2012-12-20

Kevyelle viikolle lomafiiliksin

(Ps. Kirsillä on arvonta, klik!)

Niin se vain meni tämäkin viikko. Huomenna vikat joulujuhlatreenit, 2h koulua ja lauantaina ennen puoltapäivää ollaan lomafiiliksissä VIHDOIN! Menin lupautumaan pianistiksi enkelikuorolle sekä yläkoulun että lukion juhlaan ja lisäksi ollaan musiikin ryhmän kanssa laulamassa jälkimmäisessä. Ei noissa suuri vaiva ole, mutta jotenkin oma energiataso on ollut niin maissa koko viikon että mielelläni olisin suonut maailmanlopun tulevan. 

... Ja tavallaan se tulikin, sillä aamulla herätessä oli kaktus kurkussa. Tunnollisimmat ne sairastaa lomalla, vai miten se menikään *huoh*. Onneksi sain treenattua alkuviikosta tärkeimmät eli maven, penkin ja kyykyn pois alta. Tänään kävin vielä tekemässä vähän apuliikkeitä uimahallin salilla, kun salikortista loppui aika. Saapi rauhassa parannella oloaan tämän joulunalusajan ja vielä sen jälkeenkin, jos tarve vaatii.

Lahjat on nyt hankittu ja osa jo paketissa. Joulu saa tulla.


Lomalla tänne tuskin tulee montaa sanaa tarinoitua, kun ei ole treenejäkään ja mielummin luovun kaikesta kirjoittelusta hetkeksi ja teen asioita, joista mulle ei tule minkäänlaisia paineita. (Believe me, saan blogistakin paineita kun ajattelen että kaikki haluavat tietää, mitä mulle kuuluu. Lol.) Tokihan sitä terveystietoa tulee varmaan kerrattua ylppäreitä silmälläpitäen, mutta noin muuten aion lomalla tehdä vain sellaisia asioita, joista saan energiaa uuteen lukuvuoteen. 

Lomalla aion mm.

1. Nukkua paljon.
2. Syödä suklaakonvehteja ja joulukinkkua aamupalaksi, päivälliseksi, yöpalaksi...
3. Saunoa. Paljon ja pitkään.



4. Viettää aikaa niiden ystävieni kanssa, joita en ole joko nähnyt pitkään aikaan tai joiden kanssa ei ole tullut koulun puolesta oltua yhteydessä niin paljon kuin olisin halunnut.
5. Olla ainakin kerran hillitysti humalassa ja sivistyneesti perseet.
6. Ratkoa ristikoita ja sudokuja.



7. Neuloa.
8. Katsoa elokuvia pitkästä aikaa. Se Hobittilehva vois olla aika loistavuutta, ja Twilighteista viimeinenkin on näkemättä. Ehkä joku tarjoaa mulle leffaillan joulun kunniaksi? Anyone?
9. Kuunnella, soittaa ja laulaa joululauluja.

10. Käydä pulkkamäessä ja/tai ulkona reippailemassa ihan muuten vain.
11. Valvoa ja jutella syvällisiä siskojen kanssa.
12. Venytellä pitkään ja hartaasti. Yritän ainakin!

Riittäähän noita. Tärkein kuitenkin unohtui:

13. Lomalla aion vain OLLA. Siinä se.

2012-12-14

Kahdesti rakastelt... rakastettu!

Oon saanut taas ihania tunnustuksia :) Ei löydy parempaa motivaatiota blogin kirjoittamiseen kuin lukijat, joita oikeesti kiinnostaa. Niiden avulla jaksaa kirjoittaa ja kun jaksaa kirjoittaa ajatuksiaan ylös, hyötyy itsekin. Välillä löydän ratkaisuja omiin dilemmoihini lukemalla niistä kirjoittamaani tekstiä ja mietin, että näinkö helposti tämäkin oli hoidettavissa.

Eniveis, ensin Julian tunnustus. Kiitos ♥






Säännöt Liebster Blog -hommelissa ovat seuraavat:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle.

2. Valitse viisi blogia, (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. (Freya, Noora, Monna, Terksu ja kovaakin kovempi Rahkamuija!)
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Ja sit seuraava tunnustus, jonka sain Anulta. Kiitos sinäkin ihana ♥


 
 
Liebster tarkoittaa rakkainta tai rakastettua, 
mutta se voi myös tarkoittaa suosikkia.
Liebster-palkinnon ajatuksena on antaa huomiota blogeille, 
joilla on alle 200 lukijaa.


Palkinnon säännöt ovat seuraavat:
 
1. Klikkaa antajaa ja linkitä hänen bloginsa.
 
2.Valitse viisi suosikkia blogiasi, joilla on alle 200 lukijaa. (Tänne sit Marissa, mahtipotari eli Lady Puntti, toinen Noora eli aroon, Ella ja Metsku eli Jari eli Metallisydän!)
 
3. Kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
4. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi
5. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, jakavat sen myös eteenpäin viidelle omalle suosikkiblogilleen


Nää on kiertänyt blogimaailman jo varmaan miljoonasti, joten en ragee jos ette kirjoita näistä tunnustuksista erikseen blogiinne. Kunhan vaan kiitätte kauniisti, niin tää on tyytyväinen.

Viikko enää!

Enää viikko koulua ja LOMA! ♥ Niin se aika vaan kuluu. Ihmeellistä.

Tänään lähdettiin perheen kera Raumalle ostamaan joululahjoja. Parille kaverille ja iskälle tuli hommattua lahjat :) Äidille mulla on jo, samoin molemmille siskoille, joten enää puuttuu yhden kaverin paketti ja todennäköisesti tulen ostamaan vielä jotain lisää siskojen ja äidinkin paketteihin. Tällä kertaa lahjojen hankkiminen on hyvällä mallilla, aikaisemmin ne on tullut haalittua pikapikaa pari päivää ennen jouluaattoa. Vielä kun sais nuo paketoitua, niin avot! Haluaisin ostaa jotain kivaa itelleni myös, just because I'm worth it ;)  Ehkä pistän tilausta vetämään Fitnesstukkuun. Ainakin magnesiumia ja D-vitamiinia tarttis saada lisää. 

Viikon treeneissä on aistittavissa joko jonkinlaista ylienergisyyttä tai kapinointia edessä siintävää kevyttä viikkoa kohtaan. Joka päivä on tullut treenattua joko aerobista tai salia :o Maanantaina penkki, tiistaina kyykky, keskiviikkona ja perjantaina aerobiset sekä torstaina punnerruksia vähän joka suunnasta. Torstaina tuli pystypunnerruksessa temmottua 2x6x12.5kg käsipainoilla, mikä on uusi ennätys :) Kauan siinä kestikin, että pääsin eroon niistä ikuisuuskympeistä! Kyykkypäivänä tein myös suorin jaloin mavea, josta johtuen tälle päivälle suunniteltu maastaveto ei päässyt toteutumaan, sillä en edelleenkään kykene istumaan pöntöllä kivuitta. No, meni vissiin ainakin perille, joten ei sovi valittaa (paitsi ihan vähän).

Raumalta tarttui pitkästä aikaa mukaan Tigiä.
Nää tuotteet tuoksuu niin hyvältä!


Salikortti umpeutuu keskiviikkona, joten siitä n. viikko eteenpäin otetaan rauhallisesti, syödään hyvin ja paljon ja kerätään voimia vuoden alun uuteen ohjelmaan (Wendlerin 5/3/1). Terveystiedon ylppäreihin lukeminen olis tarkoitus aloittaa myös. Saa nähdä miten käy... Uutena vuotena otetaan 2013 villisti vastaan eikä ainakaan mietitä yhtään koulujuttua! Tämän viikonlopun suunnitelmat on todennäköisesti baari ja kauneimmat joululaulut (kirkossa, ei baarissa!). Hyvää viikonloppua kaikille!


2012-12-10

Maanantai in my ass

Jee, mulla on taas uusi lukija! Heippa :] Ihan ufo määrä teitä on jo nyt. En voi uskoa.

Tänään mä mietin aamulla kahdesti, että skippaanko koulun vai meenkö sinne. Päätin mennä, sillä kaks viikkoa nyt kestää (= on kestettävä) vaikka päällään seisoen Amazonjoessa piraijalauman keskellä. Yikes. Viime viikolla koulu ei tympässyt lainkaan, mutta nyt alkaa kieltämättä vähän nakertaa. Mä haluun nukkua pitkään, syödä riisipuuroa niin että selkäjenkkikset turvahtaa farkuista pihalle, mennä pulkkamäkeen siskojen kanssa, hiihtää, kolata pihaa lumisateessa puolen tunnin välein, juoda kahvia ja lukea joulukuvastoja, tehdä lumihepan ja käydä lumihangessa saunan jälkeen, ää! Tuu jo, loma!

Aamun fiilikset tänään siis kirjaimellisesti samat kuin ao. kuvassa.

weheartit.com
Mut pippalot oli kivat, tosi kivat! Ja seura oli parasta... Saunottiin, juotiin, kuunneltiin musiikkia ja naurettiin. Nukkumaan päästiin vasta viiden maissa. Kevyt 12h alkoholiputki ;D No, kerrankos sitä. Taisin juoda vähän liikaa sietokykyyni nähden. Piti hakea jättirullakebab lääkkeeksi sunnuntaina ja se oikeesti auttoi, trust me!

Tänään penkkitreeniä omalla sävelletyllä ohjelmalla (penkki, dippi, viparit, takaolat, kulmasoutu, voimapyörä) ja huomenna sit kyykkyä (+ prässiä tai askelkyykkykävelyä, reiden koukistusta, ehkä pohkeita ynnämuuta jännittävää). On se kumma, kun treeneihin ei oo mikään ongelma lähteä, mutta koulun sijasta jäis paljon mielummin kotiin uinumaan.

Tajusin muuten, että kaks viikkoa kunnes joulu eikä mulla oo kavereille lahjoja. Paniikki!


2012-12-07

Ihan lomalla

Jos koulussa menee hyvin, niin vielä paremmin menee kun saa lomailla itsenäisyyspäivän kunniaksi kokonaiset kaksi päivää ylimääräistä. Yli 10h yöunet sekä eilen että tänään ovat tehneet tehtävänsä ja fiilis on uskomattoman zen. Mä en tiiä mitään parempaa kuin kiireetön aamu ja Taika-muki täynnä kuumaa kahvia ♥

Aamulla (tai no "aamulla", kello oli kaksitoista) söin rauhassa aamupalaa ja sen jälkeen intouduin kolaamaan pihasta lumia sekä harjaamaan ajopelini päältä lumet. Fiestalla ei oo ajettu yli viikkoon, joten pitihän mun vielä testata lähteekö se edes käyntiin. Se sanoi hyrihyri ja kulki oikein nätisti. Vauva :] Kolmen-neljän maissa lähdettiin mutsin kanssa kaupunkiin etsimään mulle talvitakkia. Alla möllöttävä pitkä ja lämmin karvahupputakki lähti mukaan viidelläkympillä. Normaalisti en maksa mistään vaatteesta yli 50€ (pihi mikä pihi, nöykändyy) mutta tolla kuljetaankin seuraavat kolme vuotta. 17€ per vuosi talvitakista ei oo paljon!

Tän tyylinen se oli, muttei kuitenkaan ihan
täntyylinen sittenkään. No karvat on samassa
paikassa sentään ;D Kuva täältä.


Käytiin vaatekauppojen lisäksi ruokakaupassa ja linnunruokakaupassa (eli Tarjoustalossa). Pari jannua kassalla katseli uteliaana, että saanko 25kg säkin linnunruokaa nostettua maasta ja kannettua 100m päähän autolle. Luulivat minua heikoksi, mokomat. Kun päästiin kotiin, keitettiin kahvit ja kuorittiin perunoita äidin jouluruokatilauksia varten. Harvoin tulee enää tällasia päiviä vietettyä, kun ei treenaa vaan on muuten aktiivinen. Yleensä lepopäivä = pitkät yöunet, koneella koko päivä, takaisin nukkumaan. Ei tänään.

Soitin pianoakin pitkästä aikaa. Ja kuuntelin vanhoja lastenohjelmien tunnareita. Miks nykypäivän lastenohjelmat on niin huonoja?





Huomenna on baardit. Jee! ♥

2012-12-05

Lauantai Tallinnassa ja loistava treenijatkumo

Vähän lazya tää päivittely nyt, muttei anneta sen haitata.

Sain terveystiedon tutkimuksen palautettua ajallaan ja ilman, että piti valvoa koko dedistä edeltävä yö. Go me! Lauantaina lähdettiin aamuneljältä kohti Helsinkiä ja Eckerö Linen paattia, joka tuulta uhmaten kuljetti meidät päiväksi Tallinnaan. Ostin tasan yhden mustan pitsitopin ja taxfreestä pari levyä suklaata (syöty jo...) ynnä vähän turhakkeita eli olutta ja tupangia. Voi, mä niin lopettaisin polttamisen jos saisin jostain motivaation siihen. Nyt ajatus on lähinnä se, että koska mulla ei ole vielä syöpää tai keuhkoahtaumatautia tjsp, niin kaikki on fine eikä syytä lopettamiseen ole. Tyhmä.

Reissu oli pitkä, kotiuduttiin vasta puoli yhdeltä. En ihan heti lähtis uudestaan tollaselle yhden päivän reissulle, vaikka hytissä saikin nukkua sekä meno- että paluumatkalla. Kyllä se vähintään viikonlopun ottaa, että ehtii koluamaan Tallinnan parhaimmat putiikit ja vielä nukkuakin.

Parasta laivalla: buffetpöytä. Piparijäädyke oli parasta!


Viime viikon treenit meni hehkutuksen jälkeen vielä enemmän nappiin! Kolmoset maastavedossa 77.5kg eli uusi ennätys. Tällä viikolla sama draivi on jatkunut, ja sekä vedossa että kyykyssä on ykkösmaksimit nousseet syksystä. Kyykky maanantaina 65kg eli 3kg yli oman painon ja veto 90kg, tänään otettu. Alla oli jopa pari työsarjaa, joten tosi hyvin mun mielestä! En vois muikeempana olla täällä ♥ Tää menee just niin kuin haluankin tän menevän. Ensi vuoden alkupuolella hinataan mave kolminumeroiseksi ja kyykkyyn vielä ainakin vitonen lisää. Sit aletaankin pikkuhiljaa olla niissä numeroissa, joiden kanssa voi jo mennä ja myöntää treenaavansa. (Musta kun on hirveen noloa kertoa ihmisille, että treenaan - välillä kun on heitetty semmosta "ei susta huomaa et sä treenaat" ja "sun tulokset on ihan vauvapainoja vielä, ite teen sarjaa 100kg:lla" läppää päin naamaria... Mitä tollasille oikein pitää vastata? Teen tätä itseäni varten, mutta se ei anna mulle vittuiluimmuniteettia.)


Jos tää alkuviikko onkin loistanut viime viikon lailla treenillisesti, niin edistystä on tapahtunut myös kouluasenteessa. Joka päivä on tullut oltua jokaisella tunnilla ja viime aikoina oon jopa virkistynyt juttelemaan ja nauramaan kavereiden kanssa. Ennen olin aina väsynyt ja kauheen kärtsä. Mistä lie johtuu, en tiiä... Tänään oli itsenäisyysjuhla ja lyhennetty koulupäivä, huominen ja ylihuominen vapaata! Saa nukkua pitkään, ihanaa :) Aion kattoa Tuntemattoman sotilaan ja viettää laatuaikaa itseni kanssa. Pitää ladata akut viikonloppua varten, sillä voin jo haistaa partymeiningin tänne asti. Tiedossa siis parin kaverin synttärit vuokramökillä, sauna löytyy ja vieraslista enemmän kuin hyvä! Can't wait.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille, tää hakee nyt lisää kahvia ja nauttii vapaudesta herätä huomenna ILMAN herätyskelloa

Hmmph, meni vinoon! Tyhmä Blogger. Pikaräpsy
tänään koulussa, iLuurin laatu väittää mun juuri värjätyn
tukan olevan muka noin himmee. No sori, ei se oo.