2012-07-15

Pojat: laulakaa se laulu, joka sai mut aina nauramaan

Eilen jumpalla. Tällä kertaa kaunein ja ihanin -fiilis kesti tämän päivän iltaan saakka ;) Siihen se sit jäikin, mut vatevör. Huomenna vois haluta jumpalle myös, mutta oon menossa sinne leirille. Möh.

Mä en tiedä mikä siinä on, mutta olen aina parhaimmillani treenin jälkeen: hikisenä, tukka päin persettä ja meikittömänä. Kai siinä on joku testosteronin käryn ja euforian yhdistelmä, mikä saa olon niin hyväksi. Kunpa sitä voisi aina tuntea olevansa yhtä voimaantunut ja esim. paras.


Toinen tilanne, jossa oon kauneimmillani on samalla tavalla testosteronin ja endorfiinin tuoksuinen, mutta sillä ei ole mitään tekemistä treenin kanssa. Tällä tavalla mä olin kaunis viime torstaina. Muttei siitä sen enempää :)

Ei mulla taasen muuta. Kunhan hehkutan! Ja olen muuten huomannut (ihan näin BTW), että Heli Kajolla on biisi just mua varten. Siinä lauletaan "mä poltan liikaa tupakkaa ja mua saa aina odottaa"... joo. Ei siitäkään sen enempää, I'm just telling you!

4 kommenttia:

 1. Reenien tai reenin jälkeen on hyvä olo. Helpottunut ja erittäin vapauttunut olo. Tuntee olevansa maailmansa paras :)

  PS. Heli Kajon kappale on hyvä .. Elämäsi suloisin virhe :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Paras tunne ikinä. Sillä selviää kaikkien harmien yli aina seuraavaan päivään <3

   Mä eka mietin Heliä kuunnellessa että hitto mitä kakkaa (kaveri diggas ihan kympillä ja siks satuinkin kuulemaan tän biisin ekaa kertaa) mut sanat luettuani aukes silmät ja aloin tykkäämään. Nää on niin mulle luodut lyriikat! XD

   Poista