2013-03-27

Sokrates oli hieno mies

Härregyyd, 138 lukijaa! Miten tää on mahdollista, kun en edes päivitä joka päivä saati että mun päivitykset koskaan olisi mitään erikoisjänniä tai syvällisiä? Ei kai sillä niin väliä, kiitos kaikille ♥ Ja tervetuloo uusille!

Ei mulla nytkään ole juuri mitään asiaa, kunhan tulin päivittelemään mun fiiniä straight-legged-walkia, jota oon tänään harjoittanut filosofian kokeeseen mentäessä ja sieltä poistuessa (koeviikon eka ja samalla toiseksi vika koe, ah). Syynä tähän on tietysti eilinen kyykkytreeni, jonka apuliikkeisiin otin hiukan vaihtelua kyllästymisen vuoksi. Lämmittelyt crosstrainerilla, foam rolleria vähän jaloille, pari lämmittelysarjaa pelkällä tangolla ja pikkulevyillä ja sitten hommiin:

1. Kyykky 5x42,5kg 5x47,5kg 5x52,5kg
2. Kyykky 60sek palautuksilla 5x10x30kg
3. Kyykkyhypyt 3x10 (räjähtävä ponnistus, polttaa-aa...)

Ja loppuun vielä:

4A. Selän ojennus 2x
4B. Voimapyörä 2x10
4C. Vatsarutistus alakaltevalla penkillä 2x15
5. Lantionnosto 15kg lisäpainolla, pito yläasennossa 1xfailure

 

60 sekunnin palautuksissa ei oo muuten mitään hauskaa. Ei_mitään. Pitäis varmaan alkaa tota aeeroopista kuntoa harjoittamaan, kun hiki virtasi ja huohotutti niin kovin että vähän jopa säälin itteäni. Tohon päälle kun teki kyykkyhypyt, niin tukanrajasta sai poimia hikipisaroita kauhakaupalla. Hyvä treeni!

Tulihan tuota maanantaina penkattuakin, muistaakseni pari vitosta 30kg, 35kg ja vika sarja toistomaksimi 10x37,5kg. Not bad at all tämäkään jumppa, vielä tänäänkin tietää tehneensä :) Loman aikana tekis niin mieli poiketa ohjelmasta ja kokeilla nostaa se viisikymppiä ihan varmistajan kera ja kunnolla palautuneena, sillä niin kauan oon sitä jo hakenut että mun on PAKKO saada se nyt eikä ensi vuonna.

Maastaveto ja kyykky jo suoritettuina, penkistä
uupuu se kymppikilo vielä tänkin jälkeen... Ei kauaa!

 
Huomenna ei oo koetta, mut treenipäivä kyllä. Tänään lepuutellaan päätä ja valmistaudutaan treenin lisäksi myös juorukerhon kokoontumiseen, joka sekin on huomenna. Mennään tyttöjen kanssa viettämään iltaa juoruillen, rentoutuen ja luonnollisesti myös hyvin syöden ;) 

Josta tulikin mieleeni... en oo muuten vieläkään päässyt pois siltä herkuttelumoodilta, joka kirjoitusviikolla alkoi... Alkaa jo vähän turvottamaan :D Hyviä vinkkejä otetaan vastaan, en haluis olla kesälomalla aivan bulkkikunnossa! Vähän jo mietin sellasta bootcamp-tyylistä haastetta 60 päivän ajaksi, jokaisella osallistujalla ois joku tavoite (treenaan joka viikko väh. 2x, en syö karkkia kahteen kuukauteen jne) ja sit vois kesäkuun alussa olla kaikki tyytyväisiä itteensä, kun on skarpattu kesää varten ;) Hahaa. Ei mitään dieettejä mulle enää, kiitos, mutta joku roti tähän ois nyt saatava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti