2011-12-16

Sekametelisoppa

First things first: spinning on kierolla tavalla sekä kamala että ihana laji. Hiki valuen autoon kompuroidessani vannoin ettei enää ikinä, mutta kotona päädyin selaamaan Saluksen tuntiaikatauluja seuraavaa rääkkiä varten. Hullu mieli.

Jouluun on enää viikko, mutta miks ikkunasta ei höngi pakkanen ja näy kinoksittain kolattavaa lunta? En ala! Toisaalta lumeton maa on parempi lenkkeilyn kannalta ja senkin, ettei mun tarvitse palella (normaalia enemmän) normaaleissa ulkotamineissa kun lämpömittari näyttää +4 sen miinus-jotain sijaan. Oon kyllä silti sitä mieltä, että joulu ilman lunta on kuin pullapitko ilman rusinoita eli ihan blaah. En tykkää. Pitää varmaan hankkia lumisprayta ja sumuttaa ikkunat täyteen feikkikinoksia eikä poistua talosta kohtaamaan totuutta.


Mutku mä haluun valkosen joulun! Britit vois lähettää omat lumensa tänne, ne on kuulemma sulkeneet koulujakin lumipyryn takia tossa tänään (vaiko eilen?). Ironista, että Suomessa lumisateeseen reagoidaan ilolla tai tyyliin "OK, lunta" kun britskut taas saa slaagin, jos joskus ja jouluna taivaalta tulee muuta kuin vettä.

Aiheesta toiseen pomppien, mut whatever: omat tulevaisuuden suunnitelmat alkaa olla jo niin mallillaan, että uskallan julkaista ne jo täälläkin :) Kutsumus lienee pääteltävissä näistä viimeaikaisten postausten juoksu-, spinni- ja ylipäätänsä treenipainotteisuudesta, mutta sanonpa sen vielä ääneen. Minä nimittäin päätin haluavani kouluttautua lukion jälkeen liikunnanohjaajaksi urheiluopistossa. Ja tiedättekö - pitkästä, PITKÄSTÄ aikaa olo tuntuu hyvältä ja optimistiselta kaiken suhteen, mitä tulevaisuus mulle tarjoaa. Oikeasti.


Mulla ois haaveissa repiä jostain aikaa kirjoittaa sellainen Vuosi 2011 -tiivistelmä tänne jossain vaiheessa, mutta saa nyt nähdä - jotenkin aika vain katoaa, just oli eka adventti ja kohta on jo joulu. Vuoden 2012 lupaukset/tavoitteet haluaisin kanssa ehtiä kirjoittamaan ennen vuoden vaihtumista, niissä nimittäin on vihdoin jotain sellaisia asioita, jotka voin konkreettisesti saavuttaa sen sijaan, että oppisin taas "rakastamaan itseäni", "tekemään vuodesta edellistä paremman" jne. Noi on noita kliseitä, joita oon viljellyt ihan liikaa. Ensin kirjannut ylös ja vannonut toteuttavani, mutta unohtanut jo autuaasti leskenlehtien kukkiessa. Pitää oikeesti kirjoittaa, yritän muistaa!

Loppuun vielä yks erillisen ihkutuspihkutus-kappaleen ansaitseva, ilmoittamisen arvoinen asia: joulun jälkeen pääsen Turkuun näkemään ihania ihmisiä! Onhan sitä jo odotettukin, ihan liian kauan IMO, mutta nyt pääsen. ÄÄÄ! ♥ Mulla on ihan uskomattoman kova ikävä niitä yhteisiä hetkiä, joita mä noiden kanssa jaoin viime vuoden aikana. En vaihtaisi päivääkään IB-ajastani pois, sillä ilman sitä mulla ei olisi noin ihania ystäviä. Raksrakspoks.

9 kommenttia:

 1. Spinning <3

  On hieno hetki kun keksii mitä haluaa olla. :)

  VastaaPoista
 2. Sini, JOO MÄÄKIN HALUUN LUNTA! Ärrmur, en ala. Jos ens viikolla ei tuu lunta niin karkaan britteihin. Tai Muumilaaksoon.

  iive, toi spinning on oikeasti aika ristiriitaista sporttia, eka sä vihaat sitä tuntia ja ohjaajaa ja pyörää ja kaikkea mut tunnin loputtua ootkin kääntänyt kelkkas tyystin. Jännä ;)

  VastaaPoista
 3. Muistan itsekin kun ekan kerran kävin spinning tunnilla. Luulin oikeasti että henki lähtee! Sitten olikin piiiiiiitkä tauko, ja vannoin etten enää ikinä istu spinning pyörään. No, uskaltauduin varmaan puolen vuoden tauon jälkeen kokeilemaan kyseistä lajia taas, ja se tuntuikin paremmalta. Ja joka kerta kun rohkenin pyörän selkään istumaan, niin tekniikka harjaantui ja alkoi tuntua paremmalle. Nyt olen oikea spinning-fani ja ostin noin 100 euron spinningkengätkin :) AH. Mutta se on totta, Spinningistä ei voi tykätä ensimmäisellä eikä vielä toiselakaan kerralla! :) Se vaatii pitkäjänteisyyttä! :D


  http://mukillinenmaitokahvia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun kommentoit, mun on jo monesti pitänyt lukijoitua sulle mutku tää pää on näköjään liian täynnä kaikkea muuta ettei tollasia muista ;D Nyt muistin! Ehkä toi spinningin tehokkuus luo ihmisen ja lajin välille sellasen viha-rakkaussuhteen parilla ensimmäisellä kerralla kun ollaan vielä aloittelijoita ja vähän pihalla. Ja jos jaksaa spinnailla pidempään niin se viha laimenee ja rakkaus voimistuu? Aikamoinen teoria, ellen sanoisi! Pitkäjännitteisyyttä ja kärsiivällisyyttä se tosiaan vaatii :)

  VastaaPoista
 5. Oon ite ihan hukas tulevaisuuden kans ja tää sai mut miettimään, et voisko mullekki olla jees tommonen ala! Ja tästä tuli kans itelle mieleen, että teen samallailla tavotteet ens vuodelle. Semmoset jotka pystyn saavuttamaan. Sulla on ihana blogi ja kiitän sua oikeen, en ois muuten tajunnu asettaa ittelleni noita tavotteita!

  VastaaPoista
 6. tinpe, voi ihana jos voin inspiroida ihmisiä tolleen! Lämmittää mieltä, kiitos ♥ Mähän on siis varsinainen stressipussi ja tuuliviiri ja tää päätös on syntynyt ilmeisesti pikku hiljaa ajatuksesta unelmaksi (ja unelmasta todeksi, mikäli itse teen siitä totta) vaikken ikinä olisi uskonut kykeneväni edes tekemään noin suurta päätöstä itse. Tsemppiä sulle tulevaisuuteen!

  VastaaPoista
 7. Kiitos tsempistä! Oon aikalailla samallainen, meinaan stressipussi ja tuuliviiri! :D Tsemppiä sulle unelman toteuttamiseen♥

  VastaaPoista