2013-03-18

Takki tyhjänä jo nyt

Ruotsin YO-kirjoitukset ohi. Läpi se nyt ainakin tulee menemään, vaikka kuuntelut menikin huonosti niin toi meni mun mielestä jopa hyvin. Ja pakkokin oli mennä, sillä istuin salissa melkein 5h enkä sen takia päässyt edes treenaamaan! Jos olisin päässyt, niin mitään kevyen viikon treeniä en takuulla ois tehnyt. Oli takki niin tyhjänä kun pois pääsin, että salilla ois ollut pakko kyykätä tai mavettaa itsensä tärviölle.

One down and to more to go. Sen jälkeen saakin ens viikolla ryhtyä lukemaan koeviikon kahteen kokeeseen (bioteknologia ja filosofia). On tää aika pyllystä, jos saan sanoa. Onneks äiti toi kaupasta kasan suklaata ja jogurtticasheweita omalle pikku stressisienelleen.Tää viikko meneekin varmaan aika laaduttomin eväin ja vähin treenein. Ehkä ens viikolla sitä ehtii ajatella muutakin kuin sitä, miten tarttis osata esim. kaikki ja selvitä kokeista huolettomana ja loistoarvosanoin...

5 kommenttia:

 1. Jos miekin, niin siekin - pätee myös yo-kirjoitusten läpäisemiseen :) Mie pidän siulle peukkuja, siskoseni, ja haliruttaan täältä virtuaalisesti, mutta sitäkin isommin! <3 Siussa on ainesta, luota ittees murunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai määkin sit jos sääkin :)Kiitos siskoseni <3 Kauheesti vaan stressaa, vaikkei periaatteessa mitään hätää pitäisikään olla...

   Poista
 2. Hyvin ne menee! Ja mieti sit ku niist o selvitty (joko kunnialla tai sit vähemmän kunnial, mut moni olis jo luovuttanu ;))nii se fiilis, "hei mä tein sen!"
  Tsemppiä Anni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyl totta, perjantaina mulla saattaa olla voittajaolo... ;) Kiitos pikkunen! <3

   Poista