2012-04-13

Nyt on perjantai!

Hellurei ja hellät tunteet! Ihanaa alkavaa viikonloppua ♥

Viides päivä eli perjantai hyvinvointihaastetta takana ja eilen se tapahtui: söin suklaata. Isosisko tuli poikaystävänsä kanssa muutamaksi päiväksi kylään ja ne toi mulle semmosen ihanan suklaarasian missä oli niin hienoja konvehteja, että mun oli ihan pakko! En kuitenkaan syönyt montaa konvehtia/koko rasiaa/jatkanut rappiollisella sokeritiellä, vaan lopetin ja söin pihviä. Paatuneena lihansyöjänä olen sitä mieltä, että pihvi oli parempaa ;D  Vettä olen tunnollisesti lipittänyt yli sen 1,5 litraa tai enemmän joka päivä ja olo on ilmeisesti sen (tai sokerin poisjättämisen) takia tosi hyvä, semmonen smooth ja iisi, välillä jopa kevyt. Koulussa jaksan pitkätkin päivät opiskella ja keskittyä tuntien aiheisiin, mikä on yleensä ollut haastavaa. En oo lintsannut kertaakaan!

Kaiken kaikkiaan siis kohtuullisen mukava fiilis tästä projektista. Heitän ilmoille villin veikkauksen, että kun lisään näitä haasteita itelleni niin homma ei enää olekaan niin mukavaa... :D Kummasti vielä pystyy pitämään kiinni joistain vanhoista tavoistaan, kuten koneen ääressä syömisestä. Siitä en haluais kyllä luopua.

No mut niin, loppuviikon ohjelmasta: lauantaina matkustan Turkuun ostamaan jotain_kivaa (toivottavasti en suklaata), sunnuntaina raapustan yhteenvedon tästä viikosta tänne lokiin. Tänään käydään salilla siskon ja sen poikaystävän kanssa ♥ Ihanaa, viime kerta oli tiistaina eli liian kauan aikaa sitten. Toi koulu ja autokoulu + autokoulun teoriat syö nyt ihan tosissaan mun aikavarantojani niin, että oon päässyt liikkumaan tosi vähän. Onhan mulla kaks kurssia liikkaa atm, muttei se nyt vaan ole sama kuin nostaa rautaa. 

Loppukaneettina vielä tällanen artikkeli. Voi sitä lihaksikkaaksi tulla muutenkin kuin syömällä Tsernobylin maagista kaurapuuroa aamupalaksi ja anabolisia ster... kanantissejä iltapalaksi. Huh.

2 kommenttia:

 1. Pihvi (ja sipsit ":D") on kyllä niin niin paljon parempaa kun suklaa. Oon varmaan jotenkin epänainen kun en siitä välitä.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle menee molemmat, mutta sipsit ei - onneks ;D

   Poista