimeistään syysloman alkaessa!

2012-10-07

Kevyt viikko ohi

Aa, meinas pää hajota mutta kestin! Kevyen viikon siis. Tuntuu niin hullulta lähteä salille vain venyttelemään ja polkemaan/crossailemaan, mutta sitä tää viikko on aika pitkälti ollut. Okei, pari-kolme kertaa on tullut heiluttua rautojen kanssa (esim. maanantaina pumppailin hiukan selkää ja keskiviikkona harjoittelin penkin tekniikkaa kevyillä painoilla sekä noiden lööbailuairoopisten jälkeen tuli tehtyä milloin mitäkin liikettä miljoonan toiston settejä ilman painopakkaa tai hyvin minimaalisella pakalla) mutta muuten oon ottanut varsin iisisti. Viikon liikunnat näyttää silti ihan mukavalta:

Ma: salilla selkää jne. 40min, 20min pyörän selässä
Ti: uimassa ja vesijuoksemassa siskon kanssa 40min, salilla jalkoja ja venyttelyä 40min, säbää illalla 1h
Ke: penkin tekniikkajumppa,venyttelyä 30min (!) ja 1h pyörällä kevyesti
To: lepo
Pe: kevyt yläkroppatreeni, venyt ja pyöräilyt 1h20min
La: aktiivinen lepopäivä Turussa*
Su: penkki ja kyykky kevyesti, jälkimmäinen pysäytyksellä pohjassa (AUTS) 1h35min, lentopallo 1½h



Mutta siis, kyllä vaan söi naista kun ei saanut purkaa tuntojaan hikoiluun ja puskemiseen. Vaikka onhan tossa oikeesti liikuntaa tosi paljon tuntimäärällisesti! Olen kuitenkin tyytyväinen, että kykenin hillitsemään itseni enkä treenannut missään vaiheessa täysillä, vaan pyrin leppoisuuteen kaikessa minkä tein. Se varmasti palkitaan lisäraudoilla, kun pääsen tahkomaan tota 6x6:sta. Can't wait!

Tällä viikolla oon itsehillinnän ohella opetellut syömään kunnolla. Selväähän se on ollut jo alusta saakka, että kehittyminen on lähes mahdotonta/ei optimaalista, jos ei saa riittävästi ravintoa. Mulla on omat haamuni kaapissa ja niiden takia syöminen on aina ollut ongelma, mutta nyt oon pakottanut itteni safkaamaan säännöllisesti ja enemmän. Lopputulos? Palelu vähentynyt huomattavasti, painoa ei oo (vaa'an mukaan) kertynyt lainkaan ja mieli on paljon iloisempi. Ruoka ei pyöri koko ajan mielessä. Viikko on ehkä lyhyt aika, mutta mulle tää on jo saavutus. Saa nähdä, millasen tuloskehityksen saankaan aikaan vuoden loppuun mennessä, kun jatkan safkaamista samalla tavalla. Jännä juttu, miten sitä luulee tietävänsä ravinnosta melkein kaiken ja silti paahtaa menemään matalilla energiamäärillä eikä tajua, että ehkä se oma kroppa ei olekaan mikään maailman seitsemäs ihme joka pärjää valoravinnolla. Näin mä luulin meinaan pitkään...



Pähkinät on olleet korvaamaton apua energiansaantia nostaessa. Ei tarvi syödä paljon, kun jo saa energiaa ihan hyvin. Ja onhan noi ihan älyhyviäkin, varsinkin mantelit ja cashewpähkinät, uu ♥

*Oon ollut niin kiltti tyttö koko viikon, että ansaitsin pientä hemmottelua. Lähdin siis lauantaina Turkuun ja Vakkelle Norssin 120-vuotisjuhliin näkemään vanhoja luokkalaisia PITKÄSTÄ aikaa. Oli ihanaa todeta, että kaikki oli kuten ennenkin: entinen englannin opekaan ei vissiin muistanut mun enää olevan oppilaana, kun tunnille tullessani (siellä oli siis avoimet ovet ja tunteja sai tulla kattomaan) se jakoi mut automaattisesti ryhmiin muiden oppilaiden kanssa :D Tehtiin sitten espanjalaisten vaihtareiden kanssa tietovisailua ja kerrottiin itsestämme ja asuinpaikastamme. Cool. 

Koulupäivän jälkeen lähdin mun parhaimman IB-kaverin kanssa kaupungille kahville. Juteltiin niitä näitä ja pelättiin yhessä Hikkamiestä, Turun urbaanilegendaksikin muodostunutta koko ajan hikkaavaa spurgua, joka istu meidän viereiseen pöytään kun oltiin kahvilla! Hyi kauhee. Onneks se lähti hikkaamasta kun sai juotua lasillisen vettä. Hrr...

 Eminen lähdettyä kotiinsa kävin shoppailemassa Fitnesstukun uudessa liikkeessä ja Henkkiksellä. Tukusta tarttui mukaan Cookies&Cream -heraprotskua, magnesiumia ja pari patukkaa ;) Henkkamaukasta löysin tuubihuivin ja t-paidan. Ihana reissu!

Ja koska olin tosi, TOSI kiltti tyttö, niin klikkailin eilen itseni vielä Fitnesstukun sivuille ja tilasin vähän lisää taikajuomia: nyt on postissa saapumassa noin kolmenkympin paketti sisältäen mm. glutamiinia, kreatiinia ja BCAA:ta. Kreatiinin ostin mielenkiinnosta, aion kokeilla mitä hyötyä siitä on. Kaiken lisäks oon ansainnut nää kaikki herkut ihan itte!

Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon, jolloin rauta nousee ja nainen kehittyy toivon mukaan (ei vaan varmasti) entistä paremmin!


2012-10-01

Kevyt viikko ja unelmien (strippari)poikamies

Noniin, kokeet ohi ja keskiviikkoon asti vapaata koulusta. Jurmon pippalot viikonloppuna meni ihan kivasti, tosin lähdin kesken kaiken pois kun ei vaan juominen enää napannut. Sunnuntai olikin krapulavapaana päivänä oikein pätevä nopeuspenkkipäivä, ja nyt se tuntuu ojentajissa makeina domsseina. Kapeaan penkkiin sai lisätä 1.25kg lätyt kumpaankin päähän lisää eli kehitystä tapahtuu koko ajan lisää, jesjes!

Tänään starttasi kevyt viikko pienellä selkäjumpalla ja aerobisella. Oon luvannut itelleni venytteleväni ahkerasti tämän viikon aikana, mutta saa nyt nähdä... Huomenna mennään siskon kanssa uimaan ja viime viikolla olin sen kanssa salilla. Musta on mukavaa tehdä tollasia liikunnallisia juttuja siskon kanssa, saa kerrankin olla kahdestaan ja jutella "siskojen kesken", kun muuten ollaan aika pitkälti porukalla aina jossain.

Maanantain kuumottavimmat hetket ottivat paikkansa leffateatterissa. Käytiin siskon ja parin naispuolisen kaveriotuksen kanssa kattomassa tää pätkä:




Channing Tatum on jumala. Ota minut, kiitos!