2012-03-27

KaBOOM

Mun sata lukijaani on selkä! Pitkään ehdin jo suunnitella arvonnan peruuntumista ja käskeä voittajia lähettämään suklaatit ja lehtiläpyskät takaisin (että saan syödä lukijakadon aiheuttamaan suruuni, tietty) mutten onneksi joutunut sitä tekemään. Vähän epäilen, ettei ois onnistunutkaan, ne suklaat on ainakin kadonneet jo parempiin suihin... ;) Tsektsek esim. täältä Tinpen suklaapostaus, siinä menee mun suklaat! Saatana!

Mitäs mä? No, tässä syön prossasuklaatia ja juon kahvia, ei muuta. Sopiva väli siis turista lokiin jotain viime aikojen treeneistä sun muista jutuista. Tällä kertaa ois muutama kuvakin jopa:

Ropotti!
Tipu! (lue: pöllö)

Musta on tullut kamala kaulakorujen hamstraaja. Everything that glitters, I'll buy it! No ostin mä villasukat kanssa, kun halvalla sain. Nää korut maksoivat euron ja kaks euroa, kummatkin Seppälästä.

Viime viikolla liikuin seuraavasti:

Ma: puntilla, öö, yläkroppaa! 45min
Ti: HIIT 20min, lentopallo 1h ja stretsingiä yhteensä 25min (nimim. en ikinä jaksa venytellä)
Ke: juoksu 4,5km/30min ja kun kerta yllytettiin, niin 15min juNppa sis. 100 punnerrusta, 100 vatsaa ja 100 selkää. Älkää yllyttäkö idioottia!
To: lepo
Pe: puntilla 40min, tein ekaa kertaa sumomavea ja taisin päästä siihen todelliseen treenin jälkeiseen flow-tilaan kun teki mieli pussata esim. jokasta vastaantulijaa. Lisää tätä, kiitos <3
La ja su: lepo

Mullahan ei siis ole mitään sen suurempia tavoitteita näiden huitomisteni kanssa, kunhan diggaan siitä liikunnan jälkeisestä fiiliksestä ja jos kunto paranee, niin se on tosi jees. Punttailun saralla toivon eniten kehitystä, päätin nimittäin että haluan vielä tämän vuoden lopulla kyykätä sarjaa omalla painollani (~60kg). Voimanostohaave elää yhä vain, joten sitä kohti mennään --> lyhyet sarjat, isot painot. Oi nam! Sit on tietty vielä se Naisten Kymppi alle tuntiin -haave, mutta se kyllä onnistuu jos ilo liikuntaan jatkuu samanmoisena kuin nyt.Tällä viikolla oon käynyt jo kahdesti puntilla, eli eilen ja tänään.

Maanantain treeni:

Kyykky 5 x 5-10 (40, 40, 45, 47.5, 40) Ja se kuuskymppiä menee vielä tämän vuoden puolella, kyllä!
Prässi, leveä 3 x 10-15 (80, 100, 100)
Reiden koukistus 3 x 8-12 (25, 25, 30)
+ vatsat, venyt ja kuntsikkapyöräilyt

Tiistain treeni:

Ylätalja lapiokaffalla 3 x 8-12 (25, 35, 35)
Kulmasoutu 3 x 6-10 (11, 13.5, 16)
Pystypunnerrus kp 2 x 6-8 (10, 11)
Sivuviparitpiparit 3 x 10 (4, 4, 4 ja päälle pudotukset 2kg saakka)
+ vatsat, venyt ja crossarilämpät

Tältä mä näytin tänään ennen punttia.
... ja tältä sen jälkeen. Oonpa mä kaunis!

Tänpäiväsen treenin jälkeen lähin kaupungille hakemaan safkaa ja mukaan tarttui ProBody -lehti (ja sitä safkaa). Menin nauttimaan löydöistäni kahvilaan.

Tossa lehdessä oli mielenkiintoista asiaa mm. henkisestä puolesta
treenitulosten tappajana/edistäjänä. Mielikuvaharjottelen itteni
vetämään leukoja, toimiskohan se?

Musta on tullut koruhamsterin lisäksi kahviloiden suurkuluttaja. En tiedä mitään rentouttavampaa, kuin istua kahvilassa kuppi naaman eessä ja kattella ulkona pyöriviä ihmisiä.

Jäniskevennyksenä sneak peak Uudenkaupungin Hesburgerin naisten veeseeseen...

Joku hyväkäs oli jättänyt välikannen auki, omg!
Eiku venaa, siellä on jotain tekstiä, luetaas...
"Hei poika! Onko kiva pissata tyttöjen vessassa?"


Voin kertoa, että nauroin ;D No, onkse kivaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti