2012-06-08

Kesälomaa-AA!

Täh, viikko kesäkuusta meni just. Ja joku lomakin alko, siistiä! Mikä se on? 

No ei, kyllä mulla ihan lomafiilis on :) Työnteko vain on hieman erilaista kuin mihin on tottunut: enää ei lähde töihin omalle kotitontille vaan AJAA AUTOLLA kaupunkiin ja menee töihin KAUPPAAN kuin aikuinen (= minä nyt). Huomatkaa, mä pääsin inssistä läpi! Ajolupa on ollut taskussa eilisestä ja tänään ajoin ensimmäistä kertaa töihin äidin autolla. Ajaminen sujuu paljon leppoisammin kun ei ole tietoinen vieressä istuvasta tarkkailijasta.

Salikerrat ovat harventuneet, samoin kaikki liikunta - aikaa ei yksinkertaisesti jää ja paikat ovat seisomatyöstä ja painavien tavaroiden nostelusta aika hellänä välillä, joten mitään ennätyksiä on ainakin turha yrittää rikkoa jahka puntille menee. Tällä viiikolla olen treenannut kahdesti, ja kerran pelattiin vähän pesäpalloa kavereiden kanssa. That's it, muttei haittaa - mulla on periaate, että niin kauan kuin voin olla ottamatta asioista stressiä ts. se stressi ei tule automaattisesti, niin en myöskään kehitä sellaista itselleni. For my body's sake. Rakas bodi ♥


Tehtiin yks päivä siskon kanssa listaaa kesän must do -asioista. Voisin tehdä niistä tännekin jonkinnäköisen listauksen jossain vaiheessa. Uskon meinaan, että tästä kesästä tulee paras ikinä - kaikki merkit ovat ilmassa ;) 

Sain haasteen, täytän sen tähän samaan pötköön. Kiitos sinä kaunis nainen! 

11 kysymystä tuleepi siis tässä.

1. Jos elämäsi olisi yksi kappale, mikä se olisi?

- Tähän on pakko sanoa, että Kaija Koo - Kaunis rietas onnellinen on JUST niin mun kappale, kuin vain voi olla! Olen kaatunut, noussut ylös, kaatunut uudelleen ja tullut vahvemmaksi kerta kerralta. Olen katsonut syömishäiriötä silmiin, ollut ylipainoinen, elänyt (elän nyt) sairaan perheenjäsenen kanssa, kantanut harteillani omien ongelmieni lisäksi muiden murheita ja mitä vielä. Toivottavasti tämä ei nyt kuulosta itserakkaalta, mutta omasta mielestäni olen aika helvetin kova mimmi.

2. Puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä?
- Jos se on Pepsi Maxia, niin puolityhjä (sitä ei voi olla koskaan liikaa). Jos se sisältää prosentteja, se on puolitäysi (eikö tää viina ikinä lopu?!). No ei, oikeesti oon perussuomalainen pessimisti, vaikka yritänkin kääntää kurssiani optimismin suuntaan. Se taitaa olla elämän mittainen taival.

3. Paras maku?
- Suklaa. Ihan parasta.
 
4. Rakkain kesämuistosi?
- Se Luodolla Tuulee -tapahtuma, kun mulla oli Guns N' Roses -paita ja olin juuri lävistänyt ylähuuleni. Oikeastaan se koko kesä oli maailman paras, silloin tapahtui enemmän kuin muina kesinä yhteensä.

5. Rakkain paheesi?
- Hehe... Suklaa! Lasketaankohan tähän myös kahvi? Joo, lasketaan.

6. Viimeisin katsomasi elokuva?
- The Best Exotic Marygold Hotel. Oli oikeasti tosi hyvä. 

7. Asia, jota odotat?
- Lämmin päivä rannalla ja sen jälkeinen yökävely pikkusiskon kanssa. Ne kävelyt on meidän yhteinen salaisuus: silloin on vain minä ja Anna. Silloin meidän välillä ei ole salaisuuksia. Anna on ihana ♥

8. Minkä artistin olet nähnyt viimeisimmäksi livenä?
- Hmm, mikähän se olis ollut... Edelliskesänä näin Musen, mutta Turussa kävin kattomassa Rähinä Recordsin konserttia eli varmaan ne kaikki! 

9. Paras kesäpaikka?
- Mökit. Ihan sama mikä mökki, kunhan on mökki. Ja sauna. Paljukin on kiva! 

10. Mikä oli lapsuutesi haaveammatti?
- Pienenä halusin olla mm. poliisi ja leipuri. Tuuliviiri mikä tuuliviiri...

11. Mustikka vai mansikka vai jokin muu (mikä)?
- Pensasmustikat! Oi nam, ihania. Myös tuoreet, suoraan maasta poimitut mansikat sekä mäkimansikat heinänkorresta nautittuna ovat esim. parhaita kesäherkkuja ikinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti