2013-12-04

Kisajännitys, hyi...
Kisapäivä lähestyy ja mua jännittää-äää-äää!!1 Kaiken pitäis olla suht koht valmiina, treenikassi pakattu ja sheikkereissä jauhot ja pähkinä-marjamixit sivutaskussa proteiinipatukoiden kera. Enää jännätään itse kisaa niitä paria yötä, jotka joudutaan viettämään Treella hotellissa. Plus tietty ajomatka sinne ja takaisin, minä kaksi kertaa Turkuun ajaneena en välttämättä ole niin taidokas ja pitkäjänteinen että tahtoisin ajaa kumpaankaan suuntaan...

Treenit tuli päätökseensä eilen kevyen kyykyn ja penkin merkeissä. Kuluneet viikot on ollut täyttä pakkopullaa salilla, ei oo kiinnostanut sitten yhtään reenata vaikka kuinka yritti motivoida itteään kisoilla ja ties millä. Ei vaan inspaa. Veikkaan, etten kisojen jälkeen pue polvisiteitä ylleni ainakaan viikkoon... En tiedä mistä tää motivaation puute nyt kumpuaa, kun oikeesti tykkään nostaa ja näin. Kai se on kaikki kisajännitystä vaan.

Jatkan muuten hesellä ensi vuoden alun. Ainakin. Ei täältä taida tällä hetkellä löytyä työpaikkaa, joka mua kiinnostaisi enemmän kuin tämä nykyinen - ja vaikka löytyiskin, niin veikkaan ettei samanlaista työporukkaa  löytyis ainakaan. Välillä on jopa sellanen olo että kuuluu johonkin, kun töissä on. Ja se on hyvä :)

Totesin eilen miesotukselle, että mun tarttis ottaa itteäni niskasta kiinni ja tehdä enemmän juttuja. Siis ei mitään tämmöstä perus enjaksasiivotavaiksoispakko settiä vaan ihan noiden kivojenkin juttujen suhteen vois skarpata. Voisin esim. hengailla enemmän kavereiden kanssa, käydä elokuvissa, ikkunashoppailemassa, kahvilla ulkona, porukoiden tykönä dataamassa pikkusiskon kanssa ja semmosta. Tällä hetkellä mä vaan lojun kotona, nukun ja käyn välillä töissä ja treenaamassa. Ei kauheen jännittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti