2011-11-09

Kiitos!

Näin flunssan kourissa koin hyvällä tavalla järkyttävän yllätyksen, kun Facebook-seinälleni napsahti tällainen linkki. Top 10-blogi? Kuten oheisesta linkistäkin voinee lukea, perusteluina valinnalle lohkesi tämänmoinen teksti: 

"Perinteisempi blogi, jossa kirjoittaja kirjoittaa hauskalla ja elävällä tyylillä elämästään. Peittelemätön ja rohkea. Kevyen läpänheiton lisäksi myös vaikeampia aiheita, kuten anoreksiasta toipuminen ja ulkonäköpaineet."  Hmm, nojuu. Okei. 


Niinpä! En tiedä kuka tämän teki ja miksi ihmeessä, mutta otsikon mukaisin sanoin ylistän tätä salaperäistä vinkkaajaa ja ojennan omin kätösin väsätyn virtuaaliruusukkeen, joka valitettavasti pikselöityi matkallaan vastaanottajalle, että se siitä ilosta... Joka tapauksessa ja anygays, KIITOS♥

4 kommenttia:

 1. Vähän siistiä! Mie oon ollut kiertelemässä kouluja ja mainostanut mm. tuota sivustoa, mahtia, että joku tuttukin sinne päätyi. Millos teikä lähtee SLL:n toimintaan mukaan?

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, paha sannoo. En edes tiedä mitä kaikkea teette siellä :D

  VastaaPoista
 3. :D Haha, vaikka kuule mitä. Juhlitaan, vaikutetaan ja ennen kaikkea tutustutaan mahtaviin ihmisiin!

  VastaaPoista
 4. Vähänkö jännän kuuloista! :) Kai mä periaatteessa voisin lähteä mukaan, mut en tiedä riittäiskö jaksuuminen silti vaikka ois miten kivaa. Oon boheemisti laiska paska.

  VastaaPoista