2012-05-14

TOTALLY DUDE!

What makes a woman happy after she's been suffering from PMS? No kunnon treeni tietenkin! Selän ja olkapäiden tahkoamisen jälkeen kun spurttasi vielä pyörän selkään 35 minuutiksi, niin johan on ihme jos on vielä surullinen. Oi endorfiinit, miten paljon tämä teistä pitääkään ♥Viikonloppuna en mennytkään sinne lenkille, mutta olihan se ihan kohtuullisen kivatsu liikuntaviikko siltikin. Neljä punttia (kaksi kevyttä), yksi 45min kävelylenkki ja vähän futista. Ei hullumpaa. Tällä viikolla ajattelin ehtiä treenille maanantain lisäksi tiistaina ja perjantaina. Lisäksi, mikäli tähdet ovat suotuisat, saatan lähteä viikonloppuna Särkänniemeen puljaamaan laitteissa ja kävelemään kenkäni pilalle! Häppeninki osuu juuri 19. päivälle eli täysi-ikäistymispäivälle, ja koska mulle ei tänä viikonloppuna järjestetä minkään sortin pippaloitaa (vielä) niin tuo ois aika kiva "lahja" itelle, kun sais olla lapsi viimeisen kerran. Silleen kuvainnollisesti ;)

Huomaa muuten, että kesä tulee. Huvipuistot, aurinko, koivun vauvalehdet (+ siitepöly köhköh) ja se fiilis, että kohta tapahtuu jotain jännää, jotain uutta. Ilmassa on semmonen odotuksen katku.

Mitäs muuta. No se paleojuttu, niin, siitä mun piti sanoa! Lopetin viime viikolla totaalikyllästymiseen ja maitotuotteiden himoon. Siis ikinä en varmaan oo halunnut syödä rahkaa noin palavasti kuin silloin! Tänään aamu alkoi vastavuoroisesti ikilempparillani, eli raejuustolla, johon sekoitetaan maapähkinävoita. Lisäksi söin omenan ja join ison kupin kahvia. Toi on vaan niin hyvää, en kyllästy varmaan ikinä!

Onpa kaikki nyt jotenkin niin syrämellistä tänään. Mulla on varmaan joku kaksisuuntainen mielialahäiriö, kun vuorotellen viipottaa ja kiukuttaa. Siis TOTALLY DUDE! Nyt viipottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti