2012-03-04

Arvonnan voittajat, tunnustus ja leirikuulumisiaMoikka! Kotiuduin justiinsa viikonlopun mittaiselta rippileiriltä, jossa mä olin se minimittaisten mentori ja uskoutumispuu eli suomeksi ISOnen. Oli kivaa ja ihanaa! Sain laulaa ja soittaa sydämeni kyllyydestä sekä solmia uusia ystävyyssuhteita ynnä ylläpitää vanhoja. Nostalgisoin lauantaina myös parin vanhan rippiskoulukaverin kanssa omia muutaman kesän takaisia leiriaikoja ja voi, miten tuntuikaan olo vanhalta! Siis mä oon ihan käpy. Poissa on ne huoneista karkaamiset öisin (tai tein mä sitä vähän nytkin, mutta en juossut pappia piiloon käytävillä kun mun ei tarvinnut) ja ikkunoiden tiirikoimiset, joiden tavoitteena oli luonnollisesti siirtyä tyttöjen puolelta poikien puolelle, pois on kaikki se isämeijänrukousten ulkoaoppiminen ja konfirmaatiohässäkkä. Oi niitä aikoja <3

Arvonnan vika päivä oli tänään ja mun karvahattu on pyykkikorissa, joten saatte tyytyä arvontakoneen päätösvaltaan lehtien ja suklaiden voittajavalinnassa. 

Bodaus-lehden ja tumman vattusuklaan voittaja on *rumpujapärinääRATAMTAM* 

...

tinpe!

Trendi-lehden ja sen karamelli-mikälienee-maitosuklaan voittaja on *lisääpärinääKABOOM*

...

hopealusikka!

Noniin naiset, heti kun näette tämän viestin niin pankaas osoitetta mulle sähkäriin, joka on annisika miumau hotmail jnejnejne kyllä te tiedätte ;) Panen palkinnot postiin mahd. pian. 

Kiitos vielä osallistujille! Mulla on kova kutina että tämä ei jää ainoaksi arvonnaksi blogihistoriassani, vaan tulevaisuudessa saatte vielä lisää lehtiä, suklaata ja saattaapi olla, että jotain kauneustuotettakin on luvassa. (Mä tiedän, että ainakin Metallisydän tykkää näistä jälkimmäisistä ja tekis varmasti make up tutorialinkin blogissaan, mikäli voittaisi ;).

Sitten mulla on vielä yks asia, sain meinaan tämmöisen tunnustuksen yhdeltä ihanalta:Kiitos muwu! <3 Ja tää menee eteenpäin seuraaville mun mielestä ihanaisille, joilla on sääntöjen mukaisesti alle 200 henkilön lukijakunta blogissaan takanaan:

1. Kirsi
2. Viivi
3. tinpe

Neljä on hieno tasaluku. Nyt on pakko keskittyä johonkin muuhunkin välillä, aivot käy ihan ylikierroksilla ja tekis mieli lenkille, mut samalla ei jaksa ei pysty. Jos painuis vaan aikaseen unille ja tempaisis itsensä virkeänä kouluun huomenna.

6 kommenttia:

 1. Oi kiitos! Täytyis itsekin jaella näitä tunnustuksia eteenpäin ja linkkailla lukemiani blogeja, kunhan vaan jaksais ja viitsis :D Ehkä mä vielä joskus saan jotain muutakin aikaiseks kun ruokakuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut ne sun ruokakuvatkin on kyllä kivoja, että älä ainakaan niitä kokonaan hävitä vaiks vähän näitä tunnustuksiakin sinne sekaan ripottelisit ;)

   Poista
 2. Ai että kauneustuotteita... hmmm... auttaskohan ne enää tähän katastrofiin? Ja ehdottomasti tulen tekemään make up tutorialin mikäli joskus sellaisia voitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auttaa ne Beckhamillakin hei! Arvaa vaan sormeilenko ensi arvonnan tulosta niin että sä JOUDUT tekemään tutorialin. Hähä! :D

   Poista
 3. Kiitos palkinnosta! Täytyy jossain vaiheessa väsätä toi haaste :3

  VastaaPoista