2012-08-07

Kesän viimeisiä viedään...

Viime postauksen jutun jälkeen on ollut vähän hölmö olo, kun salillakin sai kuulla tutulta kommenttia että "hei, susta oli artikkeli turkkarissa, cool!". Olen vähän epävarma itsestäni enkä oikein osaa ottaa vastaan mitään kommenttia, positiivista tai negatiivista, joten on hirmu kummallista olla tälleen tapetilla. No, ehkä se siitä. Jos musta tulee vielä jotain suurta, niin kommentointiin on totuttava ;) 

Viime viikolla treenasin kahdesti, tällä viikolla pyrin kolmeen. Eilen treenasin jalat ja tein tunnin aerobisen. Normaalisti aerobinen on mulle ihan EVVK (pl. juoksu, joka on välillä ihan kivaa) mutta nyt tuli poljettua ihan vain syystä että pyörän selässä lukemani lehti oli harvinaisen hyvä enkä voinut lopettaa ;D Jalkatreenistä taas pari sanaa sanoakseni: hyvää huomenta on kuningasliike alaselälle/pakaroille. Tehkää siis sitä.

Oon nyt tallennellut koneelle paljon näitä hyviä quoteja.
Jotenkin näistä saa aina voimaa painaa eteenpäin.Kesä vaan kuluu, kuluu, kuluu... Koulu alkaa jo ensi viikolla. Have to say, etten ole uhrannut ajatustakaan kirjatilauksille, vaikka ehkä pitäisi. Viimeinen vuosi lukiota on edessä kirjoituksineen ja pitäisi keskittyä tosissaan, mutkumutku. Nii. Ei haluis!

Ensi viikonloppuna Aurafest ja huikeet bileet! Can't wait. Nää viimeiset kesäpäivät on elettävä täysillä, kun koulun alkaessa ei enää aikaa jää niin paljon hurvitella.

2 kommenttia:

 1. Heips!
  En ole nähnyt kenenkään muun tekevän meidän salilla Good morning-liikettä kuin itseni :) Nyt takuulla muistan joka kerta tehdessäni, että tätä se Annikin....Ja tervetuloa Turkkuseen ensi viikonloppuna!

  T.Heydy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julle aka hyvää huomenta aka good morning on täällä päin myös vähän vähemmin tehty liike, mutta tehokas se on. Siitä ei pääse mihinkään. Pelkkä tanko riittää tuntumaan. Muistellaan sit toisiamme kun tätä tehdään ;D Ja kiitos, tuun pistämään paikat risaseks, nih!

   Poista