2012-02-18

Tää arpoo juttuja!

Mä juoksin tänään! Se oli ihanaa ♥ Vähän pelkäsin lähteä jolkottelemaan tuonne mukaliukkaalle tielle mukakylmään ilmaan, mutta höh, nuo on vähintään mun kokemukseni jälkeen todettu perättömiksi tekosyiksi. Kertaakaan en liukastunut ja pärjäsin hyvin aluskerrastolla, tuulihousuilla, takilla, pipolla, kaulaliinalla ja lapasilla. Ajaksi kellottui puoli tuntia. Matkasta en niinkään ole varma, mutta luultavasti 3-5 kilometriä. Oi euforiaa!

--

Mutta sitten päivän polttavimpaan aiheeseen, eli ARVONTAAN! Lupasin sadan lukijan kunniaksi arpoa jotain pientä blogissa ahkerasti vierailevien kesken ja tässä sitä ollaan. (En kyllä vieläkään keksi syytä tuolle sadalle lukijalle, ei nämä ohi suun -lätinät nyt niin kiinnostavia ole. Ehkä mä oon tietynlainen viihdepersoona, vähänniinku joku Simo Frangen? Minä lähden Tampereelle, mooi!). 

*Köh* Siispä palkinnot, olkaa hyvä:


1. Uusin Trendi -lehti ja Rainbowin uutuusmaitosuklaa, makuna pekaani & karamelli.

2. Uusin Bodaus-lehti ja Rainbowin toinen uutuus, tumma vadelma & rusina -suklaa.

Molemmat lehdet ovat kertaalleen luettuja, mutta hyvässä kunnossa. Harvemmin tulee luettua lehtiä kahteen kertaan, joten päätin jakaa iloa eteenpäin ja arpoa nämä teille :) Trendissä on mm. juttua maratoonari Leena Puotiniemestä ja fitnessmalli Janni Hussista ( artikkelissa "Tätä unelmakroppa vaatii") sekä ofkoors hiukan niitä muotivinkkejä kesään meille tyylittömille tuulipukukansalaisille. 

Bodaus -lehti taas kertoo mm. siitä Martina Aitolehden ihqeksästä, (se kun on timmikroppainen Hunks-koutsi niinku!) ja sen hardcore-treeneistä ja sivutaanpa lehdessä yhden artikkelin verran myös Biosignature- ja hormonitasapainojuttujakin. Ihan hyvä lehti kaikkiaan, suosittelen!


Nyt! Mulla ois pari toivetta tämän arvonnan tiimoilta.

1. Osallistuminen onnistuu kommentoimalla tähän postaukseen joko nimimerkillä tai Blogger-tunnuksella tai jollain muulla tunnuksella, pääasia että on joku nimike minkä voi tyrkätä paperilapulle. Kommentissa pitää tulla ilmi seuraavat asiat: kumman paketin arvontaan osallistut, miksi luet tätä blogia ja miksi Muumitalossa näyttää olevan miljoona huonetta mutta ei YHTÄKÄÄN vessaa?!

2. Jos (tai kun) Onnetar suosii sinua ja sinulla sattuu olemaan oma blogi, haastan sinut tekemään postauksen voittamasi lehden mielenkiintoisimmasta jutusta SEKÄ kriitikkopostauksen voittamasi suklaan eri makuvivahteista: oliko hyvää, miksi oli hyvää, arviointi 1-5 tähteä jne. Lisäksi suklaan maistamisesta pitää olla kuvatodiste. Meneehän tarpeeksi hankalaksi? ;) Kohta mä saan syödä noi suklaat itse kun kukaan ei uskalla osallistua, hähää!

Takaraja osallistumiselle on hiihtoloman loppuun eli sunnuntaina 26.2. klo 12 lyödään röörit kiinni ja arvotaan. Mainostamisesta saattaa saada jonkun pienen proviikan mukaan pakettiin, mikäli siis sattuu voittamaan jomman kumman ;) Ei kai tässä muuta kuin onnea ja osallistukaahan nyt, hopihopi!

18 kommenttia:

 1. Osallistun Bodaus -lehden arvontaan.
  Blogi tuntuu mielenkiintoiselta, eikä ole liian jäykkis.. :D
  Muumitalossa ei sen takia oo vessaa, ku kellään ei ees oo mitään reikiä, mistä tulis mitään sinne vessanpönttöön... :D (näin hienovaraisesti ilmaistuna)

  VastaaPoista
 2. Mä osallistuisin ton Trendin arvontaan.
  Mä oon lukenu sun blogia jo pidemmän aikaa, sä kirjotat mukavan rennosti, mutta kuitenkin asiallisesti. Sulla on fiksuja pointteja sekä ajatuksia. Sekä oon palavasti ihastunut sun hiuksiin.
  Kyllä joissain muumijaksoissa joku on sanonut menevänsä vessaan, tosin koskaan ei ole sitä vessaa näytetty. Miten ne sielä vessassa edes käy, kun ei niillä ole reikää? Olisi jännä tietää miten muumit ulostaa :D

  VastaaPoista
 3. Osallistun Bodaus lehden arvontaan. Oikeesti en oo lukenu sun blogia, klikkasin jonkin toisen blogista kunnäin arvonnan. :D Haitaaksse?

  Mä aattelin kans, niin ku edellisetkin, et ei niil o mitään reikiä mistä ne kakkais. Mut ei kait muutkaan piirretyt (Nalle Puh ja muut) käy ikinä vessassa. :)

  Päivi P

  VastaaPoista
 4. Bodaus-lehden arvontaan osallistun.

  Minähän luen NO KOSKA: oon lukenu ihan hävyttömän kauan, jo ennen ku omasin blogger-profiilin, koska a) olet joku ihme kadonnut kaksoissiskokaima punaisine hiuksineen jii än ee, b) sun kirjoitukset on ihanan elämän makuisia, muistan etenki ne sun hirveän optimistiset onnellisuuspostaukset jotka ovat jossain (varmasti ovat) ja cee) kirjoitat asiallisesti myös kantaaottavia juttuja.

  Mun mielestä muumitalossa on vessa, sitä ei vaan oo näytetty. Miksi nyt vessaan pitäis mennä kuvaamaan, se on aika personal area!

  (Vieraalla koneella en jaksanu kirjautua, mutta eiköhän tuo tule selväksi keneltä tää viesti on.)

  VastaaPoista
 5. Osallistun Trendi-lehden arvontaan... Viitsivitsi! Oikeesti osallistun Bodauksen arvontaan.

  Sun blogia on mukava lukea juttujen vaihtelevuuden ja rennon kirjoitustyyin takia.

  Muumit ovat sen verran happyhappyjoyjoy-tyyppejä, että ulostekin on värikästä ja makeaa. Se pakataan suoraan rasioihin yms. ja myydään pahaa aavistamattomille lapsille: http://www.suomikauppa.fi/index.php?cPath=272_281

  VastaaPoista
 6. Tää haluu osallistua trendin arvontaan, ihan koska se Jannista kertova artikkeli kiinnostaa:)
  ja lasienkeli sen jo kertoikin,miks muumitalossa ei oo vessaa :P

  On muutes aika hauska idea tuo maistamis-arvostelujuttu, nyt lähden pitämään peukkuja itselleni :D

  VastaaPoista
 7. Kamalaa,mua houkuttais toi trendi lehti, mutta myös toi vadelma suklaa...
  Yllätän itseni ja osallistun bodauslehden arvontaan!

  Olen lukenu sun blogia jo tosi kauan anonyyminä. Mutta vasta kun tein oman blogin liityin ihan lukijaksi. Kirjoitat ihanan rennosti mutta asiaa.
  Ja mihin muumitalossa edes tarvittaisiin vessaa? Muumit ovat niin luonnonläheisiä, että käyvät toimittamassa tarpeensa metsässä!

  VastaaPoista
 8. Trendiä ja pekaani-karamellisuklaata tänne! :)
  Kirjotat jotenki sillai, että susta saa "otteen", et oo vaan joku tyyppi joka kirjottaa. Plus sun postaamat kuvat on kivoja :) Aina bloggeriin kirjautuessa odottelen sun uutta postausta.
  Ja sitten se Muumitalon vessa. Kyllä se siellä on, mutta se on tosi pieni (just yhden muumin mentävä) ja vähän ku BB-talossa, sitä ei saa kuvata, jos siellä on vaan yks henkilö. :)

  Aika huippu idea toi haaste, olis mielenkiintosta päästä vastaan tohon! ^^

  VastaaPoista
 9. Bodaus-lehteä ja vadelma-suklaata tänne kiitos. :) Luen blogiasi, koska kirjoitat huumorintajuisesti ja juttusi ovat kiinnostavia. On myös mukava seurata liikunta-asioitasi. Muumitalossa ei ole vessaa, koska heillä ei tule ulostetta. (Polttavat kaikki kalorit ilmaan...)

  VastaaPoista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. stana, ekasta kommentista jäi pois miks luen sun blogia..
  No luen koska kirjoitat hauskasti ja ikä ei vaikuta lukijaan ;D (mä oon vanhus)
  Mulle bodaajaa ja vadelmaa, tänks.
  Muumeilla ei ole vessaa, koska niillei ole housujakaan mitä laskea :D

  VastaaPoista
 12. Bodaus-lehteä toivoisin voittavani. Löysin sun blogiin karppaus.infosta muistaakseni ennen ku mulla oli ees blogger-profiilia. Sitten jossain vaiheessa liityin ihan lukijaksikin, koska: sun juttuja on mielenkiintoista lukea ja niissä on mukavaa vaihtelua. Muumit ei pasko, siks ne onki mukavan pyöreitä. :)

  VastaaPoista
 13. Trendi-lehden arvonta!!

  Luen, koska kirjoitat hyvin ja olet mun kamu:)

  Muumitalossa ei oo vessaa, koska niillä ei ole pyllyreikää ollenkaan ja muutenkin kun on lastenohjelma niin ehkä vaan ei oo kakkajuttuja katottu oleelliseks asiaks..xD

  VastaaPoista
 14. Voidaanko mitenkä leikkii, ettei ois vielä liian pitkälle ehtiny maanantai, koska mie muistelin, että tää arvonta-aika ois ollu tän kuun loppuun!!

  1. Mie tahtosin tuon Aitolehtee mainostavan bodybody-lukuhelmen. Muumeilla ei oo vessaa, koska myöskään hienot tytöt ei käy vessassa muuten ku pikkupisulla ja puuteroimassa nenää! Ja sitä paitsi, muumeilla on niin lyhyet kädet, ettei ne yltäis pyyhkii!!

  Ja luen sun blogia siks, et sulla on ihana tyyli kirjottaa ja koska sä oot mun Nassikka!

  2. Voittopostaus tulee takuulla, Toppis-tyyliin lupaan!

  Anna mun olla mukana ja anna mun vielä voittaa, oot sentää mun identiteetin puoliäiti! <3

  VastaaPoista
 15. Ei aitolehti vaan aitolehden eerikäis-eksä tietenki!

  VastaaPoista
 16. 1.Molempi parempi.. No ehkä kuitenki mulle se Bodaus :)
  Lueskelen sun blogia, kun oot niin ihanana pirtee olematta ällön tekopirtee!
  Muumit, hmm. Joo, noukomments.
  2. Postaus tulee, jos vaan saan aikaiseksi:)

  Anu/Pieni on kaunista

  VastaaPoista
 17. 1. Trendi :) ja luen sun blogia, koska kirjotat kivasti ja haluun tietää mitä sulle kuuluu ku ei me muuten enää paljo sellai jutella :) Ja muumitalossa ei ole vessaa koska muumit on nii al naturel et ne käy puskassa missä milloinkin :>

  VastaaPoista
 18. Osallistun bodylehden arvontaan.
  Olen blogisi uusi lukija, tykästyin tyyliisi kirjoittaa.
  Ja reijättömät muumit ei tarvii vessaa :D
  Omassa tän päivän postauksessa tulee maininta arvonnastasi.

  VastaaPoista