2012-09-26

Penkkienkka, hipshei!

Vastahan mä kolme viikkoa sitten tein uuden enkan ja nyt taas?! Päätin taas hyödyntää varmistajan (eli mun iki-ihanan Salijannun, joka joskus taannoin opetti mulle vedon ja kyykyn tekniikat uimahallin salilla) Totalilla ja penkkasin 45kg, kun edellinen ennätys oli 42.5kg. Ihan vauvapainoja noi toki vielä on, mutta silti. Ihanaa, kun kehitys on näin muikeeta!

Viimeistään vuoden lopussa penkkaan yli 50kg. Tämä on lupaus.

Ensi viikolla alkaa kevyt viikko, tää viikko mennään vielä lujaa. Vedossa saa tehdä vitoset jo 62.5 kilolla, penkissä 37.5 kilolla ja kyykky... niin, kyykky. Se on vähän jämähtänyt, sillä välillä tuntuu ettei saa edes viittäkymppiä ylös, kun keskivartalo pettää. Oon sit rohkeasti poikennut ohjelmasta ja tehnyt lukuisia kymppejä pienemmällä painolla ja tehnyt suurimmat kympit 40 kilolla. En tiedä, mitä tehdä että lähtis kyykkykin sujumaan. 

Viikonloppuna meillä on bailut, nimittäin ihanan ystäväni eli kemianmaisterin eli pipetin eli Julian eli Jurmon 18-vuotissynttärit! Mennään mökille saunomaan ja nauttimaan hyvästä seurasta, ruuasta ja juomasta. Toivottavasti tulee kiva ilta :) 

Tää on joku IKI-IKIvanha kuva mutta so not, vasemmalla meikäläinen
ja oikealla synttärisankari Julia♥

Nyt mä meen petiin, huomenna on äikän koe eli viimeinen koe ennen keskiviikkoon saakka yltäviä auvoisia vapaapäiviä! Kuudnait fellas!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No eikös! :D Toi lienee vuosi 2009 (tai 08) ellen väärin muista, olin yläasteella. Oi noita aikoja <3

   Poista
 2. Mussu hei, mä aion ilmottaa mun työnantajalle, ettei me enää tarvita autojen hinauspalvelua Hinauspalvelu Hinuri Oy:ltä ku me soitetaan annie paikalle <3 Sä lykkäät helposti rekan ojasta tielle ja siinä työnteässä teet samalla ykkösiä rekan painolla <3 (10)

  Tiiätkö, sua oli helppo kehua ku oot nii ihQ!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääkiik älä nyt imartele! Voin tulla pikku Hinaajaksi, se kelpaa oikein hyvin, kunhan saan pitää kahvipaussit sun kanssa <3

   Poista
 3. Todellakin saat! Istutaan auton takapenkillä reteesti jalat etupenkin selkänojien päällä ja puhutaan hippihousuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Ja otetaan sukat pois ja laitetaan hikiset varpinkaiset auton viileeilmapuhallinjuttuihin ja levitetään iloa (hajua) muille kolleekoille <3

   Poista