2012-04-01

Se tunne

Ihanaa uutta kuuta! Vaikea uskoa, että kahdeksan viikon päästä kirmaan jo kesälomalle. Näin se aika vaan kuluu. Toukokuussa mä kaiken lisäksi täytän vielä kahdeksantoista (19.5, BUU jos ette onnittele!) ja sit mä oon ihan oikeestioikeesti vastuussa kaikesta mitä teen. Huh, jännä elämä.

Viime viikolla starttasi koeviikko ja ihan kuin siinä ei ois ollut tarpeeksi, niin sainpa vielä torstaina soiton työhaastatteluun huomiselle eli maanantaille! Oh my. Kesätyöpaikasta siis kyse, mutten huutele vielä yhtään enempää kun en todellakaan tiedä, millaiset mahdollisuudet mulla on päästä sinne. I will do my best anyway!

Viikon riehumiset ois plakkarissa, kun tänään tuskin tulee tehtyä enää mitään kehittävää:

Ma: peppujumppaa salilla, 50min
Ti: selkä-olkapäät, 50min + 1h lentopallo
Ke: rinta-hauis-ojentaja 45min + 23min/3,3km juoksulenkki
To: räkkileuat-etureidet-pohkeet 55min
Pe: kevyttä koko kropan jumppailua salilla 1h05min + lentopallo 1h30min
La ja su: lepo

Intoa puntille oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta perjantaina alko olla paikat jo niin tukossa venyttelystä huolimatta joten tein vain kevyesti koko kropan läpi. Torstaina harjottelin ekaa kertaa leuanvetoja niin, että tuin jalkani penkille ja "vedin leukoja" smithissä. Toimi se noinkin ja jatkossa yritän muistaa tehdä tuota muutaman kerran viikkoon, jotta saan vielä joskus oikeitakin leukoja vedettyä. Ja mähän muuten saan!

Kukka Laakson sivuilta bongattu. Tru dat!

Tällä hetkellä en osaa kuvitella tekeväni muuta kuin nostavani. Se tunne, kun astuu pois omalta mukavuusalueeltaan, nostaa ja onnistuu, on jotain ihan out of this world.

Mun parisuhde raudan kanssa on vahvempi kuin koskaan. Liekö syy siinä, että yksi hyvä netistä tuttu ystäväni sai juuri kuulla pääsevänsä Suomen MM-kisavahvistukseksi seuraaviin maailmanmestaruuskisoihin tai siinä, että Eva Wahlström voitti nyrkkeilyn Euroopan mestaruuden tai siinä, että tällä viikolla ovat treenipainot nousseet mukavasti ja itseluottamus luonnollisesti niiden myötä. Tiedä sitten, mutta jos mä jotain elämältäni haluan enemmän kuin mitään muuta, niin nostaa. Nostaa ja kilpailla.

Se on se tunne.

4 kommenttia:

 1. Hyvä sie! Ja hyvää uutta kuukautta ja kevättä ja aprillipäivää ja virvonvarvonsunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seimtujuu peipi! <3 Ps. Mä vähän kaipaan sua tuolla toisella puolella interveppiä, blogista nyt lukee suurimmat kuulumiset mut harmi kun et jaksa enää kirjoitella tuolla :(

   Poista
  2. Ei mulla oo oikein mitään kirjoteltavaa sinne, kun on niin pahasti kaikki ruokailuhommelit katkolla, että oisin vaan huono esimerkki :D Jos mun motivaatio joskus löytyy jostain, niin katellaan sit taas uudella innolla :p

   Poista
  3. No juu, ymmärrän :) No pressure, sulla on siellä muutakin ajateltavaa tällä hetkellä, ja onneksi jaksat kuitenkin päivittää tuota blogia. Se on hienoa se!

   Poista