2012-04-16

Tyyppiesimerkki maanantaista

Tyypillinen maanantai. Yöunet jäi neljään tuntiin, myöhästyin kotiin vievästä bussista ja olen kotona vasta nyt. Sentään ajotunti oli mukava ja rautakin nöyrtyi ihan leveesti salilla, kun hommaan tosissaan ryhtyi.

Penkkipunnerrus 20kg x 20, 30kg x 7, 32.5kg x 6, 35kg x 3, 30kg x 6
Ristikkäistalja 2 x 15

Penkkidippi 2 x 10
Pushdown 2 x 8-12

Hauiskääntö kp 2 x 10
Hauiskääntö tangolla 2 x 8-12

Vatsoja eri tyylillä - pallolla, taljassa, jalkojennostoa jne. + 20min aerobinen. Yhteensä 60min. Penkki aiheuttaa vielä häpeän tunteita, mutta ei auta kuin pyrkiä kehittymään koko ajan mitä jo teenkin. Onneksi kehitys ei kuitenkaan lopu ikinä :)

Loppuun koo alluppi, koska en keksi mitään nasevaa justiinsa nyt.

Aamiaiseksi: Join mustaa kahvia Taika-mukistani. Yleensä en syö aamulla mitään, ei oo nälääkä.
Pukeuduin: Aamulla risaisiin farkkuihin, löysään teeppariin ja harmaaseen huppariin. Salilla vaihdoin housut collegeihin ja otin hupparin pois, muuten olen kulkenut näillä koko päivän.
Päätin: Että tästä tulee hyvä päivä kaikesta negailusta huolimatta. Ja tästä tulikin :)
Tässä iässä: On liian nuori ja samalla liian vanha. IIK! Mulla on edelleen ikäkriisi.
Nolottaa myöntää: Etten ole avannutkaan ajokoulun teoriakirjaani. Eikä mulla ole ruotsin tai englannin kurssikirjoja (eikä muuten oo uskonnonkaan, hyvä kun muistin).
Työpaikalla: Tulevassa työpaikassani saa toivon mukaan kahvia aina kun sattuu pääsemään tauolle.
Ilahduin: Auringosta, autokoulusta, salitreenistä.
Läheisten mielestä: Minun pitäisi olla sosiaalisempi ja viettää enemmän aikaa yleensäkin ihmisten keskellä.
Naapurini: Lahtasi juuri kasan lampaankakkaa meidän pihalta omalle pellolleen. Oi näitä naapurien välisiä suhteita, kun molemmat hyötyvät!
Rasittavin rutiini: Meikkaaminen ja meikkien poistaminen.
Opin: Että peruuttaminen ruutuun on ärsyttävää venkslaamista eikä sitä kannata tehdä, jollei ole varma mihin auton perä on menossa/mihin suuntaan on viimeksi kääntänyt ratin.
Kotona minua odotti: Lähes valmis ruoka ♥
Kotikaupungissani: Ei ole tarpeeksi kahviloita.
Parasta oli: Autokoulu, se on aina niin hauskaa! Peruuttamisharjoituksista huolimatta ;D
Arvosanani päivälle: 8-. Hyvin se meni, vaikka alussa näytti epätoivoiselta.

4 kommenttia:

 1. Haha, hyvä että sulla on autokoulussa mukavaa! Itse muistan aikoinani jännittäneeni ajotunteja aina ihan sikana... Mikä johtui varmaan siitä, etten meinannut päästä vaihteiden ja kytkimen käytöstä jyvälle sitten millään. :D Olihan se aika noloa, kun ei muistanut vaihtaa vaihdetta suuremmalle/pienemmälle tai sai auton sammumaan sadatta kertaa johonkin risteykseen. Ja se autokoulun opettajakin oli vähän... kummallinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurin kiitos autokoulun mielekkyydestä johtuu juurikin opettajasta, joka on mulla tosi mukava :) Tullaan niin hyvin juttuun. Ja haha, sattuu mullekin noita sun mainitsemiasi juttuja yhä vain edelleen - tänään meinasin ajaa mm. katukiveykseen kiinni kun piti heittää auto loppuparkkiin autokoulun eteen :'D Mut onneks nää asiat on helppo kuitata nauramalla niin kauan kuin mitään pahempaa ei tapahdu.

   Poista
 2. Mulle autokoulun mies opetti, että jos inssissä sua käsketään parkkeeraamaan pussiin, niin esitä ettet kuullut ja sano seuraavassa mutkassa, että "niin minne piti kääntyä?". Nyt kortti ollut jo 10 vuotta taskussa, mut edelleenkin välttelen noita tilanteita :)

  VastaaPoista