2012-01-20

Hormonihirviö

Huips, täällä arvotaan salaisuuksia, osallistukaa!


Tämmösen kuvan löysin mun tiedostoista. Muistan, että yks teräsnainen aka täti postasi tämän mulle silloin kun innostuin liikunnasta ja päätin, että lähden kesällä juoksemaan sen kympin. Aina kun meinaa motivaatiopula ja itsesääli iskeä, niin kaivan tän esille ja mietin, että piru vie - musta tulee vielä samanlainen, näytän kaikille!

Asiasta kolmanteen: aloitin keskiviikkona keltarauhashormonikuurin hormonitoiminnan käynnistämiseksi. Kolmas päivä menossa ja fiilikset on sekavat - toisaalta pelottaa mahdolliset mielialanvaihtelut ja painonnousut (mikäli näistä sellaisia edes tulee, tietoja kun on moneen junaan) mutta toisaalta haluan vain tuntea itseni naiseksi taas pitkästä aikaa ja ennen kaikkea saada kroppani kuntoon. Yleensä vastustan radikaalisti kaikkia keinotekoisia hormoneja kuten esim. e-pillereitä, mutta tässä tilanteessa mulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Kun pää on pipi ja luonne mallia stressipussi, niin nöykändyy. Toivottavasti näistä on apua.Kuluneen viikon aikana olen taas luistanut tehokkaasti aerobisesta treenistä, mitä nyt yhden intervallin vedin puntin päätteeksi ja lentopalloa kävin pelaamassa, mutta siinä se sit melkein onkin. Mun sydän viihtyy salilla. Jonkinasteista kehitystäkin olen jo saanut aikaan, mistä olen todella ylpeä. Jospa kropan malli ajan kanssa muuttuisi tästä nykyisestä kakkosnelosesta äksään, niin veri jees ;)

Mulle pukkas haastetta tuolta Taran suunnalta muutama päivä sitten. Pitäis nimetä kaksi esinettä/asiaa, joissa on jokin muisto tai tarina. Tulee olemaan vaikea postaus, mutta yritän saada sen tehdyksi - sen takia mä kirjoitin tännekin siitä, etten pääse luistamaan. Ovelaa!

Miksen mä koskaan osaa kirjoittaa tänne, vaikka päässä liikkuis vaikka mitä? Nytkin mulla olis sata ja yks asiaa mistä kirjoittaa kokonaisia postauksia, mutkun ei tuu ni ei tuu! Eisit. Saatana.

... Eiku ainiin! Musta tulee isonen. Siis musta, ISONEN? Seurakunnan rippileirille? Oumaikaad. Koko hommaan lähteminen oli puhdas päähänpisto (kulkee myös nimellä kukaikkimuutkin!-päähänpisto) enkä yhtään tiedä, mitä odottaa. Toivottavasti tulee kivsua!

6 kommenttia:

 1. Sinä oot sen verran hoikka, että pieni painonnousu ei varmastikaan maailmaa kaada, jos sen kustannuksella saat hormonitoiminnan pelaamaan. Kiloluku ei oo kaiken a ja o, junou? :D

  Enihau, tsemppiä ja inspistä reeniin, mun pitäis ite nostaa tehoja, oon mennyt vähän turhan letkeesti. Ei tapahdu mitään, joten pakko kai vähän tehokkaammin rääkätä läskejä :P

  Saleilu on kyllä pop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oo, mutta nakertaa silti. Ärh! Kun ei ois ikinä vaakaa keksittykään niin kaikki ois hyvin :P

   Kiitti tsempeistä, sulle samaa! Keep your head up high ettei oksa osu nassukkaan!

   Poista
 2. Et sit kiroile siellä riparileirillä :D

  VastaaPoista