2011-11-03

Päivän speksit

Tänään taitaa olla yksi niistä päivistä, jolloin ilon aiheet kumoavat alkuviikon veetutukset ihan 100-0.

- Hyvin kulkenut salitreeni ja sen jälkeinen endorfiinimyrsky. Nam.
- TET-apulainen ja ystäväni Kirsi pesi mun reuhkani ilmaiseksi! Nyt tuoksun ihan parturille (♥) ja samalla säästyin vaivalta shampoon rämpläämisen suhteen.
- Pandan Suklaamix Nuts -suklaanamut. (Joista oikeastaan vaan kaksi laatua oli oikeesti hyviä, mutta silti.)

Valtavan hyvä fiilis läpi koko päivän saattoi johtua myös uuden ihmiskokeen alaisuuteen joutuneesta maca-jauheesta, jonka sotkin aamupalarahkan joukkoon omenasoseen, kaakaonibsien, gojimarjojen ja kanelin kera. Väittävät nimittäin, että tuo energisoi. Placeboa tai ei, mutta tuntuu toimivan :)

Blogin suhteen lievää epämotivoitumista ilmassa, mutta koska a) tiedän tarvitsevani tätä ja b) en osaa olla kirjoittamatta, niin otin vastaan blogihaasteen täältä.

Haaste: Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

1. Tahtoisin perustaa bändin. Ihan oikean sellaisen, joka ihan treenais ja suhtautuisi intohimoisesti koko touhuun. Sellasia tarpeeks inspiroituneita kavereita mulla ei kuitenkaan taida olla, vaikka noita muita ihania onkin useita.

2. Jos saisin muuttaa yhden asian yläasteajoistani, en olisi ikinä edes harkinnut alkavani laihduttamaan.


3. Aion juosta kympin ensi kesänä.

4. Suosikkiaineitani koulussa ovat tällä hetkellä itsehoidon kurssi (liikunta) ja matematiikka. Se lyhyt, siis.

5. Haluaisin päästä eroon tupakasta - pysyvästi. (Joo kyllä, minä poltan tupakkaa. Vuoden polttamisen jälkeen tuskin voi sanoa olevansa pahasti koukussa, mutta mulla ainakin on melko paha sosiaalinen riippuvuus ko. sauhutteluun jo nyt. Säälittävää.)

 
6. Maailman kauneimpia asioita ovat mm. ruska, tähtitaivas, toisiaan käsistä pitävä vanha pariskunta, kissanpennut ja hiljaisuus.

7. Rakastan joogaa♥ Tällasen tuleejamenee-onjasamallaeiole-tyypin on hyvä välillä pysähtyä ja vain kuunnella ittiään. Iso kiitos itsehoidon kurssille ja opettajalle, joka teki mun elämästä vähän helpompaa omalla tavallaan tutustuttaessaan meidät hathajoogan saloihin.

8. Joskus mun tekisi mieli karata vuorille.3 kommenttia:

  1. ihanaa, jälleen yks postaus täynnää ASIAA

    VastaaPoista
  2. Heei perustetaan bändi:) turha väittää ettei innostusta löydy! jos vaa saatais joku muuki innostuu? :D

    VastaaPoista
  3. Ei muist oo mihinkää, meist nyt ehkä mut muita tuskin ees kiinnostaa ;D

    VastaaPoista