2012-10-07

Kevyt viikko ohi

Aa, meinas pää hajota mutta kestin! Kevyen viikon siis. Tuntuu niin hullulta lähteä salille vain venyttelemään ja polkemaan/crossailemaan, mutta sitä tää viikko on aika pitkälti ollut. Okei, pari-kolme kertaa on tullut heiluttua rautojen kanssa (esim. maanantaina pumppailin hiukan selkää ja keskiviikkona harjoittelin penkin tekniikkaa kevyillä painoilla sekä noiden lööbailuairoopisten jälkeen tuli tehtyä milloin mitäkin liikettä miljoonan toiston settejä ilman painopakkaa tai hyvin minimaalisella pakalla) mutta muuten oon ottanut varsin iisisti. Viikon liikunnat näyttää silti ihan mukavalta:

Ma: salilla selkää jne. 40min, 20min pyörän selässä
Ti: uimassa ja vesijuoksemassa siskon kanssa 40min, salilla jalkoja ja venyttelyä 40min, säbää illalla 1h
Ke: penkin tekniikkajumppa,venyttelyä 30min (!) ja 1h pyörällä kevyesti
To: lepo
Pe: kevyt yläkroppatreeni, venyt ja pyöräilyt 1h20min
La: aktiivinen lepopäivä Turussa*
Su: penkki ja kyykky kevyesti, jälkimmäinen pysäytyksellä pohjassa (AUTS) 1h35min, lentopallo 1½h



Mutta siis, kyllä vaan söi naista kun ei saanut purkaa tuntojaan hikoiluun ja puskemiseen. Vaikka onhan tossa oikeesti liikuntaa tosi paljon tuntimäärällisesti! Olen kuitenkin tyytyväinen, että kykenin hillitsemään itseni enkä treenannut missään vaiheessa täysillä, vaan pyrin leppoisuuteen kaikessa minkä tein. Se varmasti palkitaan lisäraudoilla, kun pääsen tahkomaan tota 6x6:sta. Can't wait!

Tällä viikolla oon itsehillinnän ohella opetellut syömään kunnolla. Selväähän se on ollut jo alusta saakka, että kehittyminen on lähes mahdotonta/ei optimaalista, jos ei saa riittävästi ravintoa. Mulla on omat haamuni kaapissa ja niiden takia syöminen on aina ollut ongelma, mutta nyt oon pakottanut itteni safkaamaan säännöllisesti ja enemmän. Lopputulos? Palelu vähentynyt huomattavasti, painoa ei oo (vaa'an mukaan) kertynyt lainkaan ja mieli on paljon iloisempi. Ruoka ei pyöri koko ajan mielessä. Viikko on ehkä lyhyt aika, mutta mulle tää on jo saavutus. Saa nähdä, millasen tuloskehityksen saankaan aikaan vuoden loppuun mennessä, kun jatkan safkaamista samalla tavalla. Jännä juttu, miten sitä luulee tietävänsä ravinnosta melkein kaiken ja silti paahtaa menemään matalilla energiamäärillä eikä tajua, että ehkä se oma kroppa ei olekaan mikään maailman seitsemäs ihme joka pärjää valoravinnolla. Näin mä luulin meinaan pitkään...



Pähkinät on olleet korvaamaton apua energiansaantia nostaessa. Ei tarvi syödä paljon, kun jo saa energiaa ihan hyvin. Ja onhan noi ihan älyhyviäkin, varsinkin mantelit ja cashewpähkinät, uu ♥

*Oon ollut niin kiltti tyttö koko viikon, että ansaitsin pientä hemmottelua. Lähdin siis lauantaina Turkuun ja Vakkelle Norssin 120-vuotisjuhliin näkemään vanhoja luokkalaisia PITKÄSTÄ aikaa. Oli ihanaa todeta, että kaikki oli kuten ennenkin: entinen englannin opekaan ei vissiin muistanut mun enää olevan oppilaana, kun tunnille tullessani (siellä oli siis avoimet ovet ja tunteja sai tulla kattomaan) se jakoi mut automaattisesti ryhmiin muiden oppilaiden kanssa :D Tehtiin sitten espanjalaisten vaihtareiden kanssa tietovisailua ja kerrottiin itsestämme ja asuinpaikastamme. Cool. 

Koulupäivän jälkeen lähdin mun parhaimman IB-kaverin kanssa kaupungille kahville. Juteltiin niitä näitä ja pelättiin yhessä Hikkamiestä, Turun urbaanilegendaksikin muodostunutta koko ajan hikkaavaa spurgua, joka istu meidän viereiseen pöytään kun oltiin kahvilla! Hyi kauhee. Onneks se lähti hikkaamasta kun sai juotua lasillisen vettä. Hrr...

 Eminen lähdettyä kotiinsa kävin shoppailemassa Fitnesstukun uudessa liikkeessä ja Henkkiksellä. Tukusta tarttui mukaan Cookies&Cream -heraprotskua, magnesiumia ja pari patukkaa ;) Henkkamaukasta löysin tuubihuivin ja t-paidan. Ihana reissu!

Ja koska olin tosi, TOSI kiltti tyttö, niin klikkailin eilen itseni vielä Fitnesstukun sivuille ja tilasin vähän lisää taikajuomia: nyt on postissa saapumassa noin kolmenkympin paketti sisältäen mm. glutamiinia, kreatiinia ja BCAA:ta. Kreatiinin ostin mielenkiinnosta, aion kokeilla mitä hyötyä siitä on. Kaiken lisäks oon ansainnut nää kaikki herkut ihan itte!

Näillä fiiliksillä uuteen viikkoon, jolloin rauta nousee ja nainen kehittyy toivon mukaan (ei vaan varmasti) entistä paremmin!


6 kommenttia:

  1. kiva blogi <3 kaipailisin myös kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi <3 Äsh, kai sitä pitää ryhdistäytyä kuvien suhteen. Tulee niin harvoin napsittua, kun oman kameran patterit ovat mallia "1min ja virta pois" :(

      Poista
  2. HYVÄ TYTTÖ!!!!! Määki maltoin levätä ja parantuu loppuun ja nyt saan hyvillä mielin punttii punttii tehä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejeejee hyvä me! Noin se kuuluukin tehdä, vaiks tekis miten mieli riehua ympäriinsä niin se ei vaan kannata. Go Leidi ;)

      Poista
  3. uskomatonta, hikkamies! hyvä ystäväni etten sanoisi. iloisesti kesällä istahti mun ja kaverin viereiseen pöytään lipittämään hesburgerilla kokista ja hikkaili ja toljotteli siinä aikansa kunnes lähti ryminällä pois kun noustiin. toisen kerran tapasin loppukesästä liikennevaloissa, tuli ihan viereen hikottelemaan ja mulkaisin ja vaihdoin valoja ja ryntäsi taas pois. lähti sitten hiippailemaan meikäläisen perään kun palasin illemmalla kämpille. varsin creepy tyyppi, ahdistelee nuoria naisia kyselemällä mitä kello on ja ei jätä rauhaan jos kellonajan tälle herralle luikauttaa. krooninen hikka raukalla. no, onneksi en hetkeen ole herraa nähnyt. viikonloppuna taas turkuun, toivon että en häneen tule törmäämään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :DDD Voi kamala! Toi mies on oikeesti pelottava, onneks en enää asu Turussa eikä siis mahollisuutta tavata hikkamiestä enää juuri ole. Hyi hitto.

      Poista