2012-03-09

Viikonloput treenaan enkä todellakaan ryyppää

Kuvassa voimanostaja Mervi Sirkiä


Tänään tuli tehtyä viimeiset treenit ensimmäisen Muscle Challenge -viikon osalta. Koko viikko liikuntojen suhteen (pidätän muutokset viikonlopun suhteen, saatan intoutua lähtemään lenkille) näyttää seuraavalta:

Maanantaina selkä ja olkapäät, kesto vajaa tunti + spurttilenkki juosten, kesto jotain 20min
Tiistaina takareiskat ja vatsat, kesto-öö-sama kuin ma
Keskiviikkona lepo
Torstaina lepo
Perjantaina tuplatreenit, eli aamulla tissit, haukkarit ja ojentajat (+vatsat) ja iltapäivällä etureiskat ynnä pohkeet. Näiden kestot mä vielä muistan, eli 55 + 45 min ja 5 + 5 min venyttelyt ja pyöräilyt päälle!

Vähän jouduin modifioimaan ojentajaliikkeitä ja vaihtamaan askelkyykkykävelyn askelkyykkyihin smithissä siitä yksinkertaisesta syystä, että sali oli täynnä ja vehkeet varattuja. Nöykändyy, hyvin tuntui menevän perille siltikin. Ma + ti reenit tuntui vielä tänään aamulla selässä ja takalistossa, joten näyttäisi nekin toimineen varsin hyvin.

Jännitin ensin, että mahtaako onnistua tuplatreenaaminen näin viikonlopun aattona, mutta perin mallikkaastihan tuo sujui. Oon saanut jostain ihan tolkuttomasti lisää poweria, olo on kuin Hangon keksillä ja koko ajan hymyilyttää, mikä on kivaa! Arvonnan voittajille en ole kuitenkaan saanut vielä postitettua voittoja, anteeksi. Mulla on yksi kirjekuori ja semmonen toinen pitäisi vielä löytää, sen jälkeen saatte ne! Promise! 

Voimanosto kiinnostaa edelleen isosti. Sain fysioterpalta valkkusuosituksenkin, enää pitäisi vain rohkaistua ja soittaa ko. henkilölle että valmentaako se ylipäätänsä enää... Hrr. Pelottaa.

Ihanata viikonloppua kaikille <3 Meikäläinen ajatteli saunoa, rentoutua ja karistaa tuon orastavan ja inhan kurkkukivun kintereiltään ennen kuin se ryhtyy kaivamaan tietään niskani päälle. Mene pois, nyylä :(

Mr. Kurkku Kipu. Pikkunälän sukulaisia, junoou!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti