2013-02-15

Long time no ABC

Taas on tovi vierähtänyt viime kirjoituksesta. Mun inspiraatiot näköjään tulee ja menee :D Viime aikoina on ollut sen sorttista härdelliä välillä, ettei aikaa kirjoittamiselle ole juuri ollut. Ruotsin yo-kuulot (jotka meni kaikilla aivan surkeasti, vaikea oli), treeniä, opon kanssa kehityskeskustelua, viidennen jakson käynnistelyä, penkkareiden valmistelua ja itse penkkarit. 

Abiristeily olisi ollut tänään, mutta se jäi välistä. Enpä toisaalta olisi jaksanut saati halunnut mennäkään, sillä olen nukkunut vähän huonosti ja tänään heräsin jo neljältä huonoon oloon. Ja koska en olisi kuitenkaan juonut siellä, niin parempi pysytellä kotona ja kiherrellä huomenna kavereiden krapulalle, kun itsellä on takana kunnon pitkät yöunet ;) Täällä päässä alkoi nimittäin viikon mittainen hiihtoloma, joten aion TODELLAKIN ottaa siitä kaiken irti nukkumalla paljon ja huoltamalla kehoani venyttelyllä, saunalla ja putkirullailulla. Tiistaiksi on myös varattu hieronta-aika yhden voimanostajasedän luota, joten toivo elää josko sieltä saisi lihasjumien selätyksen lisäksi myös vähän toteutustukea vn-seuraan liittymiselle ja kisahaaveille. Can't wait!



Viime aikoina ei ole tullut räpsittyä kuvia, joten tämäkin teksti menee tumblr:n avustamana läpi. Penkkareissa kaverilla oli kamera ja itsekin jouduin parrasvaloihin (olin ikuisena Pokémon-fanina pukeutunut Charmanderiksi, kaveri oli joskus tehnyt puvun cosplay-häppeninkiin ja sain lainata sitä ♥) pariin otteeseen. Rekassa tuli muuten kylmä! Hrr. Treeneissä ei ole kännykkää kummoisempaa mukana, ja sekään ei muuten yleensä eksy salin puolelle. Mä treenaan, en räpsi kuvia. Ja kun ei treenikavereitakaan ole, niin blogin kuvat tulevat todennäköisesti jatkossakin olemaan luokkaa "mä ja mun naama/perse/selkä/haba peilin kautta". Hehe ;)

Salin puolella ollaan vedetty täysillä kuusi viikkoa ja oikeastaan jo viime viikolla tuntui, että tarttis keventää. Silloin en vielä halunnut antaa periksi, koska hiihtoloma tulisi kuitenkin ja kevyen viikon pitäminen silloin tuntui luonnolliselta ratkaisulta. Viikon jälkeen olisi tarkoitus vihdoin lähteä takomaan sitä woimoo lissee 8) Peruskautta kymppitoistoilla ja pikkutarkkaa bodailua onkin tullut harrasteltua jo riittämiin. Joten täältä tullaan, rakas kyykkypenkkimave -kausi! ♥

Oho, mikä nainen! Tollaset reidet kun joskus sais niin... :)
Mutta asiaan! Eli mitä teille kuuluu? Onko viikonloppusuunnitelmia? Me lähdetään huomenna Raision Myllyyn shoppailemaan systerin kanssa, toivottavasti löytyis edes jotain pientä kivaa! Illalla pääseekin sit saunaan, ihanaa ♥ Hiihtolomaviikolla olis myös tarkoitus ainakin kerran nauttia sivistyneesti alkoholipitoisia juomia hyvässä seurassa (abiristeilyllä suurin osa porukasta ei olisi ollut sitä, siksi olisin pysynyt selvinpäin vaikka joku olisi tarjonnutkin). Rentoa oleilua ihanien ihmisten kanssa, kehonhuoltoa ja unta - niistä ensi viikko varmaan on tehty. Ihan parasta.
 
Hyvää viikonloppua ja lomaa, mikäli sellainen teillä on! 
 
 
Ainiin ps, tein tossa viime sunnuntaina yhtä mun neulomisprojektia kahden lankakerän verran ja samalla katsoin kuusi jaksoa Pasilan uusimpia sekä Tappajahain kolmososan :D Kauluri tuli melkein valmiiksi, pitää hakea vielä yksi kerä tota samaa väriä!

12 kommenttia:

  1. Ihan jäätävän jättimäinen peukku voimanostoseuralle!!!!!!!!!!!
    Ja olispa munkin nitkutusvitkutus-ohjelma jo ohi, että pääsisin oikeiden asioiden pariin.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäh, eiks MC olekaan riittävän hc meidän aamu-vitun-puuro-kapinalliselle? ;D Mä oon niin intsinä tosta mahiksesta mikä mulla nyt tiistaina on eessä! Toivottavasti se ei sano mitään maapähkinävoista...

      Poista
    2. Käyttäydy sitten kunnolla, että ne ottaa sut porukkaan! Räi vaikka lattialle tai jotain, että nostajasetä näkee, että sussa on potentiaaliiiii kovaks äijäks!

      Poista
    3. Ajattelin kaasutella hierontapöydällä, se on musta aika äijää.

      Okei nyt joku roti... :DDDDDd

      Poista
  2. Terveisiä Kuopiosta! :) Täällä on aika mennyt ystävien tapaamisen ja shoppailun merkeissä. En kylläkään löytänyt mitään kivaa, höh! Olisin niin halunnut jonkun uuden treenitopin - johan tässä on kerennyt ne Dubain ostoksetkin vanhentua ihan tarpeeksi pitkään ;) Huomenna sitten vielä treenaamaan ennen kotiinpaluuta! Jipii! :)

    Ihanaa viikonloppua siulle <3 Toivottavasti ostoksilla onnistaa vähän paremmin kuin miulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Anna! Ihanaa viikonloppua myös sulle ja pidä kivaa siellä Kuopiossa <3 Kuulostaa kivan rennolta reissulta :)

      Äläkä huoli vaikket mitään löytäiskään, kyllähän noita nettikauppojen ihanuuksiakin sopii ihailla ja tilailla vaikka kotona - mä ainakin oon ihan kikseinä kattonut www.sportamore.fi sivujen kuteita, ne on niin halpojakin, argh! No mut joo, toivottavasti löydän jotain kivaa Myllystä ettei tarvi tilailla ja maksaa postareita ;)

      Poista
  3. Sulla tuntuu menevän hyvin! :D Ja hyvää hiihtolomaa, täällä vielä odotellaan sitä riemua.

    Oma aika on, kuten blogin aiheista ehkä huomaa, kulunut koirien kanssa. Pentu pitää kiireisenä :D Koulu nyppii, mutta muu elo on mukavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, vaikka loma alkaakin olla jo lopuillaan :) Oon lueskellutkin sun jokaisen tekstin, vaikka harvemmin tuleekin kommentoitua... On se pikkuhauva vaan niin pirteä ja suloinen kaveri! <3 Koulumotivaation suhteen en osaa neuvoa, vähän samaa vikaa täälläkin nimittäin. Eiköhän tehdä niin, että painetaan vaan läpi jotenkuten ja sen jälkeen tehdään mitä ikinä halutaan? ;)

      Poista
  4. Ihan unohdin että sinähän olet penkkari-ikäinen! :D voi ei, vähän kivaa! (ja itekää en ollu risteilyllä enkä koe jääneeni mistään paitsi...meil oli omat paremmat bileet lähimpien ystävien kesken @ mökki)

    Ainakaan et ollut ainoa kenestä ruotsioli vaikea - entisen ruotsinopettajani aka nykyisen fb-kaverini päivitys tuolta päivältä kuuntelunjälkeen oli jotain luokkaa "voi %4$##!8?77@##!!!!!!!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pikkuvanhuuden voi vissiin päätellä jo suolletun tekstin perusteella great! :D Nää penkkarihumut ja pippaloinnit ei oikeesti tuntuneet yhtään omilta jutuilta. Ehkä oon sisäisesti amis (plus se pikkuvanha).

      Joo, näin mäkin tosiaan ymmärsin ettei ollut muidenkaan mielestä mikään piece of nakki - tavallaan onneksi, sillä ehkä mun mahdollisuudet magnaan ei huvenneet sittenkään :D

      Poista
  5. Minä oon siellä lukijana ollutkin jo pidemmän aikaa :)

    VastaaPoista
  6. Blogissani on sinulle pari haastetta :) : http://anutreenaa.blogspot.fi/2013/02/haastetta-pukkaa.html

    VastaaPoista