2012-06-12

Spaghetti incident

Mun jalat on ihan spaghettia. Ja käpälät kans. Sain viikonloppuna s-postiini uuden voimaan ja nopeuteen keskittyvän treeniohjelman ja päätin testata sitä eilen seitsemän tunnin siivous- ja kävelyrupeaman jälkeen. Ihan kamalan säälittävää, että jalatkin on kolmesta syväkyykkysarjasta näin kipeät, mutta kyllä vaan! On se tehokas. Tänään mun ois pitänyt ohjelman mukaan tehdä airoopista, mutta päätin nyt toistaiseksi jättää ne tekemättä, kun puntillekin on hirviän vaikee ehtiä aina. Vaikea uskoa, että kesällä ois, mutkun on duuni ja sen lisäksi haluan myös lööbailla eli nauttia tekemättömyydestä, joten menkööt. Ei stressiä edelleenkään, turhaa semmonen!

Kahden päivän vapaat alko tästä, vasta torstaina ois lisää töitä tiedossa ja silloinkin vaan kahdeksi päivää, mikä tarkoittaa la-su vapaata ;) Hmm, mitähän sitä keksis? BILEET!

weheartit.com

No, jos ihan vähän vaan... Ei mutta oikeesti. Oon niin päättänyt, että tästä kesästä tulee maailman paras. Mulla on auto, olen täysi-ikäinen ja vapaa menemään, mulla on mahtavia kavereita ja ainoa mikä mua estää on se, että asun täällä perähikiällä eikä sekään kuin 25km ajomatkan verran. Tässä kesässä on kaikki ainekset täydellisyyteen. 

Mistä päästäänkin kysymykseen: mitä vaaditaan täydelliseen kesään? Mulla se ei ole paljon. On kuitenkin joitakin juttuja, joita ehdottomasti haluan kesän aikana tehdä ja kokea. Kuten...- mökkeillä: saunoa, kalastaa, grillata, puhua yömyöhään ja katsoa ö-luokan elokuvia parhaiden ystävien kanssa ja hieroa itseensä purkkitolkulla hyttysmyrkkyä ja tulla silti syödyksi elävältä

- käydä alastonuinnilla (tää on MUST)- tehdä road trip, jossa tärkeintä ei ole päämäärä vaan se, että seura on hyvää ja autossa on bassot kohdallaan ;)

- käydä festareilla

- nukkua teltassa (tätä tulee tehtyä liian harvoin nykyään!)

- poimia ja syödä mansikoita suoraan pellosta ja saada samalla kunnon brunat ja perse niin turkasen kipeäksi, että vessassa käyminen sattuu kolme päivää pellolla kömpimisen jälkeenkin- polttaa ketjussa ja puhua paskaa intiaaniringissä kaupan pihalla sulkemisajan jälkeen

- tehdä piknik puistoon ja syödä mansikoita ja kermavaahtoa!


- nukkua 12h ja herätä ajatukseen: "tänään ei tarvitse tehdä mitään"

- juoda pannullinen kahvia aamulla vain siksi, että haluan juoda pannullisen kahvia
- leikkiä hippiä: pukeutua mekkoon, takuttaa hiukset ja kerätä kukkia

- lähteä aamuyöllä ulos kävelemään siskon kanssa ja puhua läpi kaikki maan ja taivaan väliltä


- löytää joku näppärä kesäheila, semmonen joka ei turhista nitise ja joka tuoksuu hyvälle ja josta ehkä voisi joskus kehkeytyä jotain vakavampaakin...

Näitähän riittäis. Kysynkin seuraavaksi teiltä: Mitä te haluatte tehdä kesällä? Tiedän että te luette mua, joten haaveiluja tänne kiitos! Kaikki on sallittua, edes taivas ei ole rajana (kukkaro on, mutta se on vaan joku kukkaro, ei siltä kysytä) so bring it on!

3 kommenttia:

 1. Alastonuinti, kyllä vaan! Mieluiten mummun mökillä sillon ku siellä ei oo muita ku oma äiti, pikkusisko ja siippa. Lähellä oleva lossipenkka liikenteineen nyt ei haittaa, onpahan turisteilla katottavaa. .... :------D

  Road trip ois huikee, viime kesänä sellanen taittu liftaten mutta kelpais kyllä ihan yhdellä autollaki. Festariesiintyjät ei vakuuttanu, niin ei vissiin sitte tänä vuonna.

  Mutta mansikoita, mansikoita, oh my mansikoita ja samalla vaikka Amelie! <3
  Kaikkee pientäsuurta parhautta, sitä hetkessä olemista ja sen taikaa <3

  VastaaPoista
 2. The haave-/suunnitelmalista: Laskuvarjohyppy, sikana marjoja tohon mun tuliterään pakastimeen, paljon paljon töitä, auringonottoa ja urheilua, hyviä uutisia työrintamalta, pyörä kaupaks, auto tilalle ja jos vaikka vaihtais maisemaa jossain vaiheessa - vähäks aikaa tai pidemmäks aikaa tai pysyvästi, saap nähä :)

  VastaaPoista
 3. Oi, mansikat on aina hyvä suunnitelma!

  Mun kesän suunnitelmiin kuuluu oman kodin tekeminen, ede yritys päästä edelleen sinne Kolille, mahdollisesti trippi Turkuun (ellei Turusta tulla tänne tai ehkä jos tullaankin) ;) Lisäksi haluan mökille tekemään en mitään, käydä pitkillä pyörälenkeillä ja istua aamuun asti ulkona. Ja festarit, vaikkakin vaan täällä meidän kotikulmilla näillä näkymin.

  VastaaPoista