2012-04-15

Viikon loppufiilikset

Heipsulinkeikkuli te kaikki! Aurinko paistaa kivasti ja ulkona on lämmin eilisestä lumesta huolimatta. Eilen tein pikavisiitin Turkuun ja vierailin entisessä koulussani, mikä oli aika big deal ihmiselle, joka vielä vuosi sitten olisi lahonnut niille portaille ja huutanut äitiä apuun. Nyt koko paikka ei herättänyt minkäänlaisia ahdistuksen tunteita. Ehkä mä olen (ei ehkä, vaan oikeasti olen) henkisesti paljon vahvempi nykyään.

Hyvinvointihaasteen ensimmäinen viikko on suoritettu vaihtelevalla menestyksellä, mutta valmis se on joka tapauksessa. Veden juomisen opettelu sujui parhaiten, sillä ainoastaan yhtenä päivänä jäin alle 1,5 litran ja sekin oli eilen, kun unohdin ottaa vesipullon matkaan ja oli viikonloppu. Viikonloppuisin on muuten kaikkein hankalinta muistaa juoda ylipäätänsä yhtään mitään! Sokerittomuus taasen... Noh, tehdäänkö lista? Olen syönyt tällä viikolla

- siskon UK-tuliaiseksi tuomia konvehteja ~ 200 grammaa
- siskon poikaystävän tarjoaman suklaavohvelin (se uhkaili mua, oli pakko ottaa *seliseli*)
- kaksi SM-liiga suklaamunaa (äiti toi, sen vika mur!)
- kuivattuja hedelmiä ja rusinoita, joista huomasin vasta nälän taltutettuani että niihin oli lisätty sokeria...

Ei toi nyt mahdottoman pahalta näytä, eihän? Tommoset on helpohko karsia sitten kun elämä kääntyy takaisin normaaliin rytmiinsä. Nyt meillä on siis semmonen tilanne, että sisko ja sen poikaystävä saapuivat Iso-Britanniasta torstaina ja he asuvat meillä tiistaihin saakka. Kivaa, mutta erilaista. Olikin jo ikävä siskoa ♥ Ihanaa nähdä myös siskon poikaystävä ensimmäistä kertaa, varsin sympaattinen ja mukava kaveri hänkin. Ne on niin luodut toisilleen, ettei tosikaan. No mut! Riehumisista en ole lipsunut, sillä tälläkin viikolla on tehty 2 punttia, pelattu lentopalloa ja sulkapalloa sekä HIITattu kerran. Vaa'an mukaan kaikki ylimääräisistä herkutteluista kertynyt neste on hävinnyt kropasta ja peilikuva näyttää varsin mukavalta. Uskokaa pois, sitä nestettä oli PALJON ;D Yleinen mieliala tämän viikon aikana on ollut tosi energinen, vaikka mitenkään en sen suuremmin ole kieltänyt itseltäni mitään.

Voisko tässä olla jo uuden haasteen paikka? Ensi viikko tulee olemaan kiireinen: tiedossa on nuorten iltaa, teoriatunteja autokoululla, ajotunteja sekä pitkät koulupäivät siihen päälle. Jos haastaisinkin itseni venyttelemään tunnin verran viikossa? Tällä hetkellä en venyttele sitten ollenkaan, vaikka tiedän miten hyvää se tekisi kropalle ja lihakset saisivat enemmän tilaa laajentua. 

Ensi viikon haaste:

1. Jatka vedenjuontia ja sokerittomuutta.
2. Venyttele tunnin verran koko viikon aikana. 

That's it. Ja kohti uutta viikkoa! Mulle on tullut yksi kynsilakkoihin liittyvä blogihaaste ja semmonen kaksi tärkeintä esinettä -postaus on edelleen tekemättä, mutkumutku... No ens viikolla yritän! For real!

8 kommenttia:

 1. No, ei toi kyllä yhtään paha määrä oo sokerittelua. Ja jos joku kerran tarjoo! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Jos tarjoo, ei voi syyttää itseään ;D Hihi. Oikeesti toi on kyllä tosi hyvin multa, kun aiemmin se suklaan kulutuskin on ollut luokkaa 50-100g/päivä.

   Poista
 2. Noniin! Sullahan menee sit tosi hyvin...Ittelläki toi suklaa tällä hetkellä piieni ongelman poikanen, mut kait se siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla ollut joskus aikeissa ryhtyä alkoton-sokeriton-viljaton-linjalle? Ryhdy mun ja parin kaverin kanssa toukokuun alussa, meillä on yhteinen haaste :) Sit me EHKÄ päästäis jotenkin kohtuuteen ton suklaan kanssa... ;) Ehkä.

   Poista
  2. Joo, oli mulla...Mut se vähän jäi... Viljattomalla ja alkottomalla oon nyt mutta tota suklaata kyl menee vielä :( Ja hei, voisin mä ryhtyäkkin, ehkä se ois silleen helpompaa! Ja oishan tää mullakin nyt paremmin onnistunu, jos en ois ennen "tarkotettua alotuspäivää" juonu semmosia kännejä, että aamulla oli pakko saada kaikkea hyvää ja sitten se jäi päälle. :D Hooh, onneks nyt ei oo ees tarvetta juoda hetkeen!

   Poista
  3. Tuttu juttu toi, että homma jää päälle :| Mulla jää aina, jos vaan erehdyn sen yhdenkin kerran poikkeamaan linjasta. Tuu mukaan vaan, tuolla foorumin puolella me enemmän siitä varmaan tarinoidaan, mietittiin jopa uuden keskustelun perustamista yleiselle puolelle mut ei tiietä vielä. Alkoton ja viljaton mullakin on nyt, sen sokerin kun vielä sais kokonaan pois niin ois aika hieno juttu :D

   Poista
  4. Mullakin jää melkeen aina päälle. :( En oo nyt niin kauheesti tuolla foorumin puolella pyörinyt, ku ollu kaikennäköstä, mut enköhän mä sinne teiän joukkoon eksy :)

   Poista
  5. Käyt vähän väliä hakemassa tsemppiä vaikket kommentoisikaan, luulen että se auttaa ees inasen pysymään ruodussa kun vain lukee muiden samassa veneessä olevien juttuja :) Tsemptsemp!

   Poista