2013-04-22

Little things

Mielenkiinto kirjoittamiseen vakavasti pakkasen puolella. Päätin kuitenkin kirjoittaa jotain, sillä lukijamäärä on taas kasvanut ja oishan se junttia olla lukijana blogissa, jonka kirjoittaja on epäaktiivisempi kuin 112/130 Islannin tulivuorista.

Lyhyesti siis, kuulumisia: 

- Töissä on kivaa, mutta raskasta. Nautin työkavereistani, työaika menee suht nopeasti ja on ihanaa, kun tuntee olevansa enemmän vastuussa omasta toimeentulostaan. Oon sopeutunut Heselle tosi hyvin, kohta muistan jo kaikkien purilaisten ainesosaluettelot ja -määrät ulkoa!

- Penkkasin viime viikolla vihdoin ja viimein sen 50kg!

- Herkkulakko, sokerilakko mikälie meni totaalisesti penkin alle. Suklaata ja pullaa kului enemmän kuin ennen mitään rajoituksia ;D Tästä voidaan päätellä, että totaalikieltäytyminen ei oo mun juttu. Oon aikani elänyt jatkuvien rajoitusten maailmassa, nyt pää ei enää kestä niitä. 

- ... Tästä herkuttelusta johtuen oon varmaan saanut muutaman esteettisen lisäkilon (en tiiä kun en käy vaa'alla), MUTTA mä tunnen oloni vahvemmaksi ja paremmaksi kuin koskaan joten en jaksa välittää. Vaatteet mahtuu vielä päälle eikä kaksoisleuka vilku, joten hyvä tää on.

- Rahajutut kusi enkä päässyt viime viikonloppuna sinne vn-kurssille... Harmitti ihan vietävästi, mut sitten tapahtui jotain käsittämätöntä ja löysin itteni lauantaina Pohitullin salilta treenaamasta erään (mahdollisesti mun tulevan valmentaja)voimanostajapioneerin ja hänen poikansa kanssa. Wattööfak? Kaikki harmitus katosi sen siliän tien ja sain tosta päivästä ekstra-annoksen luottoa itseeni ja siihen, että tää tosissaan on mun laji. Iso sydän ♥

- Tänään olen ollut kuumeen ja kurkkukivun ansiosta visusti treenaamatta ja poissa koulusta. En oo ollut pitkään aikaan kipeänä, joten vähän kyrsii.

Mitähänvielä...? Ens viikolla on vaBBu, silloin tiedossa töitä ja ehkä jotain pientä hauskanpitoa kohtuuden rajoissa tietenkin!

2013-04-08

Menetetty yövuoroneitsyys

Viikonloppu meni ohi että heilahti. Perjantaina taisin käydä vielä treenaamassa? Joo, niin tein. Ja torstaina kans. Lauantaina vaan venailin otsikon toteutumista ja sunnuntaina koomasin otsikon toteutumisen jälkeen.

Sokerilakko sujui hienosti aina sunnuntaihin saakka, jolloin söin munkin ja pidensin rappiota suklaapatukalla :D Hei ihan oikeesti nyt! Onnistuin kuusi päivää pysymään radalla ja fiilis oli hyvä, mut ehkä tämmönen kohtuullisempi linja ois sittenkin paikallaan? No katotaan nyt vielä tää kuu loppuun, että millaset on fiilikset. En kuitenkaan aio loppuelämääni olla ilman suklaata ja muuta hyvää, sillä liiat rajoitukset ei omalla kohdallani johda kuin rappioon. 



Niin ja otsikkoon palatakseni, lauantaina mulla oli eka yövuoro Hesellä! Se meni oikein hyvin, vaikka vähän jännitti kun jouduin heti kassalle, vaikken ollut harjoitellut sitä ennen. Jouduin heti tulikokeeseen, sillä lauantain pääesiintyjä Aquariuksessa oli Cheek ja senhän jo tietää, minne humalaiset valomerkin jälkeen sieltä suuntaavat... No Heselle tietty. Perjantainahan mulla oli vasta eka työpäivä ja silloin keskityin lähinnä purilaisten värkkäämiseen, nyt sain koota aterioita, roudailla niitä pöytiin ja tietty rahastaa. Kollegoilta tuli positiivista palautetta, että en kai mä ihan turha tyyppi ole ;) Tälle viikolla työvuoroja on muistaakseni kolme tai neljä, mikä on ihan mukavaa vaihtelua ainaiseen himassa istumiseen.

Ei ens vaan seuraavana viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä Tampereelle. Ai miksi? No siksi, kun siellä on TVN:n järjestämä voimanostoleiri! ♥ Yksi tamperelainen ystäväni vinkkasi tästä mulle ja pisti heti s-postia sinne, että varmasti ehdin mukaan otettavien 25 henkilön joukkoon. Leiri maksaa 30€ ja kestää la 10-17 ja su 10-17. Tiedossa raudan nostelua, luentoja, ajatusten vaihtoa samanhenkisten ihmisten kanssa, kaikkea!

Tänään tarttis kyykätä. Saapi nähdä, jotta kuinka irtoo o_O Hyvää viikonalkua på er alla!

2013-04-04

Torstaihuomenta!

Huomenta! Koeviikko jatkuu, eikä mulla ole viime viikon tiistain (vai keskiviikon? torstain?) jälkeen ollut yhtään koetta. Perjantaina vasta meen lätisemään omiani bilsan vitoskurssin kokeeseen. Vapaapäivät ovat kuluneet tehokkaasti sokerittomuutta ylläpidellessä, treenatessa ja toki katsoessa laatuviihdettä eilen "Rakas, sinusta on tullut pullukka"-ohjelman merkeissä ;D Se nyrkkeilijäpoju oli aikas kuuma pakkaus.

Tuitui tota poikaa! Kuva täältä.

Treenailut tällä viikolla näyttää ihan hyvältä, mitä nyt viime viikon ylipitkien lomien vuoksi jouduin siirtämään ykkösviikon vetotreenin kakkosviikon maanantaille 1.4. ja täten kierto vähän pitkittyy, kun on edelleen paikat sen verran arkana, ettei eilen eikä tänään onnistu(nut) kyykkäilyt sitten millään.

Maanantaina siis salilla maastavetoa vika sarja 7x67,5kg. Vedän muuten aina kapealla, sillä koen sumovedon teknisesti paljon haastavammaksi enkä uskalla lähteä kokeilemaan sitä omin päin. Tiistaina vuorossa oli kakkosviikon ensimmäinen treeni eli penkki ♥ , jonka viimeisessä sarjassa puskin 9x40kg - ilman lataria btw! Viime aikoina on tullut käytettyä tuota latausjuomaa liiankin kanssa, joten päätin kokeilla millaista on treenata ilman. Ei näköjään hassumpaa :) Eilen oli HIIT-päivä, 15+15min lämmittelyjen kera 10min sykkeennostoa ja palauttelua vuorotellen crosstrainerilla 30s-60s jaolla, yhteensä siis 40min. Siihen päälle paria erilaista vatsaliikettä pari sarjaa ja hiukan koipia laitteissa. 



Tänään olis tarvinnut kyykätä, mutta taidan jättää suosiolla perjantailla/viikonlopulle ja tehdä military pressin sen sijaan. Military press (pystypunnerrus) on nyt tullut vinopenkkipäivän sijaan neljänneksi treenikerraksi, se on Wendlerin ohjelmassa mukana ja aiemmin halusin jättää sen pois, koska enjaksaentykkääyhyy - no jaksanpas ja tykkäänpäs! Pystypunnerrus seisten on sitäpaitsi paljon hauskempaa kuin pystypunnerrus istuen, kokeilkaa vaikka!

Treenikierto tulee siis luultavasti jäämään viikkoa pidemmäksi näiden parin viikon ajaksi ellei palautumiseni jostain ihme syystä nopeudu. No, ei se mitään, sillä tämän voimajakson ja pienen deloadin jälkeen aion tehdä pari viikkoa kolmosia ja kakkosia ja herkistelen sen verta sopivasti, että saan ykkösmaksimit mun syntymäpäiväni kunniaksi kaivettua esille ;) En malta odottaa! Noi lyhyet sarjat, 2-5 toistoa, on just niin mua. Pidemmät sarjat pitkästyttää, mieluiten en tekisi niitä ollenkaan (pl. harvat apuliikkeet). Aah.

Sokeriton on pitänyt jo neljä päivää, vähänks mä oon hyvä hei! Makeutusaineet olen jättänyt pois kieltolistalta, sillä en voi kuvitella rahkaani ilman niitä. Käyttäisin mielelläni steviaa, mutta se on aika kallista... Hedelmiä on tullut syötyä jonkun verran, mutta pääasiassa olen keskittynyt syömään lihaa ja vihanneksia noin karkeesti sanottuna. Änd aim fiilin kuud. Treenitehoissa en vielä huomaa eroa, päänsärkyä oli tokana päivänä mut nyt ei, mitähän vielä... No ainakin se, että herkkuja ei tee edes mieli! Ihmeellistä. Kanan tissitkin maistuu yllättävän hyvälle, kun niitä syö nälkäänsä eikä proteiinivajeeseen sokerihumalassa.

Vaikkei mieli teekään, niin aina saa
kuvilla mässäillä... Kuva täältä.
Mun piti mennä aamubussilla salille, mut torkutin vähän turhan kauan enkä sit enää jaksanut. Lähden siis autolla päivemmällä. Nyt vois vielä mennä hetkeksi petiin, hyvää ja aurinkoista torstaita kaikille!

2013-04-02

Sugarfree challenge ja Kevätherkun paluu arkeen

Päästäiset juhlittu ja aika palata taas arkeen. Tulihan taas herkuteltua vähän liiankin kanssa, vaikka ne kirjoituksetkin meni jo. Hups ;o

Torstaina tyttöjen illassa tuhottiin (6 tyttöä) kahden dippi+kermaviilimössön kera kolmasosa juustopaketista, nakkipaketti, pussillinen lihapullia, porkkanoita, kukkakaalia ja kaksi pussia sipsiä. Lisäherkkuina vielä kulhollinen suolapähkinöitä (joista mä söin varmaan eniten) ja kuusi Kinder-munaa. Sain myös kunnian syödä kaverin raakasuklaat, kun kukaan muu ei kuulemma tykännyt niistä. Höh, hyvin meni alas!

Perjantaina tehtiin äitin ja siskon kanssa tämmösiä:


Noita tuli sit syötyä "muutama". Sunnuntaina taidettiin vielä herkutella jollain ja maanantaina käytiin äidin ja isän kanssa Kustavissa syömässä ja nauttimassa sitrustuorejuustokakkua, puolukka-valkosuklaakakkua ja Daim-kakkua, jokainen jaettiin siis kolmeen osaan. Paluumatkalla oli pakko pysähtyä hakemaan vielä jätskit ;D Sunnuntaina siskolla oli krapula eikä se ollut mukana syömässä, joten pitihän illaksi tehdä vielä pizzaa...

Voin kertoo, että NYT on aika pyöreä olo!

Sen kunniaksi eilen käynnistyi 30 päivän sokeriton haaste yhden enkkulaisen FB-ryhmän kanssa ja ihan omaksi projektikseni ajattelin tämän 8 viikkoa nyt olla säntillisempi kuin aikoihin. Mä syön välillä liikaa (herkkuja) ja välillä taas ihan liian vähän (kunnon ruokaa), joten huhtikuun alusta meikäläinen opettelee sen kunnon ruoan kunnolla syömisen ihan tosissaan. Ja no excuses! Painolla ei oo väliä, eikä sillä kesäkunnollakaan juuri, kunhan oma peilikuva miellyttää ja voimatasot säilyy. Kituilemaan en todellakaan enää lähde.

Disclaimer: vaikka mä suuresti vastustan kesäkuntoon pyrkimistä ja armottomien dieettien noudattamista sen juhannuskunnon vuoksi, niin koen että tää proggis on puhtaasti vain osa mun kunnossa kaiken ikää -projektia. En aio turhauttaa itseäni edes ravaamalla vaa'alla päivittäin, koska sillä painolla ei ole merkitystä enää. Oikeesti.

Kaheksan viikkoa kesään. Ei oo pitkä aika. Haastetaan itsemme ja tehdään jotain jännää! Mä yritän selvitä pullanhimoistani täällä ja ilmoittaudun virallisesti Kevätherkuksi pikkujouluksi bikinikuntoon -haasteeseen, joka Kukka Laakson blogissa on esitelty.



Nyt fyssarille ja siitä salille penkkaamaan, hiphei!