2011-12-20

Liiku, liiku likkalapsi

Vuosi 2011 -kooste on työn alla ja valmistuu kyllä ennen vuoden loppua, nyt on vain niin paljon kaikkea muuta hässäkkää tässä että kirjoittamisen jatkamisesta ei näytä tulevan mitään. On englannin portfoliota, äidinkielen pilkkukoetta, kirjaraporttia ja toisen kirjan analyysia-mitä-lie och så vidare. Sen siitä saa, kun ei osaa aikatauluttaa näitä hommia vaan kaikki on tehtävä joko samana iltana tai ei ollenkaan, hö!Viime viikolla tuli reippailtua seuraavasti:


Ma: circuit training 30min eli lihaskuntojumppailua himbessä
Ti: 36min juoksulenkki (5,7km), venyttely

Ke: yläkroppa salilla 50min, venyttely
To: lepo

Pe: alakroppa salilla 50min + cross training 20min, juoksu 30min (?km), venyttely
La ja su: lepo

Jos mä saisin päättää, osaisin seistä käsilläni ja vetää leukoja jo nyt. Lissee reeniä, ehkä sit menee. Tämä viikko on jo startattu samantyylisellä kombolla kuin perjantaina, paitsi että gymiä 1h 10min (yläkroppa), crossia 30min ja juoksua kaupalle ja takas 20min. jos ehtis 2-3 lenkkiä tekemään viikkoon niin ois tosi hyvä, punttia riittää kaks ja muu on plussaa. Sporttailu on ihkukivaa! ♥


Sosiaalisten suhteiden suhteen (suhteessa, suhteesta jne) oon vähän hukassa. Taas tapahtuu kaikennäköstä uutukaista ja hämmentävää enkä oikein tiedä, miten tiettyihin asioihin tulisi suhtautua tai ylipäätänsä että miten haluan suhtautua niihin. Tää on tätä olemisen sietämätöntä keveyttä... But I'm still feeling good!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti