2012-09-24

Hippihousut ja treenikehitystä

Suurimmat stressit karistettu hartioilta. Tänään palautin kaikki kuvistyöt ja viime viikon perjantaina sen äikän portfolion. Enää koeviikon kaks koetta ja voi taas huokaista! Tai oikeestaan voisin huokaista jo nyt, sillä jotenkin mä en osaa repiä niin kauheeta stressiä psykologiasta tai äikän esseekokeesta. Ekasta tiedän aika paljon jo ennestään ja äikässä oon aina ollut hyvä kirjoittamaan aiheen vierestä.

Mut jumpat! Oi, ne jumpat ♥ Viikonloppuna nopeuspenkkiä ja ojentajia niin maan piruste, että vielä tänään tuntuu! Dippejä sain menemään ihan itte kolme kappaletta (neljäkin, mut se oli vähän dirty). Aiemmin on tullut tehtyä noita kuminauha assarina, enää ei tarvi. Tänään mä taas sain korottaa sarjapainoja penkissä. Liekö joku ihme adrenaliiniboosti ja pelko siitä, että epäonnistun varmistajan edessä (ekaa kertaa uskalsin pyytää sellasta) ajanut mut onnistumaan jokasessa vitosessa, mut niin vaan onnistuin kuitenkin! Yhessä sarjassa tuli jopa kuus toistoa. Tää nyt kulkee ihanasti!


Käytiin lauantaina Turussa hakemassa kaverille synttärilahjaa ja samalla poikettiin Myllyyn. Mutsi sponssas vaaterahaa ja sain tommoset hippipöksyt, vaan 19.90€ hooämmältä! Mä tykkään ♥ Lisäks mä ostin rintsikat, mut niistä ei oo kuvaa (naturally). Tolla kameralla on perseestä ottaa kuvia, kun siitä loppuu patterit aina 5min kuvaussession jälkeen...

Jahas, jahas. Mitä muuta? Musta tuntuu, että mulla on tälle blogille tosi vähän annettavaa tällä hetkellä, siksi päivityksetkin on luokkaa mitäkuuluu + treenit. Haluuttekste, että mä kirjoittaisin joskus jotain asiaakin? 

Kertokaa!

3 kommenttia:

 1. Kirjoitatpa "asiaa" tai et, niin silti siun blogia on kiva seurata ja tykkään siun teksteistä! :)

  Onnea noista hyvistä treeneistä, ja ihailen ihan superpaljon tuota siun asennetta koulua ja kokeita kohtaan! :) Pidä toi! Ihan liian monelle kun nuo opiskelut tuntuu olevan elämääkin suurempi asia. Huoh, jos miulta kysytään :D (Siis toki hommat pitää hoitaa ja näin, mutta se, että opiskelua eletään ja hengitetään niin ei ainakaan allekirjoittaneelle oikein mene jakeluun :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Anna! Kiitos tuhannesti :) Mukavaa, että ees joku jaksaa vielä seurata tätä päätöntä menoa, välistä kun oikeesti tuntuu ettei oo niin mitään järjellistä pukea sanoiksi ja vaikka oiskin, niin ulosanti on kaikkea muuta kuin järjellistä. U got the point? :D

   Mä oon vasta alkanut oppimaan ton stressaamattomuuden. Edelleen valvon pitkälle yöhön ja syön suklaata kun stressi ottaa vallan, mut on se helpompaa kuin viime talvena. Onneks osaa ottaa rennommin!

   Poista
 2. Aaaaaaawwww!! Sinapin väriset hippihousut on parasta mitä mä tiedän heti ydinonnettomuuden jälkeen <3

  Sun ojentajat on niin isot, et tunnilla joudut viittaamaan jalalla, koska hartialihas ei jaksa nostaa ojentajaa ilmaan <3 MÄ oon susta niin proud :* (9)

  joku vois muuten tulkita mun kommentit vinoiks, mut sä et tee sitä ku tiiät, et tahon kehuu sua ihan sydämestä <3 Mun oma grang canyon- selkä <3

  VastaaPoista