2013-01-07

Olen kaivannut sinua, Kyllikki

Kyllikki on metafora koululle. Se kurja nainen! Yökhyiplöärgh.

Loma tuli loma meni. Suurin aikaansaannokseni kahden viikon ajalta lienee linnoittautuminen pianon ääreen ja Beethovenin Kuutamosonaatin ekan sivun oppiminen. Soittoharrastusta pitää ryhtyä ylläpitämään aktiivisemmin, koska aiemmin aivot ja sormet pelitti paljon paremmin yhteen nuotteja lukiessa. Ja onhan toi nyt kivaa! Rakastan soittamista.

Perjantaina kävin vähän humputtelemassa Laitilassa: tyhmät bileet, pari tyhmää ihmistä mut ihan kivaa silti. Kaveri on oppinut heittämään auton persettä liukkailla ja näytti pari kierrosta paluumatkalla pailuista. Onneks en ollut juonut liikaa, ois voinut tulla huono olo... Lauantaina käytiin kebabilla ja aloin kutomaan kauluria. Toivottavasti saan sen valmiiksi vielä tämän vuoden aikana. Tänään sunnuntaina olin äiskällä töissä juhlissa, tienasin aika hyvät rahat (jotka tuhlasin mitä pikimmiten H&M:n nettikauppaan - ainakin puolet niistä). Kakkuakin söin, pahapaha. Nyt ihan tosissaan joku roti tänne nyt heti! En halua olla kesänorsu.

Motivaatiohanuri. Aika töpäkkä leidi!


Sain joskus a lightyear ago Illiltä haasteen, jossa pitää kertoa 11 asiaa itsestään ja vastata haastajan antamiin kysymyksiin. Kiitos pupunen 8) Nyt mä vihdoin vastaan tähän!

Aloitetaan tiukkaakin tiukemmalla yhdentoista faktan setillä, joka tulee tässä!

1. Suurimman osan ajasta (pl. bileet tai virallisemmat kekkerit) vihaan laittautua: meikata, laittaa tukkaa, pukeutua fiinimmin, you name it. Lempiasuni on farkut ja paita, kotona collegehousut ja huppari.

2. Maastaveto on suosikkiliikkeeni. Mulla on suht pitkät kädet ja muut raajat, joten mave sopii mulle ihan välitystenkin puolesta loistavasti. Maastavedossa kiehtoo kokonaisvaltaisuus ja isot raudat.


3. Voisin elää pelkällä kahvilla ja suklaalla. Vähän tulis ehkä ikävä raejuustoa ja kunnon lihaa, mutta so not! Välillä tämmösiä suklaalla elämiskausia on ollutkin ja ihan hyvin menee eteenpäin sen pienen hetken, kunnes lihanhimo ottaa vallan. Hehe 8)

4. Mä olen niin totaalisen kyllästynyt painokeskeisyyteeni. Tällä hetkellä tunnen itseni niin törkeän epäviehättäväksi joulukiloineni ja se heijastuu ulkonäkökriiseilyn lisäksi myös omien taitojen ja ominaisuuksien aliarviointiin. En oo kaunis, en osaa mitään jne. kyllä te tiiätte. Ärsyy ja paljon.


5. En ole lukenut sanaakaan terveystietoa joululoman aikana...

6. Tiiän neljä S:ää, jotka on maailman parhaimpia: sali, sauna, suklaa ja seksi. Shoppailu on tyhmä S.

7. Suurimman osan ajastani en ymmärrä omia ajatuksiani ollenkaan. En tiedä mikä oon ja millainen haluan olla, miksi teen jotain ja miksi taas en. Oon vähän hukassa.

8. Saunassa kuuluu maata, ei istua!

9. Haaveilen matkasta jonnekin lämpimään. Ihan sama minne, kunhan vaan ois lämmin ♥

10. En oo vieläkään saanut katottua Hobittileffaa. Hmph.

11. Pikkusisko on mulle maailman tärkein apina.

Jaa sitten, Illin kysymykset:

1. Matkustaisitko ennemmin Siperian takamaille salaiseen taikamaailmaan vai kehitysmaahan, jossa vessa ois pelkkä reikä lattiassa ja sieltä luikertelisi myrkyllisiä epileptisiä käärmeitä?
 - Siperiaan, koska epileptiset käärmeet kuulostaa kinda freakyltä... Siperiassa ois ehkä kylmä, mut sielvois hyvällä tuurilla löytää Sianpään ja Severus Snapen. Hrr... ;) 
2. Olet autiolla saarella ja siellä on merenneito/-herra, eli olio joka on puoliksi kala ja puoliksi ihminen. Kumpi puoli tästä oliosta olisi kala?
-  No se pyrstöpuoli. En osaa edes kuvitella jaloillaan seisovaa haukipäistä merenneitoa... :D
3. Söisitkö ennemmin kilon kanelia vai kilon hiekkaa?
- Kanelia, koska se on hyvää. Aivastukset sietäisin, mut en murskattuja hampaita!

4. Millainen on perheesi?
 - Isä on eläkkeellä, vanha sähköasentaja, äiti yrittäjä, oman leipomon/pitopalvelun/kahvilan ja kotieläinpihan pitäjä, isosisko umpienglantilaistunut pässi ja pikkusisko humppabarbi (eli blondi-ihan-pihalla-apina). Aika normaalia
5. Mikä on sun lempi disney-leffa?
- Aladdin! Tai Mulan tai Pocahontas, ooh... Eniten näissä viehättää musiikit, osaan valtaosan ulkoa. Tui ♥
6. Mikä on sun lemppari blogi?
- Mulla on niin paljon näitä, etten osaa mainita vain yhtä. Sanotaan että kaikki, joiden lukijaksi oon vaivautunut.
 
7. Oletko uskomaton?
- Totta kai! Olen vastustamattoman uskomattoman hirvittävän loistava pakkaus naisen ulkomuotoa ja miehen putkiaivoisuutta. I'm one in a million, baby! Justiinsa.
 
8. Ketä on sinun pahin painajaisesi?
- Minä ihan itte.

9. Suosikki leipäsi?
 - Harvemmin tulee syötyä, mut sitkun syön niin saaristolaisleipä on parasta. Tai joululimppu.
10. Lemppari alkoholijuoma?
 - En juo alkohol... Joo just niin, ehkä kirkas tai olut. Molemmat!
11. Mitä toivot joululahjaksi?
- Joulu meni jo, mut toivoin Hormonitasapaino-kirjaa (sain), treenikassia (sain) ja hierontaa (sain). 

Siinäpä ne. En haasta ketään, hähää!

Huomenna ajattelin mennä salille koulun jälkeen. Kyykätä vois.

Kiitän!
  

 

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä S-litaniasta!

    Mää oon kerran käynyt Laitilan ABC:lla ja siä pihassa oli muutama nuorison mopoauto ja ainakin VIIS traktoria, joissa oli poppivehkeet. Se oli niin hauska juttu, että taisin oikein kuvankin ottaa.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perus maaseutua Pyhämaan lailla, Laitila on vaan tuplasti pahempi koska se kovasti yrittää olla kaupunki :D Pyhämaan pojat tulee ainan ulkojäille pelaamaan lätkää traktorilla ja niiden rivi on aika hellyyttävä siinä kentän vieressä <3 ABC:n takapihalla tai jossain heitettiin muistaakseni just persettä kaverin Volvon kanssa. Hieno paikka on.

      Poista