2012-05-14

Melkein unohtui - arvonta!

Siis totally dude! Mulla on mennyt niin pasmat sekaisin toukokuun aikana, että vallan unohdin luvanneeni järkätä teille lukijoille arvonnan. Teitä on tällä hetkellä ihan(an) kamalasti, satakaksitoista kappaletta - huh! To be honest, en olisi ikinä blogia perustaessani voinut uskoa kirjoittavani joskus näin suurelle joukolle ihmisiä. Mikäli joku jossain joskus tahtoo esittää kysymyksiä, postausehdotuksia tai ihan mitä vain niin antakaa tulla vaan! Oon ihan auki, I'm all open ;) 

Mutta siis, tässä ne produktit mitä tää arpois tällä kertaa:

MIYOn kesäinen luomiväritrio (sininen), vadelmalta
tuoksuva pinkki kynsilakka ja persikan sävyinen huulikiilto.
Kuvien laatu huimaa päätä, mutta ei se haittaa.
Pääasia on, että mun kynnet on kerrankin siistit.
Kolmen luomivärin paletit on käteviä, koska rehellisesti sanoen
en itse ikinä (lue: silloin harvoin) meikatessani jaksa pelata monen
eri tuubin ja purnukan kanssa. Lisäksi blöö on nätti väri!
En uskaltanut avata tota ja haistaa, onko vadelman
tuoksu vain perätön lupaus. Voittaja kertokoot!
Siinä ne. Arvon meikkituotteet kokonaisena pakettina, joten tällä kertaa voittajia on vain yksi. Arvontaan voit osallistua tämän kuun loppuun mennessä eli 31.5.2012 saakka ja voittajan nimi nousee hatusta viimeistään kesäloman alussa eli 2.6.2012. Näistähän saa vaikka juhannuspippaloihin veikeet kesämeikit, eiks jeh! (Ja psst, Jari: jos osallistut ja voitat, niin sellanen make-up tutorial ois aika jees ;)

Sovitaanko niin, että arvontaan osallistujat jättävät puumerkkinsä tämän tekstin kommenttiboksiin ja samalla kertovat perustellun vastauksen kysymykseen: "Kumpi oli ensin, muna vai kana?" (Tää on vaivannut mua jo pitkään, pakko saada lisää näkökulmia asiaan!)

Tämä on muuten se sama MIYO-komppania, jolta sain itse kokeiluun parit meikkihässäkät. Heidän nettisaitilleen pääset tästä. Siel on hitosti kaikkee kivaa!

12 kommenttia:

 1. No kana oli ensteks koska evoluutio... Jossain vaiheessa joku muinainen lintulaji on pikkuhiljaa kehittyny kanaks. En usko, että joku muu lintu olis yhtäkkiä muninu kanaa, vaan se muutos on tapahtunu silleen hissuksiin.

  Mie osallistun ja sposti on tinpe@hotmail.fi

  btw oot niin oikeessa tosta, että ku meikkaa ni ei jaksa eri puteloita pyöritellä. Ja noi on ihan älyttömän upeet värit. Käytän ite vaan just sinistä silmiin jos jotain käytän, mut just noin nättiä sävyä en oo mistään löytäny vielä. :3

  VastaaPoista
 2. Muna, koska se kana on syntynyt siitä munasta. Se ei oo voinut yhtäkkiä muuttua kanaksi, kuten tinpe tossa sanoi, koska se vaatii ne tietyt geenit ollakseen kana. Joskus on jossain vaan sattunut sopiva geeniyhdistelmä eläinten paritellessa ja sitten on munasta tullut kana.

  Osallistun ja miun sähköposti siulla onkin!

  VastaaPoista
 3. Minä osallistun!

  Ja olen AINA ollut sitä mieltä, että muna oli ensin. Ensin dinosauruksetsin munivat, ja pikkuhiljaa evoluutio on muokannut munasta tulevaa eläintä kanaksi. Ja sitten kanat jatkoivat munimista, jten muna oli ensin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin osallistun marja1983@hotmail.com

  ja vastaan, että jos ajatellaan munaa pelkkänä munana, niin kyllähän vaikka mitkä eläimet on munineet ennenkuin kanoja syntyi. Mutta jos munaa ajatellaan kananmunana niin sitten ensimmäinen kana tuli jonkin muuntyyppisen munan seurauksena, jonka jälkeen se muni kananmunan. :)

  VastaaPoista
 5. Arvonnassa mukana :)Ja pieni feministi sisälläni toteaa ilman sen suurempia selityksiä että eiköhän se kana ollut ennen munaa :)

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Ja ensin oli kananmuna :) sitten tuli kana ja sitten siitä paisti, name!

  VastaaPoista
 7. Siis maailman helpoin kysymys. Kuten siinä isossa kirjassa kerrotaan, Aatami luotiin ennen Eevaa. Joten muna oli ennen kanaa. Nih.

  Ja onhan se nyt selvä, että jos satun voittamaan on palkinto luonnollisesti testattava :)

  VastaaPoista
 8. Miten tää arvonta on menny multa ihan ohi! Mutta tottakai pitää osallistua :D

  Uskoisin munan olleen ensin, kun joku kanamainen dino on sen pyöräyttäny ja siitä on sit syntyny se kana! :)

  VastaaPoista
 9. Pitääpäs myös osallistua tähän arvontaan.
  Jos muna ois ollu ensin, ni kuka/mikä olis hautonu sen? :D Tästä tullaan siis johtopäätökseen: kana oli ensin! Sitte se sai haudottua lisää kanakamuja munista.. :D

  VastaaPoista
 10. »Jos ensin olisi ollut ihminen, hänen olisi välttämättä pakko olla syntynyt ilman isää ja äitiä – mikä on luonnonvastaista. Sen vuoksi ei ole voinut olla ensimmäistä munaa, joka olisi antanut alun linnuille, tai olisi ollut ensimmäinen lintu, joka olisi antanut alun munille; sillä lintu syntyy munasta.» ;)

  VastaaPoista
 11. Nimim. Miukku

  Kana oli ennen munaa, evoluutio kehittänyt sitten tämän suojakuoren ennaltasyntyviä poikasia varten.

  VastaaPoista
 12. Dinosaurus muni munan, josta kuoriutui kana. :) Kana tosin nokki muut dinosaurukset ja pariutui toisen luonnonoikun kanssa, joten dinot kuoli ja kanat voittivat. :(

  valanya ät gmail.com

  VastaaPoista