2013-01-07

Parhauskahvi ja parhaustreeni

Päivän vitsi: löin pääni salin isoon seinäpeiliin. Wtf? Okei, uimahallilla räkki on tosi likellä seinää ja hain asentoa tangon alla vähän turhan rivakasti mut silti - kuka lyö päänsä peiliin? :'D Voi luoja. Teki mieli mennä nurkkaan häpeämään. Jatkoin kuitenkin kyykyt loppuun vilkaisemattakaan ympärilleni. Siltä klonksahdusääneltä ei voinut välttyä kukaan, sen verran kovaa osuin (ja sen verta paljon se sattukin!). Pukuhuoneessa osasin jo nauraa aivottomuudelleni.

Kiitos Iluurilaadun, säästyn juurikasvun selittelyltä. Se
on meinaan oikeesti aika törkeän kamalan näkönen...
Jumppapirkko!



Note to self: ei enää ikinä paksua hupparia salille. Vilukissakaan ei välty tukalalta ololta ja himohikoilulta.

Treeni oli aikas muigee ♥ Tein mm. penkkiä (hehe, teki mieli), takakyykkyä, leveetä prässiä, koukistusta ja ojennusta, lantionnostoja ja vatsoja superina sekä perseen viimeistelynä vielä bulgarialaista kyykkyä smithissä. Mun takareidet alko sattumaan jo treenin aikana samalla tavalla, miten ne yleensä kipuilee seuraavana päivänä treenistä o_O No complain, onneksi ei kovin useesti tuu tämmösiä pidempiä lähes treenaamattomia kausia. Mut olihan hyvä treeni silti!

Käytiin Kotipizzassa kera siskon. Mä söin omat evääni koulussa ja sisko halus pizzalle ja tarjosi samalla mulle kahvin. Oli muuten ehkä parasta kahvia, mitä oon koskaan saanut! Raikasta vettä ja vastajauhettuja kahvipapuja, ei mitään tuntikausia pannussa seissyttä tusinamokkaa. Ihanaihanaihana. Jos Kotipizzan kahvi maksaa 1,50€ ja (entisen) vakiokahvilan "iso kahvi" saman verran, ei oo vaikeeta päättää mihin meen seuraavalla kerralla kahville. Haluuks joku tulla syömään pizzaa viereen?

Kuva ei tee oikeutta!

Pari viikkoa tarttis käydä koulua ennen koeviikkoa. Eijaksaei... mut ei auta, pakko se on. Onneksi tämän lukukauden ja "kesäloman" jälkeen mun ei tarvii enää mennä kouluun kuin tekemään parit ylppärit, eli se on tavallaan loma loppuvuodeksi melkeen! Aah ja oi, tulis se kesä jo pian.

6 kommenttia:

  1. Autsautsauts! Onneks ei tainnut kuitenkaan sattua pahemmin sen peilin kanssa! Välillä sitä tulee salilla pölhöiltyä. Niinku miekin lauantaina: olin palauttamassa käsipainoja telineeseen niin ei vaan mennyt! Nolotti ja ääneenkin jo puuskahdin, että "miks nää ei nyt mee!" ja sit tajusin, että yritin tunkea niitä väärään paikkaan! Siinä sitten muina naisina äkkiä sujautin paikoilleen ja eikun eteenpäin. Ja vilkuilut perään, että huomaskohan joku :D

    Tsemppiä kouluhommiin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :'D Voi sua! Kyllä mua nyt jo naurattaa enemmän kuin nolottaa toi häppeninki, ei saa olla noin riehakas ensi kerralla oikeaa asentoa hakiessa. Ja jos joku tämmösistä mokailuista saa päivän naurut, niin siinähän sitten saa. Ei me välitetä, sitä sattuu ;) Kiitos tsempeistä, niitä todella tarvitaan <3

      Poista
  2. Haha voi sua :D Tekee ittekki nii mieli salille ku luen tämmösii! Mut tsemppii sinne kouluun kauheesti! :)Itekki venailen et tulis taas kesä, siit auringosta saa kyl NIIN paljon energiaa ja se kelpais nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ja myötätunnosta, hihii :D Vielä sä pääset salille, tärkeintä kuiteskin on että saat ittes kuntoon <3 Ja aurinko, oi KYLLÄ. Valo ja lämpö antaa niin paljon energiaa, ettei sitä oikein ymmärräkään ennen kuin pääsee todistamaan sen itse kylmän talven jälkeen.

      Poista
  3. Voi ei siun kanssas :D No ei sen puoleen, kyllä miekin törmäilin tänään Smith-tangon kanssa. Yhtäkkiä se vain tuli eteen, ei varmasti ollut siinä vielä aiemmin ;)

    Miun illan treeni oli se, kun kannettiin Postista ystäväni kanssa yli 20 kilon Massin paketti :D Onneks saatiin auto suht lähelle parkkiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä noi pelit ja vempeleet oikeesti liikkuu itekseen ja pistää meidät naurunalaisiksi? Ei vetele tää nyt hei! :D Sä oot taas sponsoroinut Massia oikeen urakalla, ylläri ;) Pistä sisältöpostausta jahka kerkiit! Mä ostin muuten just yheltä kaverilta Massin Pump3d-boosterin, kun kerta halvalla sain. Tällä viikolla saan sen ja heti menee kokeiluun!

      Poista