2012-05-11

Viikonloppu, ihanaa!

Jes, huomenna saa nukkua pitkään! Oh joy.

Tämä päivä ei onneksi ollut yhtään eilisen kaltainen. Ihana aurinko, ihanat ihmiset ja ihana fiilis ♥ Pikkusiskon synttäreitä vietettiin tänään mökkibileiden merkeissä ja kävin siellä selvinpäin ennen Suomi - Kanada -peliä. Hyvä meininki, toivottavasti pääsevät turvallisesti kotiin huomenna jokainen :)

Jumpallakin tuli käytyä, kevyt treeni ja pitkähköt venyttelyt jokaiselle ruumiinosalle kun tuntuu, että vähän pukkaa jumia likkaan. Etureidet on ihan tulessa edelleen, vaikka kyykkäsin viimeksi - öö - keskiviikkona? Tarviin muuten seriously jonkun treeniohjelman, että voisin vähän tavoitteellisemmin alkaa taas painamaan enkkoja ylöspäin. Onko mitään hyviä ehdotuksia? Millaisella ohjelmalla mun lukijapopulaationi menee?

Mulla niin on tällanen sexy back vielä joskus! Hahaa!

Ei kai mulla muuta tänään. Huomisen pläänit ois tehdä jonkinlainen kevyt lenkki ja hiukan paneutua terveystiedon tutkielmaan, sen deadline kun sattuu olemaan ensi viikolla. Ihanaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Poistin äskösen, koska tuunasin vastausta :)

  Toppahapa12. toukokuuta 2012 1.07

  Jos ois ihan noviisi salilla, ni koko kropan ohjelma ja liikkeiden välissä yks lämmittely. Kolme sarjaa kutakin liikettä.

  Vähän pidempään ku on ryskäny, on aihetta jakaa kroppa kolmeen osaan. Esim. rinta-ojentaja-olkapää, selkä ja jalat.

  Sit ku oikeesti osaa jo jonniin verran ja lihastaki alkaa löytyy ja etenki se, kun treenit on niin kovia, että lihakset tarvii pidemmän ajan palautua (käytännössä treenataan kerran viikossa lihasryhmä hamaan loppuun asti), ni itellä toimii nelijakoinen. Esim. rinta-hauis, olkapää-ojentaja, selkä-takareisi, etureidet-pohkeet.

  Vatsoja jokaisessa kokonaisuudessa monipuolisesti, koska vatsikset palautuu nopeesti.

  Mitä muuta haluat tietää? :)

  VastaaPoista
 3. Hei, ensiksi, olen se sama Tara joka antoi ne rintalihas/penkki ohjeet silloin joskus. :) Mulla ei nyt tässä ole kuvaa, koska kyhäsin pystyyn treeniblogin ittelleni. :) Et saa tulla katsomaan jos tahtoo. :)

  Mut se ohjelma... Itse teen aina erikseen yläkroppatreenin ja jalkatreenin. Keskivartaloa teen aina ja joka sali käynnillä. Liikkeet tosin vaihtelee, etten vaan kyllästy. Ja aina yleensä kolmesta neljään kierrosta teen. Olipas oikee ympäri pyöree vastaus! :D Mutta näin suurin piirtein. :)

  VastaaPoista
 4. Hei mussut ja kiitos viesteistä! <3

  Mua ei varmaan enää voi oikein aloittelijaksi tituleerata puntin suhteen (tai sit voi), joten ehkä joku tollanen kolmijakoinen kuulostaisi parhaimmalta omaan systeemiin. Useimmiten siellä salilla kun kuitenkin ehtii sen 3-4 x vko käydä. Hmm. Pitää tutkia interveppiä tarkasti ja kattoa, löytyiskö sieltä mitään mielekästä kolmijakoista. Tänks vielä! :)

  VastaaPoista
 5. Mä voin jeesata sua ohjelman kanssa, jos tahot :) Mulla on ohjelmia hyvillä jaoilla :)

  VastaaPoista