2012-05-18

Kohti vastuutonta aikuisuutta

Huomenna kello 9:44 tämä lapsi on sitten ihan virallisesti täysi-ikäinen. Tuskin olo siitä miksikään muuttuu, mutta hassua ajatella että se tuli näin pian. Sisimmässäni olen edelleen se pieni tyttö, joka tykkää pelata ulkojäillä lätkää ja laulaa ihmisten ilmoilla välittämättä muiden katseista. Se tyttö, joka käyttää villasukkia kesäkuumalla ja pelaa korttia itseään nuorempien kanssa. Se punapää ja rautanaama, jonka ulkonäkö pettää lähes jokaisen (lähinnä sen suhteen, etten oikeasti ole kovis, vaikka lävistyksiä onkin, ja sen, että oikeasti rakastan pianonsoittoa enemmän kuin Paramore-tyylistä kitararenkuttelua). Hupsheijaa.

No mutta, asiaan. Huomenna saa onnitella ;) Lähden tosin Särkänniemeen koko päiväksi ja olen vasta illalla kotona, mikä tarkoittaa sitä etten näe edes Suomen peliä (...) mutta nääh, kerrankos sitä. En ole pitkään aikaan ollut missään ja kun mahdollisuus kerran on, niin antaa mennä. Bilepläänit on toistaiseksi jäissä, sillä sopivaa paikkaa ei  löydy juuri mistään. Jos sitten kesälomalla vaikka? 

Tänään kävin salilla tekemässä jalat ja treeniviikko on sitten punttein puolesta paketissa. Huomenna kävellään Särkänniemessä ja jos Luoja suo, niin heitän lenkin sunnuntaina. Näkheepi sit.

Tätä mä tein tänään. Namitus.


Toppis heitti mua kahellakymmenelläkahella kysymyksellä, joten teen ne heti tähän perään!

1. Mikä on Toppiksen blogissa parasta?
- Se pirulainen osaa kirjoittaa! Lisäksi tää nainen tietää mitä haluaa. Iso rispekti.
 
2. Mitä tahtoisit Toppiksen blogiin lisää?
- Lisää päivityksiä, lisää runosuonen sykehdintää, lisää habakuvia! Kaikki käy, kunhan se on Toppiksen kirjoittamaa (tämä ei ole maksettu ylistysmainos). Toppis on ihQ.
 
3. Onko Toppis ihan järkyttävän ihana?
- Justhan mä sen kerroin. On.
 
4. Kuka on paras bloggaaja: Toppis, Toppahapa vai Tobetsu?
- Toppis, koska Toppahapalla on liian pitkä nimi ja Tobetsua ei osaa lausua kukaan muu kuin Beriferien Buritaanimunkki, koska siinä on toi Bee. Eli Toppis.
 
5. Haluisitko olla yhtä menestyvä ku Toppahapa?
- Haluaisin ainakin yhtä ison hapan kuin sillä.
 
6. Haluisitko viettää Toppiksen kanssa hauskan päivän vaik Savonlinnan oopperajuhlilla? Voitas kiivetä sinne katolle ja maalata sille kupolille naama!
- Hell yeah! Mä otan spraymaalit, tuo sä roteiinit että jaksetaan!
 
7. Haluaisitko ottaa yllämainitusta teosta syyt niskoille, jottei Toppahapan hyvä maine pilaannu?
- Bryan Adamsia lainaten: "You know it's true, everything I do, I do it for you". Kyllä ♥
 
8. Olisko Toppahapa viel senki jälkee ihan sikakiva?
- Jos se hymyilis kauniisti, niin mä veikkaan että joo. Ei semmoselle puppyeyes-naamalle voi olla kiukku.
 
9. Monesko Toppahapa on sun elämässä "elämäni tärkein ihminen"-listalla? Vaihtoehdot: 1, ykkönen vai I?
- Heitän ässän hihastain ja sanon että namPERVan. Eli niinku number one mut tankeroinklishillä eli suomienklishillä. Dyyd!
 
10. Haluisitko hirveesti, että mun seuraavan arvonnan palkintona ois jotain kananmuniin liittyvää?
- Paketti omegamunia kelpais. Tai valmiiksi paistettu munakas, jos siitä ei oo haukattu!
 
11. Ja sit perustele, että miks sanoit mitä sanoit edelliseen kysymykseen?
- Koska toisten järsimää ruokaa en syö ja omegamunat on niin kalliita, etten raaski ostaa (lue: pistää mutsia ostamaan). Lisäks ne on paremman makuisia (ei ne järsityt munakkaat, vaan ne omegamunat).

Sitten toinen setti kysymyksiä: 

1. Jos matkustaisit saippuakuplassa Plutolle ja haluaisit viedä plutolaisille tuliaisiks jotain, mikä todella kertoo susta, mitä se olisi?
- Veisin niille villasukat. Ja levyn suklaata.
 
2. Jos olisit sinivalas, ni pesisitkö joka ilta hetulat?
- Olisin varmaan niin laiska, että peseminen jäis kerran viikossa (kuukaudessa) tapahtuvaksi "pakko tehä tää kun siitä on mainittu jo satamiljoona kertaa" -puuhaksi...
 
3. Minkä makuista limppaa on kivoin juoda ja oksentaa mahataudissa?
- Ei ainakaan Jaffaa. Hyi! Kokista, kiitos.
 
4. Myyräkuume vai lepra?
- Myyrät on kivoja, joten myyräkuume. En tosin tiedä kummastakaan taudista mitään.
 
5. Valkosipulietanat vai valkosipulikastemadot?
- Etanat! Murskattuna, kiitos.
 
6. Kerro yksi syy, miks tahtoisit olla mieluummin lehmä ku oma itsesi?
- Lehmillä on monta mahaa ja niihin mahtuu paljon enemmän ruokaa kuin mun yhteen. Ei pääse katabolia iskemään, kun polttoainetta riittää ;)
 
7. Jos oisit taikuri, ni kertoisitko mulle, missä se silinterihatusta nouseva pupu on sillon, ku näytetään yleisölle hatun olevan tyhjä (ja irtopohjainen ja että se pupu on siellä pöydän sisällä)?
- Ei taikurit kerro salaisuuksiaan ikinä. Sä oot liian utelias lapsi, Toppis!
 
8. Mikä on siun OMAKEKSIMÄ elämänohje?
- Pyöritä tukkaa sormen ympärille, jos on vaikeeta olla tekemättä mitään. Se on kivaa (ja likastaa tukan ennätysajassa, päivittäin sais olla pesemässä jos vaan jaksais).
 
9. Jos saisit aikamatkan yhteen päivään elämässäsi, mihin päivään palaisit?
- Siihen kun mä synnyin. Ois kiva tietää, miltä kaikki näytti sieltä pinnasängystä katottuna ja oliko mun isän nenä yhtään pienempi silloin kuin mitä se on nyt. 
 
10. Mitä olisit aina halunnu kysyä Kolumbukselta, mut et ihan ehtiny (ku se heitti lusikan nurkkaan iha äske 20.5.1506)?
- Oliko niillä Ämerikän älkyäsykkäillä kalukukkarot vai Aatamin asut?
 
11. Minkä värinen kastelukannu sulla on?
- Nyt täytyy tuottaa pettymys... Mulla ei ole kastelukannua :( Tähän pitää tulla muutos!

Sain ehkä tämän illan parhaimmat naurut vastatessani näihin kysymyksiin :D Kiitos Toppis, oot muru! Nyt tää menis kuitenkin nukkumaan, huomenna on aikainen herätys. Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

12 kommenttia:

 1. ihQa synttärireissua ja hirmusti onnea mussukka!

  VastaaPoista
 2. Ai taivas että mua nauratti :D Joku vois lyyllä, et oon totaalisesti täynnä itteeni, mut onneks totuus on juurikin se ;D Ihan upeita vastauksia, voi vitsi!! Tän postauksen tulostan itelle muistoks, voin sit kiikkutuolissa avautuu naapurin lapsenlapsille, miten sillon nuoruuvvessa tuli oltuu nii mahottoman rohkkee ja piettyy julkista päiväkirjjoo internetissä! :P

  VastaaPoista
 3. Ja paljon paljon onnea 18vee!!! ei uskois sun kirjotuksista, että oot vasta nii nuori!!! Kaikki elämän vaihdevuodet vielä edessäpäin (onneks ite oon jo ne eläny, kjäh!). Sit susta tulee yhtä viisas ku mä nyt :* (toi on niinku pusu-hymiö) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänksjyy kiitos pupulaiseni! <3 Hyvä jos tykkäsit, on sitten Toppis-mamin keinustuolissa vipinää kun näitä Bloggerin ja yhden yön tarinoita ryhdyt lapsille kertomaan ;D No doubt!

   Ja siis tottaKAI musta tulee yhtä viisas kuin sä, se on mun elämäntehtävä. Sen jälkeen voin kuolla onnellisena lahnana ja vajota upoksiin Titanicin vessaan :)

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Parit typot poistin.

   Onnea!! <3 Vitsit, taas allekirjoitan noita tuntemuksiasi, terveisin epäaikuinen, punatukkainen, rautanaamainen ja kesällä villasukkia käyttävä nössykkä :D:D

   Poista
  2. Kiitos <3 Ollaan oikeesti NIIN samanlaisia, mä en kestä! Pitäis miitata joskus ja tarkistaa onko meidän persoonissamme vielä jotain samaa :D

   Poista
 5. Paljon synttärionnea Annie! :) Toivottavasti siulla on ollut kiva päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olihan se kiva ja ihana päivä kaikin puolin, vaikka seuraavana päivänä töihin jouduinkin. Elämä on :]

   Poista