2013-07-03

BOOM

Työt sotkee mun vapaa-aikaaargh! Tiiän että tykkäätte mun tiheästä postaustahdista, mut nöykändyy. Nytkin oon just tullut iltavuorosta, ja sitä ennen kävin salilla vetämässä ja aamulla tietty tein kaikkea muuta kuin bloggasin. Sorge puput.

Tässä lyhyt sniikpiikki alkukesän häppeninkeihin:- Midsummer Powershock -kisoista (penkki ja maastaveto) tarttui mukaan kaksi pronssimitalia eli yksi kummastakin lajista. Omat tulokset oli aika n00b, mutta sitähän mä olenkin: 100kg veto ja 50kg penkki. 102.5kg vedin neljännellä kierroksella ja sekin tuli nätisti, mutta neljännen kierroksen nostoja ei lasketa mukaan yhteistulokseen. Seuraavista kisoista en tiedä tai no yhet ois syyskuussa..., mutta täytyy sanoa että kaikki ne itkua lähentelevät jännityksen purkautumishetket kisoja edeltävinä päivinä (ja vielä kisapäivänä autossa) ja tosissaan vedetyt treenit surkea ilmastoinnin salilla olivat kärsimisen arvoisia. Voimanosto ♥

- Kävin ekaa kertaa terdellä! Join tosin pelkkää limua, mut silti. Vielä kesäkuun puolivälissä märehdin sitä, etten oo kertaakaan ehtinyt käymään terankilla paistattelemassa päivää, kun oon aina töissä. Biitsille en oo vielä ennättänyt, mutta jos sitäkin loppukesästä... Sen talviturkinkin vois heittää jos uskallan. Vesi on kylmää!

- Jussina oltiin tutun mökillä ja käytiin seilaamassa paatilla keskelle merta, jossa oli yksinäinen saari, jonne sytytettiin puolenyön aikaan juhannuskokko. Oli nättii 8)

- Työsopimus Hesellä loppuu heinäkuun loppuun, ja aion jatkaa hommia syksyllä. Yritän samalla pohtia, miten kehittäisin itselleni rautaisen itsekurin, jolla pystyisin kieltäytymään paikan houkutuksista: nimimerkillä ranskalaiset, grillimauste ja paprikamajoneesi, solakan olemukseni salaisuus.

- Myös valmennussuhde jatkuu edelleen. Tällä hetkellä on menossa kuuden viikon off-season treeniohjelman, jonka lopussa mun on määrä mm. vetää maasta kutonen 80 kilolla. Iik! Ihanaa!

- Ei kesää ilman konflikteja... Pari pientä hässäkkää kaveripiirissä on ollut ja ne on tuntuneet aika raskailta. Hyvänä asiana voi kuitenkin pitää sitä, että just nyt kun aattelen niin niistäkin on kaikista ollut jotain hyötyä. Ainakin nyt voin olla luottavaisin mielin siitä, että tässä maailmassa on oikeesti joku, ketä välittää musta juuri tällaisena kuin olen ja ketä on valmis ehkä jopa vakavampaan suhteeseen mun kanssa... :)

Siinäpä tärkeimmät. Mun tarttis muuten aloittaa joku dieetti, kun on noi ranskalaiset (ja fanipalat ja munkit ja suklaa ja pehmis ja ja...) maistuneet vähän liiankin hyvin. Byysat kiristää, eikä se johdu perslihasten äkillisestä kasvusta!

PS. Musta ja koutsista ja koutsin pojasta oli haastattelu torstain Uudenkaupungin sanomissa. Lukekaa, jos saatte käsiinne ;)

-

9 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa, et oot päässy treenaa just sitä mikä tuo kipinää ja fiilistä <3 :P
  Ei todellakaan oo mitään ihan sama-tuloksia, kehitys ei tuu ihan hetkessä ja kaikki kehittyminen on kotiapäin :P!

  Itekin yrittänyt pienestä rohkaisusta vääntää isommilla raudoilla, etten junnais aina samoissa painoissa :) Jännä, miten joku rohkaisu ja tsemppi ulkopuoliselta voi tuoda kymmenenkin kiloa lisää kyykkyyn/maveen :D Ihan pimeetä.

  Jos ympäristöstä tulee negatiivista settiä (muut ihmiset), ignooraa ne. Maailmassa on paljon iloa ja hyvää energiaa, niitä kohden vaan, ne nostaa sua ylemmäs :)

  Itelläkin oli blogsutaukoa ja menin jopa poistamaan omani :O Edelleen jumpat kulkee ja sitä rataa, mut koin jotenkin blogini vajaaksi :D

  Kuiteskin yhä mestoilla ja seurailen screenin toiselta puolelta :P!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimanosto on ihan parasta <3 Ja itsensä ylittäminen, todellakin. Onneks on niitä ihmisiä, ketkä potkii perseelle kun oma usko ei riitä lahjomattoman raudan edessä :)

   Ilmoittele jos/kun alat kirjottamaan blogia taas! Mä oon huonosti nyt seuraillut kenenkään blogeja, mut yritys on kova. Let's keep in touch!

   Poista
  2. http://watertigerworld.blogspot.fi/

   Back in business baby :)

   Poista
 2. WUHUU!! Onneks olkoon pronsseista! :)) Siit se lähtee ja nälkä kasvaa syödessä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Älä muuta sano... Seuraavat kisat ois jo syyskuussa :O Ja lokakuussa kolmen lajin kisat, iik! Haluun molempiin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos eräs inspiraationi lähde! Sun saliraudat mielessä ja niitä kohti... :D

   Poista
 4. Onnittelut täältäkin pronsseista! Hieno tyttö! :D

  VastaaPoista