2013-05-23

Minä täällä hei

Vieläkö muistatte?

Laiskottaa tää loki edelleen. Päivät menee aika pitkälti kaavalla kouluu-reenii-duunii ja unta päälle sen verran, kuin kerkii (= lähes aina alle riittävän määrän). Tää viikko on ollut yks pahimmista, kaks työvuoroa heti alkuunsa ja äikän portfolion viimeistely tiistaiyöllä, maanantaina kova kyykkytreeni ja tänään torstaina vähintään yhtä kova penkkitreeni. Huomisna ois tarjolla yövuoroa ja la-su illat, lauantaina päivällä pyhitetään vetopäivä toivon mukaan viime viikkoa kovemmilla raudoilla...

Alle kuukausi kisoihin. Jännittää! Penkki on lähtenyt uuteen nousuun, räjähtävyyttä alkaa löytyä rinnalta lähdöstä jo ihan kivasti. Sama kyykyssä ja vedossa. On aivan mahtavaa saada treenata valmentajan kanssa. Se sanoo suoraan, sujuuko hyvin vai huonosti ja kertoo, missä on parantamisen varaa - puhumattakaan siitä näyttämisen halusta, mikä tulee aina kun treenataan yhdessä. Haluan näyttää, että olen tosissani.

Oma sosiaalinen elämä on kokenut viime aikoina isoja muutoksia. Nyt kun ei tule juuri vietettyä aikaa kotona/landella, niin ei olla ehditty viettää kavereiden ja pikkusiskon kanssa juuri yhtään aikaa. Oon kuitenkin saanut uusia kavereita ja tutustunut moniin uusiin ihmisiin samalla kun olen laajentanut reviiriäni kotipaikkakunnan ulkopuolelle. Fiilin kuud :) Oikeestaan ihan kaivattua vaihtelua nämä uudet kuviot, vaikken tietenkään halua vanhoja ystävyyssuhteitani unohtaa.

Siinäpä taas vähän ajatusten virtaa. Takki aika tyhjä just nyt, ehkä koulun loputtua ja kesäloman alkaessa (viikko enää!) on aikaa kirjoitella enempi.

7 kommenttia:

  1. Muistettaan, muistettaan :) Siun postauksia on kyllä ollut ikävä, mutta oman jaksamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Ja onnekseni saan ainakin jotain vihiä aina myös Fb:n kautta, että mitä siskoseni elämässä tapahtuu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla aktiivisempi :) Onneks pyysit kaveriksi, munkin on helppo löytää sun updatet FB:n kautta kun harvemmin tulee suoraan mentyä tonne Fitlandian sivulle selaamaan blogeja.

      Poista
    2. Joo, voi olla että sieltä ei ainakaan mitään miun blogiin viittaavaakaan löydä ;)

      Poista
    3. Kissojen ja koirien kanssa saa ettiä... ;D

      Poista
  2. Just wish to say your article is as astonishing.

    The clarity in your post is simply great and i could assume you're an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding work.

    Look at my webpage; Nike Air Jordan

    VastaaPoista
  3. Mä tosiaan muistan sut!! Mut hei, vastaa äkkiä siihen 11 asian haasteeseeeeen! T: Utelias untamo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäkin muistat :O oh. I'm impressed. Vastasin jo!

      Poista