2012-06-03

Viikonloppuhulinoita ja arvonnan voittaja!

Tulihan sitä juhlittua... päättäreitä nimittäin. Nyt on selkä kipeä (nukuin lattialla) ja pää myös, mutta fiilis silti hyvä! Joskus tekee hyvää päästää irti arjesta ja heittää viihteelle sen kummempia ajattelematta. 

Ensi viikko - ja sitä seuraava, ja sitäkin seuraava jne. - onkin siitä hassu, että mun ei ole pakko pistää kelloa soimaan yhtenäkään päivänä. Kesäloma, vau! Viimeisen jakson todistus jäi hakematta, sillä en ollut kevätjuhlassa töiden vuoksi, mutta kävin tsekkaamassa Wilmasta numerot ja niin hyvinhän se meni, että

- musiikki 10
- englanti & ruotsi 9
- uskonto 9 
- liikunta ja terveystieto 8

En voi valittaa, sillä en todellakaan panostanut opiskeluun niin paljon kuin olisin voinut. Ja poissaolotunteja kertyi hirvittävästi. Välillä mietin, että miten hyvä mä oikeasti olisinkaan, jos kävisin koulussa ja opiskelisin koulun ulkopuolella edes hiukan enemmän kuin nyt... 

MUTTA! Se arvonta. Yhteensä osallistujia oli 12 ja arvontakoneen tulos näytti seuraavaa:

Randomilla valittu luku 1 ja 12 välistä... Vitonen!

Viides osallistuja kommenttien järjestyksessä oli Pepper! Laitatko mulle spostilla osoitteesi, niin saan paketin postitettua? Oma osoitteeni on siis tosiaan se annisika ät hotmail piste com :) Onnea paljon ja kiitos kaikille osallistuneille, ootte kivsuja ja teijän munakanateoriat sai aikaan isoja hymytyksiä täällä! Kaikki teoriat oli järkeenkäyviä, enkä edelleenkään tiedä kumpi tuli ensin, mutta vatevör ;)

Nyt tää parantelis päänsärkyään vedellä ja ruualla. Kiittimoi!

6 kommenttia:

 1. Moi Anni! Tulin vaan katsomaan mitä sulle kuuluu :) Sinä se jaksat painaa. Itte en jaksa tehä muuta kun syödä ja juoda ja nauttia kesästä (terassilla). Kohta alkaa mullakin loma ja suunta kohti Jenkkilää taas.
  Jatka samaan malliin, ehkä mä jaksan joku päivä taas kirjotella foorumille ;)

  -Risunen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkuli pitkästä aikaa! <3 Pakko jaksaa, kun on sisäinen urge painaa eteenpäin. Mussa on vähän katajan vikaa: taivun, mutten katkea :) Käsken sua nauttimaan kesästä KUNNOLLA ja toivotan ihan tosi kivaa Jenkkilän reissua, muista syödä juustokakkua NY style!

   Poista
 2. Onnea hienoista numeroista! Hei ja jei, olipa kiva kuulla että on lykästänyt arvonnassa :) Mä laitan sulle sähkikseen tietoja pikimmiten.

  VastaaPoista