2012-11-02

Käytä sitä persettä!

Viikon alussa oli vielä sellanen olo, että perjantai ei tuu ikinä. Siis mikä väsymys ja uupumus! 

Koko ma-pe aikavälin olen nukkunut huonosti ja treenannut lupauksistani huolimatta kovaa (ts. mulle kovaa, oon meinaan tehnyt neljä salitreeniä + kaksi kunnon 45min aerobista). Kun tähän vielä lisätään kahden viikon päästä alkavan koeviikon aiheuttama ennakkostressi niin avot, tyttö on ihan paineissa. Meidän pitää tehdä terveystiedossa joku tutkimusraportti, jossa on miljoona sivua ja sen lisäksi vielä oma terveyskartoitus aiheista uni-ravinto-mieliala-päihteet, ja molempien palautuspäivä on kahden viikon päästä eikä kumpikaan oo edes puolessavälissä. Lisäksi mun pitäis kirjottaa äidinkielen kirjoituskurssin essee valmiiksi tässä viikonlopun aikana, palautus ensi keskiviikkoon mennessä. Se tekele on sentään jo yli puolenvälin mut silti. Karrrmee ressi! Mä en vissiin ikinä opi asennoitumaan kouluhommiin rauhallisesti, aina ne vanhat perfektionistiminän piirteet tulee esiin. Höh.

Onneksi perjantai tuli kuin tulikin ja onneks olin niin reipas, että jaksoin odottaa sitä. Hyvä minä ♥

Päivän pornopläjäys. Miksi mulla on tämmöstä koneella...

Treeneistä sananen. Palautumisen heikkouden huomaa, sillä eilen ei noussut penkistä se mikä vielä viime viikolla nousi kevyehkösti. Nyt PITÄÄ levätä, ihan oikeesti. On se jännä, miten tunnistaa itsessään väsymyksen oireet, mutta silti jatkaa vaan. Just tällaset ihmiset ärsyttää mua. Ärsytän siis itseäni. Aina pitää näköjään takoa sitä päätään seinään niin kauan kunnes taju lähtee.

Mutta, otsikkoon palatakseni! Kävin tänään korvaamassa yhden liikkatunnin punttisalin puolella. Sain yhdeltä vn-tyypiltä tekniikkaopastusta ja nyt olen montaa asiaa viisaampi. Joka treenissä kun pidän nää tänään opitut asiat mielessä, teen toistoa toisen perään ja nakutan niin perkeleesti, niin kohta homma tulee selkärangasta. Penkkitekniikkaan korjattiin tangon laskupaikkaa, vedossa pitäydytään enemmän kiinni tangossa ja otetaan paineet ylhäällä + pidetään olkapäät rentoina ja kyykyssä työnnetään persettä taakse enemmän ja pidetään rinta edessä. Onneks toi kyykkytekniikka selvisi, oon nimittäin tähän asti tehnyt kyykkyä pitkälti polvien kustannuksella. 

Note to self: tee kyykkyä boksille. Se auttaa.Viikonlopun pläänit ei oo sen erikoisempia, sen esseen aion tehdä ja huomenna käväistään kaupungissa kera siskon. Mennään kattomaan yhtä kaveria, joka on justiinsa muuttanut omaan kämppään. Siinä kai ne tärkeimmät. Trevligt veckoslut på er alla! ♥
10 kommenttia:

 1. On kyl siisti tunne ku keksii oikeen tekniikan. Mäkin just huomasin että oon vedellyt taljaa niin, että alaselkä ois voinut mennä rikki. Nyt kun oon tehnyt sen pari kertaa oikein, niin yläselkä jumittaa silleee ihanasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Vähän on musta ihanaa, kun säkin oot löytänyt salille ja tykkäät siitä noin paljon <3

   Poista
 2. Mulla on myös välillä taipumus treenata ja urheilla monta päivää putkeen, kun en oikein aina jaksaisi/viitsisi/muistaisi pitää niitä lepopäiviä... Mutta kun sitten pari päivää lepää, huomaa taas miten eri tavalla treeni kulkee, siis positiivisessa mielessä! Eli maltapa lepäillä :)
  PS. Löysin sun blogin vasta, jään seurailemaan jos vain muistan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja tervetuloa lukemaan! :) Toi on ihan totta, kun tykkää niin kovin treenata niin mielellään ei pitäis mitään lepopäiviä koskaan. Mut kun malttaa mielensä ja lepää, niin lopputuloksissa sen huomaa :)

   Poista
 3. Tekniikka tuo tehoa, teho tuo tuskaa, tuska tuo tulosta ;)

  VastaaPoista
 4. Mie kovasti uskon, että maanantaina pääsen kyykkäilemään jo täysin toimivalla pe*seellä (miks tää kuulostaa jotenkin niin rivolta?! :D)! Pitää pitää tää siun postaus mielessä sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimiva perse... XD En tiiä miks kuulostaa rivolta, eihän se ole, eihän?! Mut tosiaan, oikeesti kyykyssä pitää mennä silleen niinku ois istumassa jonkun päälle, eli persettä työnnetään taaksepäin eikä mennä vaan alas niinku sanasta "kyykky" vois luulla. Persettä taakse siis niin kyllä lähtee ;)

   Poista
 5. Eikai sitä jääräpää usko kuin kantapään kautta? :) Hyvinhän sul menee kuitenkin, itsensä kuunteleminen näissä asioissa on jo suuri edistysaskel sen sijaan että tekis, vaikka tuntuu ettei keho jaksa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näköjään joo :D On tässä kuitenkin edistytty itsensä kuuntelun suhteen tosiaan, aiemmin oisin vaan jatkanut yhtä kovaa. Nyt oon sentään vähän onnistunut keventämään, vaikka salilla oon nyt käynytkin kaks kertaa.

   Poista