2012-10-12

Squatting like my ass depends on it

Mun namit tuli! Tämmösiä aarteita paketista paljastui:

6 x BCAA-näytepusseja, jokasta kolmea makua kaksi.
Mä en treenilatareista mitään tiedä, mut tää kicks ass.
Glutamiinia testiin. Pitäis parantaa mm. vastustuskykyä.
Kreatiinia testiin samaten. Parantaa palautumista
ja saa mut varmaan näyttämään bulkkisialta.

Maanantaina laitoin uuden treeniohjelman työn alle. Aloitin kyykyillä (6x6x50kg) ja päätin jumpan suorin jaloin maastavetoon. The result? Istuminen tekee vieläkin kipeää, jalat on kuin puuta kävellessä ja vessassa käyminen ei onnistu ilman että sattuu. Auts. En enää ikinä kyykkää... Enpä *badass-ilme* Keskiviikkona jatkoin hommia penkillä (6x6x37.5kg) ja tänään perjantaina oli vedon vuoro. Jostain kumman syystä tuntui erittäin takkuiselta ja meinasin jättää koko homman kesken, mut tein sitten ainakin kymmenen kolmosta, kutosta, vitosta, nelosta painoilla x, y ja z. Jos en huomenna oo entistä kipeempi niin lopetan treenaamisen.

Alan vakavasti harkita käsihoitoa (tää ei oo sama kuin handjob!) koska treenihanskojen puutteesta johtuen mulla on aika kärsineen näköiset kämmenet, täynnä känsiä sun muuta jännää. Keskiviikkona sain aikaiseksi jopa reiän käteeni, kun nahka rullautu pois yhestä kohtaa keskeltä kämmentä o_O Näytti aika seksikkäältä.

Kirsin iloksi tää on laitettava tänne! Minä en juo olutta,
minulla on heraa tuossa tölkissä. Nih.

Syöminen sujuu hyvin, vaikka pää pistää edelleen hanttiin sen kakkosella alkavan energiamäärän suhteen. Mä oon kulutukseni laskenut niin monen laskurin kautta, että parin tonnin kulutus näillä riehumisilla ja tällä painolla ei oo mikään mahdottomuus. Silti se tuntuu just siltä. Tää on niin kieroa, kun itte patistaa muita syömään hyvin ja tarpeeksi, mutta oma syöminen on näin hakusessa. Menee mulla toki paremmin kuin esimerkiksi kesällä, mut silti. Vielä tulisi oppia pois syömisen aiheuttamasta syyllisyydestä.

Moodi on vähän alakulo, en tiiä miksi. Nyt on perjantai ja mä istun yksin kotona. Oon käynyt koulussa, hoitanut ruokaostokset ja tehnyt treenin. Syönyt, ollut koneella, käynyt Hesellä kahvilla. Oisin mielelläni pippaloinut jossain, mennyt johonkin tai tehnyt ees jotain kehittävää viikonlopun kunniaksi, mut jotenkin tunnen oloni niin ulkopuoliseksi kaikkien seurassa. Eikä siihen oo mitään syytä ees, vaan tää oma pää. Oon vamma. 

Muutenkin mulla on vähän sellanen olo, että aika on otollinen kaamosmasiksen uhriksi joutumiselle. Mä oon yrittänyt ajatella positiivisesti, liikkua hyvällä fiiliksellä ja tehdä juttuja, joista nautin, mutta välistä nää olot vaan tulee siitä huolimatta. Mulla ei oo montaa kurssiakaan tässä jaksossa, mutta nekin vähäiset tuntuu raskaalta. Onneksi oon sentään jaksanut käydä koulussa, vaikka se karkaaminen on nykyään entistä helpompaa täysi-ikäisyyden vuoksi. Noh, kai tää tästä. Ehkä.

Mitäs nyt? Voisinpa venytellä, kun ei muutakaan oo. Ja venymistähän ei koskaan voi tehdä liikaa. 

Hyvää viikonloppua muruset, stay tuned niin ehkä mä tästä piristyn viimeistään syysloman alkaessa!

8 kommenttia:

  1. Itekin ostellut noita samoja L-glutamiini & kreatiini-pussukoita :)
    Glutamiinidrinkit aamuun ja iltaan ja kreaa siinä välissä :)
    Ja kaamosmasennusta täälläkin, 3 välipäivä menossa ja ehkä neljäs tulossa kun oon niin vetämätön ja vässykkä. Mut kaipa se tästä alkaa taas pökkimään, kun aikansa saa pattereita ladattua seuraavaan treeniin :P
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootko huomannut noista nameista olevan mitään hyötyä? Mä alotin molemmat eilen, saa nähdä koska turpoan ja vältynkö flunssilta :D

      Tsemppiä sullekin, taitaa olla vissiin aika yleistä meillä suomalaisilla tää apeus pimeänä vuodenaikana. Me voitetaan se!

      Poista
  2. Miulla on glutamiini ja leusiini päivittäisessä käytössä. Kreatiiniakin on kaapissa purkki, mutta vielä tähän asti se on ollut täysin koskematon...varmaan alitajuisesta pelkään sitä mahdollista nesteiden kertymistä tai jotain.

    Mie oon ollut ihmeellisen vähän masis tänä syksynä. Epäilen kyllä, että viimein kohdilleen saatu ruokavalio (lue: tarpeeksi energiaa) vaikuttaa siihen ihan ratkaisevasti :) Toivottavasti siullakin pian mieli piristyy! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jotenkin usko, että kreasta voisi turvota NIIN paljon nesteitä että se oleellisesti näkyis tai tuntuis. Toki jokasen kroppa on erilainen, joten kokeilemallahan se selviää :)

      Riittävä energiansaanti on muuten tosi oleellinen asia mielialan suhteen. Mä oon viime vuodet kituuttanut-mässännyt-kituuttanut vuoron perään ja nyt toivonkin, että kun oma ravitsemustilanne on paljon parempi kuin tuolloin että masennus tulisi ainakin huikeesti lievempänä kuin mitä aikaisemmin. Ainakin nyt on olo ihan hyvä :) Toivottavasti säkin selviät ilman suurempia aallonpohjia <3

      Poista
  3. Hähää. Sulla on aivan ihana blogi. Mahtava lukee sun motivaatiosta ja tosta mielettömästä reenaamisesta!

    Iteki tahon taas ton draivin mikä vie salille kuin lentäen. Se fiilis jälkeenpäin vaan on ihan mieletön. :3 Muttanii!

    Oli mulla kysyttävääkin. Miten sä nykyään syöt? Tai siis silleen kun löysin sun blogin aikojaan karppausfoorumin kautta, ja kiinnostaiski siis miten sä nykyään syöt kun reenaat noin kovaa? :>

    - Blodra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. inä mistään mielettömästä tiedä, kunhan vain treenaan koska nautin siitä ja haluan kilpailla vielä joskus... Kiitos, tässähän melkeen punastuu! <3

      Mä syön nykyään paljon enemmän hilareita kuin mitä karppausaikoinani söin, mut välttelen edelleen puhdasta sokeria ja gluteeniviljoja. Lähinnä hiilarit tulee siis riisistä, kaurasta, hedelmistä/marjoista/rehuista ja välillä suklaasta (tämän ja juustokakun kohdalla ei mietitä sokereita, piste). Energiansaantia oon nyt vasta viime aikoina tajunnut nostaa sinne 2000 kalorin paikkeille, ja eipä ainakaan painossa näy moinen nousu sitten lainkaan :) Olo on vaan kohentunut huikeasti. Mulle itelleni sopii hiilarit kohtuullisissa määrin, erityisesti treenin jälkeen ja yleensä aamullakin. Ilman niitä en jaksaisi ja kroppa ois aika kovilla, kun teen kuiteskin aika paljon aerobistakin.

      Poista
  4. Mistä noita kuvia oikeen tulee :DD Oikeesti, aivan kamalia kuvia... Ja mikä toi mun ote tosta lasista taas on :Dd En mee enää kuviin jos ollaan jossain juhlimassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin loistava kuva! :DDd Katoin niitä mun muita kuvia tuolta kansioista ja samaan tulokseen päädyin, en taida enää poseerata humalassa... Enkä kyl muutenkaan. Oon ihan komee ilman todistusaineistoakin.

      Poista