2012-05-10

Unlucky Thursday

Hyvä Suomi!

Jos päivällä ei olisi ollut aurinkoista ja kivaa, niin voisin aateloida toukokuun kymmenennen viralliseksi Epäonnen Päiväksi. Ensin unohdin ottaa eväät kouluun, sitten koulun loputtua hukkasin bussikorttini asemalla istuskellessa (don't worry, löysin sen puolimatkassa kohti kotia - omasta sukanvarrestani?!) ja kotiutuessani hoksasin vielä jättäneeni juomapulloni bussiin. Eikä tässä vielä kaikki! Mä kun tykkään pyöritellä näitä mun naamarautojani niin, että pallot löystyvät, niin enköhän mä onnistunut tiputtamaan huulikorun pallon epähuomiossa johonkin. Onneksi sisko löysi sen omasta sängystään. 

Että tällanen päivä :) Jumpallakin tuli käytyä, rinta-hauis-ojentaja ihan lyhyenä treeninä aamulla ennen kouluun menoa. Iltapäivällä liikuntatunnilla kävin kävelyllä metsässä ja bongasin mm. muurahaisia, tikan ja jonkun toisen kauniin linnun, ihmeellisiä puusieniä ja jonkun miespuolisen lintubongarin, jolla oli lippis. Ja verkkarit.


Tällä haavaa näyttää siltä, että 18-vuotisjuhlia ei oo eikä tuu. Olen duunissa 19-20.5. ja sitä seuraavana viikonloppuna myös. Hmph. En ois halunnutkaan juhlia!

4 kommenttia:

 1. Kiva huomata, että toisillakin on noita päiviä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä kyllä montaa jaksais... Onneksi nyt lähinnä naurattaa :D

   Poista
 2. Hmph, pakko sanoa ettei käy kateeks.. Jospa vaikka koko tään kuun huonot onnet ois nyt sattunu eiliselle ja loppukuu menis ruusuilla tanssiessa ;)

  VastaaPoista