2012-08-21

One step closer

Sain lauantaina riesakseni flunssan. Ääni lähti, yskitti ja naama hehkui lämpöä. Tänään olen enää vain vähän räkäpäinen, äänestäkin saa jo selvää! Siispä päätin kokeilla treenaamista. Viime kerta oli perjantaina ja olis varmaan palanut käpy, ellen ois nyt jumpalle päässyt/mennyt. Äkkiä se tarve liikkumaan onkin iskostunut tonne nuppiin.

Enikeis, ajattelin nyt julkaista näitä painoja ylös että ois jonkinlainen julkinen paine - sisäisen halun lisäksi, tietty - saada ne kasvamaan. Lapsen kengissähän tässä vielä ollaan.

Kulmasoutu kp 10x10kg, 10x12.5kg, 3x4x17.5kg 
- Kokeilin parinkympin kässäriä kanssa, ja sillä meni kolme. Kohta menee kaikki sillä!

Kyykky 10x20kg, 8x35kg, 3x4x45kg
- Tässäkin vähän tuntuu, että ainakin 2.5kg menis lisää. 

SJMV 10x20kg, 10x35kg, 3x4x55kg
- Viimeksi taisin tehdä viidelläkympillä näitä.

Penkki 15x20kg, 8x32.5kg, 3x4x35kg
- Toistoja menis (meni) oikeesti viis, mutkun se 2.5kg lisäys taas tekee sen, ettei mee kuin kolme vikassa sarjassa. Ens viikolla taidan silti laittaa lätyt päätyihin ja antaa vaan mennä.

Pystypunnerrus 8, 7, 6 (10kg)
- Dippikumit jäi autoon enkä jaksanut lähteä hakemaan, siispä tein näitä. Pystärissä sais olla 12.5kg varmaan helpostikin, mutta niiden painojen nostaminen siihen käsille syö aika paljon voimia ja toisaalta jos tulee failure, niin ylhäältä pudottaminen voi sattua mua (tai viereisen penkin hauiskääntöjantteria). 

Voimapyörä 3x8

Loppuun hiukan poljin ja venyin. Aerobiset saa skipata jos on puolikuntoinen, eiks?

Note to self: hanki treenikaveri, joka varmistaa. Tässä tunnin setissä oli ainakin kaksi liikettä (pena ja pp), johon oisin tarvinnut jonkun jelppimään, mutta koska a) olen luuseri ja b) i haz no friends niin semmosta ei oo. Paitsi musiikki (tänään stratot, sliparit ja ainaskin rautaneitoa kanssa).

Noin muuten analysoidakseni oli tämä jumppa yksi vuoden parhaimmista. Voimatreeni on niin mun juttu: oikeastaan en koskaan oo digannut kymmentä pidemmistä toistomääristä per sarja. Tämän treenikierron myötä olen taas askeleen lähempänä sitä final goalia eli voimanostoseuraan liittymistä, kovaa treenaamista ja lopulta kilpailemista. Oi, oi, oi.

Olikohan mulla muuta? Ei kai. Viikonloppuna venetsialaiset, sillon tärähtää!

9 kommenttia:

 1. Pyydä vaan rohkeasti joku muu salilta varmistamaan. Vaikka joku naispuolinen jos körmyjä ei uskalla häiritä. Kyllä tiukat sarjat jää pääasiassa tekemättä jos ne on aina treenikaverista kiinni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä mä rohkaistun ens kerralla... :) Toinen viikko tätä systeemiä tulee täyteen nyt maanantaina ja sen jälkeen kolmannella viikolla ois tarkoituskin vähän kokeilla maksimeja, joten pakkohan se on!

   Poista
 2. Omasta kokemuksesta: kulmasoutu on petollinen liike tai siis siinä on maailman helpoin fuskata. Mulla oli isot kässärit käytössä ja olin olevinaan sairaan vahva, kun jaksoin tehdä sarjaa. Ohjaaja katsoi kerran mun suoritusta ja totesi, että mulla soutu jää puhtaasti takaolkapäille, koska lapa ei liiku! No ei kai se liiku, ku puntti painoi niin paljon, ettei yläselkä sitä työtä jaksanu tehdä. Eli pidä huoli, jotta siipi menee selässä kunnolla rankaa kohti, jolloin liike menee sinne, minne pitääkin ja yleensä vaatii pienempiä painoja. Tekniikka tuo tehoa, teho tuo tuskaa, tuska tuo tulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta! Pitääkin tsekata tekniikka ihan vaan varmuuden vuoksi. Oli selkä kipeä ton treenin jälkeen, nimenomaan siitä oikeasta paikkaa, mutta että voisko se olla vieläkin tehokkaammin murjottu pienemmillä painoilla - se onkin toinen juttu.

   Poista
 3. Siis pimukulta, sulla todellakin voi olla täysin oikea tekniikka joten malmia vaan lisää! Jos tuntuu oikeassa paikassa, ni on se sit uponnut =) Tää oli vaan sellainen mun oma kokemus, ite fuskaa yläselkäliikkeissä ja nyt sen huomaa: siellä ei oo MITÄÄN!!!! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos punttitäti <3 Jos siel ei oo mitään, niin tiiäks mitä sit pitää tehdä? NO trrrrreenata <3

   Poista
 4. 6-10 toistot kehittää massaa, alle kuuden keskittyy enemmänkin voimapuoleen! Tee vähän massaakin, näyttää superhyvälle - korjaan: entistäkin paremmalta!

  Olet niin vahva, että otat flunssasta niskalenkin ja heität puolinelssonilla tatamiin! Ha-JA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDDd Eikä, oot ihana <3

   Mulla alkaa ens viikolla 5x5 ja kestää kolmisen viikkoa, sen jälkeen siirrytään kutosiin ja sitten voisin pitää lyhyen "massakauden" (osuu varmaan just joulun aikaan, hehe, mikä sattuma ;) ) ja ottaa 6-8-10 sarjoja. Kevyitä viikkoja unohtamatta toki!

   Poista
  2. Ostan sulle joululahjaks lisäihoa käsivarteen, kun sun hapa kasvaa nii et lihaskalvot vaan repeilee!!!Uuumama! (6) Ja hei, sussa on jouluun mennessä enemmän lihaa ku normi fosfaattikinkussa ni ostaisin sut mun pitopöytään! Saat valita, tahdotko suuhun luumun vai omenan! (7) (tää sit todellaki oli kehu, koska mun pöydässä on vaan universumin parhaita makupaloja ;))

   Poista