2010-06-12

Eat like it's your job

Täytyy tulla hehkuttamaan, että mä tein ihan älyttömän
hyvää ruokaa eilen! (maultaan siis, ulkonäöstä en tiijä...)


Elikkä herkkusieniä, kesäkurpitsaa (pitää itkettää suolalla
ennen paistoa että maistuu jollekin, mami opetti n.n) ja
kiinankaalia. Kaikki pannulle sekasin, mausteiksi musta-
ja valkopippuria sekä paiston loppuvaiheessa punasta pestoa
sillain sopivasti. Kumotaan lautaselle ja lisätään maapähkinä-
kurpitsansiemensekotusta päälle myöskin sopivasti ja SYÖDÄÄN
hyviä blogeja selaillessa raejuuston (jonka kanssa luonnollisesti
syyään kanssa pestoa, omnomnom) ja rooibos caramel-teen kera.
Tätä kokkailua tulee nyt harrasteltuu ehkä useamminkin kun
kesälomalla jää meiltä se perheen yhteinen ruokahetki mones-
ti pitämättä. Oikeastaan hyvä niin, sillä mä tartten harjotusta
tulevaisuutta eli elokuuta varten :D Saan kokata omat foodini!
Jos näitä kokkailuja tulee enemmänki loman aikana, niin voisin
ehkä väsätä niistä kokonaisen postauksen, hmmm.


Uus Trendikin tuli selattua. Bongasin mielenkiintosen jutun, 
jonka aion tässä joskus vielä toteuttaa: aion elää yhden päivän
kuin se ois miun viimeinen täällä maan päällä. Kuuntelen itteäni,
analysoin tekemiäni päätöksiä ja harkitsen tarkkaan, mitä mä
ihan oikeasti haluaisin tehdä viimesenä päivänäni ystävien,
perheen, kaiken keskellä. Tuleeko ees vähän jänskää o.o

3 kommenttia:

  1. Kesäkurpitsaa ja munakoisoa on tosiaankin hyvä itkettää, jotta eivät maistu vain löllerölle kasvikselle ^^ Ihanalta näyttää ruokasi, mie aattelin vähän vastaavanlaista herkkua kokeilla grillatessa. Siis silleesti jotta grillais kesäk:n ja sienet pelkän paiston sijaan. Ja sit tietty sitä pestoa + päälle ehkä vielä raastettua parmesaania?

    VastaaPoista
  2. mitä tarkottaa itkettää? :D:D:D:D

    VastaaPoista
  3. Se meinaa sitä, että sirotellaan suolaa päälle nestettä sitomaan ettei ne lillu siinä omassa vedessään kun ryhtyy väsäämään niistä esim laatikoita tai justiinsa wokkia :) Makukin säilyy, ku muistaa itkettää.

    VastaaPoista