2012-05-15

Ihana aurinko, ihana kesä

En voi lakata fiilistelemästä tätä keliä, kun oon niin täynnä energiaa sen vuoksi! Tänäänkin tein salilla tissejä, haukkaa ja ojentajia sekä niiden päälle vielä aerobista yhteensä 40min plus vielä illalla lähdin juoksemaan, kun aurinko suorastaan pakotti ulos. Ää, oon ihan täpinöissä nyt! Kesäkesäkesää!

Kiukkunaama.

Tein muuten järisyttävän havainnon tämän päivän englannin sanakokeessa (josta sain muuten kymmenen plus, ihan vain seuraavaksi mainittavan faktan vuoksi) - mä nimittäin ihan oikeasti olisin varmaan ysin oppilas lukiossa, jos vain jaksaisin panostaa saman verran jokaiseen tehtävään kuin mitä panostin tämän päivän englannin sanoihin (eli en paljoa, mutta luin ne sanat pari kertaa). Mutkun mua ei vaan inspiroi aina. Pitäis varmaan laatia joku vaatimus opettajainistuimelle koulun siirtämiseksi kokonaan kesäajalle niin, että talvella ois isoimmat lomat. Kesällä kun tämmösiä lukuinspiraatioita näköjään tuppaa tulemaan. Mut nääh, kasin oppilas riittää mulle!

Kai siellä jotain näkyy. Ehkä :)

Ostin tänään ihan hirvittävän pahaa laittilimua. Hyi! Maistuu ihan vehkeeltä. Onneks Fazerin Thin Dark cocoa nibs -suklaa oli hyvää, se boostasi tän päivän treenejä oikein mallikkaasti.

Ei kai tässä muuta. Huomenna viimeinen koulupäivä ennen torstain lomaa, jes! Perjantaina on tosin koulua, mutta mitä väliä. Silloin pääsee treenaamaan! Nyt mä kuiteskin taidan mennä nauttimaan tämmöstä herkkua:

Raejuustoa, kanelia, maapähkinävoita. Nautitaan salarakkaasta
eli mukista eli salarakas-mukista.

Trust me, se on oikeesti hyvää! Naminami ♥

6 kommenttia:

 1. Kyllä sen tässä itekin huomaa, että kevät ja aurinko ja lämpö vaikuttaa ihan kaikkeen! :) Jaksaa niin paljon paremmin ja päivät tuntuu monta tuntia pidemmiltä. Mikä laittilimu maistui ihan vehkeelle? Kerro, niin ei tarvii ite kokea pettymystä kun noita limuja jonkun verran kuitenkin menee...

  ps. Kyllä siellä näkyy! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi limu oli Premierin light-colaa, maksoi 2€/2L niin päätin koittaa. En kokeile toiste! Hyi kauhee :D

   Hehee, hyvä että sunkin silmät näkee ;) Luulin jo että omissa on vikaa...

   Poista
 2. Mäkin oon ihan koomassa koko talven ja nukuttais vaan, mut aurinko antaa energiaa <3 kuulostaa vähän hurjalta toi raejuusto-maapähkinävoi-tsydeemi, mut ehkä uskallan kokeilla jos se on kerran _oikeesti_ hyvää =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks tulee kesä, ettei olla aina koomassa :) Kokeile ihmeessä, saat mun makutakuun! Mä oon oikeesti aika vaativa ruokailija. Vain priimaa, kiitos ;)

   Poista