2012-02-09

Haittaakse?Long time no see - long time no ABC. Lol ja moikka! 

Olen laiminlyönyt blogiani. Anteeksi blogi, parannan tapani ja muutun elämän omistavasta nuoresta sikaniskapunttaajasta takaisin datanaamaksi! I'd do anything for you baby! Ei vaan, totuus on se, etten oikeasti ole

a) keksinyt riittävän hyvää syytä kirjoitella tekemisiäni (ihan kuin olisin aiemmin keksinyt, haha)
b) viettänyt tarpeeksi aikaa näiden lifestyleblogien parissa ja siten omankin blogin pitäminen on jäänyt
c) jaksanut kirjoittaa

Siinä ne. Synnintunnustus tehty, nyt asiaan!

Olen treenannut kuulaa, punttia, käynyt ulkojäillä, nukkunut, hoitanut koulun vasemmalla kädellä, viettänyt aikaa kavereideni kanssa, riidellyt kavereideni kanssa, treenannut lisää ja näinpäinpois. En ole tehnyt mitään normaalista poikkeavaa, joten siksikään ei ole tullut kirjailtua, mutta mulla on tällä hetkellä jotenkin todella hyvä fiilis. Kaikesta. Enkä tiedä miksi, se nyt vaan on.Mulla on projekti. Sen nimi on "Bodymunkiksi ennen kesälomaa" eli toisin sanoen haluan olla elämäni kunnossa kesällä. Juoksulenkit ovat tauolla J Ä Ä T Ä V I E N pakkasten takia, mutta rauta nousee niin salilla kuin kotonakin ja aerobisesta puolesta pitää huolen kuntopyörä, ulkojäät ja salin crosstrainer. Suklaadieetti on siis virallisesti ohi (pl. herkkupäivät, hehee ;) ja näillä eväillä mennään kohti toukokuuta ja sen myötä kesää.
Tuntuu, että eläisin jossain rajamaalla. Keskellä niinku fuckin-ei-mitään. Mä olen seitsemäntoista ja täytän toukokuussa 18. Musta tulee lain mukaan vastuullinen aikuinen, jolla on oma auto ja joka hoitaa menemisensä ja tulemisensa, laskunsa ja muut toimituksensa ihan itte. Vähän jänskää, mutta samalla pelottavaa.

Tää ois nyt niinku tässä (haittaakse?). EIKUN joo, tää vielä: hankkikaa vielä mulle se yksi lukija, jotta saatte arvonnan (lue: eloa) tähän lokiin!

5 kommenttia:

 1. Haha, mä tein itestäni sen puuttuvan lukijan :D Yleensä seuraan blogeja Blogilistan kautta, mutta nyt oon alkanu lisäilee itteäni myös bloggeriin. Hyvä minä, mua saa nyt kiittää arvonnasta :D

  Niin, ja mä oon jo 23 (tosin edelleen saatan sanoa ihan tajuamattani 21, en oo sisäistäny eli hyväksynyt tota ikää :D) enkä vieläkään ole vastuullinen aikuinen. Okei, kannan kyllä vastuuni teoista ja maksan laskut, mutta ei musta aikuista saa :D Eipä siis tarvi stressata tuota 18 vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oikein tiiä, pitäiskö tuota hyväksyä satasen rajan rikkomiseksi koska näköjään mulla on edelleen VAAN 99 lukijaa... Pidetään hulluja jännityksessä siis vielä ;) Hähää!

   No juu, tottahan se on, että aikuisuus ei ole ikämääritelty. Lähinnä kasitoista vee pelottaa sen takia, että sen jälkeen multa ODOTETAAN enemmän aikuismaista käytöstä. Ja mä en haluis vielä olla semmonen ;D

   Poista
 2. Oot sie söpö! Ja "aikuistumisesta" voidaan olla montaa mieltä. Täytän syksyllä 26 vuotta ja musta tuntuu hyvin usein, että kaikki muut vaan kasvaa musta ohi. Lol hei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuitui pupuli! Mä kasvan kohta ohi susta, ainakin hauiksen ympärysmitan suhteen hehe ;) Or not. Ei ennen kuin vaihdan lukiosta sinne urkkapuolelle parin vuoden päästä, ehkä sitten mulla on tsäänssejä!

   Poista
 3. Ja mä oon 44 enkä vieläkään aikuinen :D

  VastaaPoista