2012-06-20

Monta kivaa kesäkaverii

Se ekan ohjelman viimeinen jumppa tuli hoidettua maanantaina. Tänään toisen viikon eka treeni illalla efter jobbet, toivottavasti kyykyt sujuu ja penkki pistää tissit kuriin!

Eilen toimin kuskina ja mentiin Raision Myllyyn "shoppailemaan" - hipsuttimet siksi, että allekirjoittaneen ei pitänyt ostaa mitään. Jotenkin kummasti +100€ vain hävisi tililtä sen muutaman tunnin aikana... Sain sentään pari toppia, cargobyysat, rajauskynän, puhdistuslappuja, suklaata ja pähkinöitä, uusimman Fit-lehden ja pari juomaa (kahvi ja nollakola). Ai juu, ja tämänmoisen riistohintaisen putelin:

20.50€ minituubi punaväriä. Oisin säästänyt 3/4 tuosta, jos olisin
suosiolla ostanut Cybershopista Crazy Coloria.

Toivottavasti on ees hyvää!

Perjantaina pippaloidaan ja tänään sekä torstaina on muutamat tunteroiset duunia. Tää on siitä jännä kesä, että tähän mennessä oon tutustunut varmaan enemmän uusiin ihmisiin kuin ikinä aikaisemmin. Nytkin on tiedossa varmasti erilainen juhannus kuin ennen. Oma fiilis on vähän tämmönen:

Pussikaljaa!

2 kommenttia:

 1. Jos käytät shokkivärejä (etenkin Crazy Coloria) paljonkin, voin suositella tilaamaan niitä suoraan Briteistä Renbowlta. Hinnat ovat puntina 4£/pullo (tai 12£/4 pulloa, mikäli kaikki samaa sävyä), mutta euroissa silti edullisempia ko esim. Cybershopissa. Lisäksi paketit tulee perille ilman erillistä postimaksua, maksat käytännössä siis vain väreistä. Itse olen tilannut sieltä useasti, ja vaikka toimituksessa kestääkin viikosta kahteen viikkoon, on kaikki aina pelannut loistavasti, eikä mitään ongelmia ole ollut. :)

  www.renbow.co.uk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, mutta mun Visa Electronissa ei ole tuota maksumahdollisuutta :/ Pitäis varmaan hankkia sellanen, tulis tosi paljon kätevämmäksi tilata monta purkkia samalla. Crazy Colorin Fire on ollut mun vakioväri jo niin kauan kuin jaksan muistaa!

   Poista