2012-10-28

Kansalaisvelvollisuuksia ja humppaa

Suoritin tänään kansalaisvelvollisuuden (= kävin äänestämässä). Piti kysyä vaalivalvojilta mihin meen, mitä teen kun ensikertalaisena sitä oli vähän hukassa. Voi raukat ;D Mut sainpa äänestettyä, ens kerralla osaan suunnistaa ihan itte!

Äänestyksen jälkeen suunta kohti kaupunkia ja yläkropan jumppaa. Tuli otettua vähän kovemmin kuin viime kerralla ja ensi viikolla yritän päästä tekemään taas oikeesti kovaa. Tuppaa tuntumaan ainakin siltä, että olisin kutakuinkin palautunut. Anyways, tähän päivään. Pääpaino selällä ja vatsoilla + rintaa ihan vähän.

Alkulämmöt crosstrainerilla 10min

Penkki 10x20kg, 6x30kg, 5x35kg, 3x4x40kg + 3x42.5kg (piti kokeilla meneekö... viimeinen toisto oli vähän hävytön)

Ylätalja rusetti 12x35kg, 8x40kg
Alatalja suoralla kahvalla 12x35kg, 8x40kg

Kulmasoutu kp 2x8x12.5kg, 8x15kg

Pullover rinnalle kp 10x12.5kg, 2x10x15kg

Ja vatsoille kiertoharjoitteluna seuraavaa:
Voimapyörä 2x10
Jalkojennostot 2x10
Abcoasterilla vinot vatsat 2x20/puoli
Abcoasterilla suorat vatsat 2x20

Loppuun crosstrainer-intervallia 20min

Tuntuupa mukavalta, kun voi tehdä penkkisarjat nelosella alkavalla painolla :) Mulla on keskivartalon vahvistusprojekti meneillään, selkään ja vatsalihaksiin olisi saatava jerkkua lisää. Esimerkiksi kyykyissä jalat kyllä jaksaisi, mutta keskivartalo pettää ja koko touhu menee jullettamiseksi. Ja se ei oo tarkoitus.

Räpsin vähän kuviakin tänään, just for you honeys!

Paremman bodyn toivossa kenties? Kiva-kivempi-kivin-asteikolla
toi paita on kivin. Hehe.
No te kuitenkin halusitte nähä, miltä se näyttää. (Huomatkaa oikealla
pikkusiskon tekemä ikivanha piirrustus nimeltään "Anni in future")
Mun pitäis varmaan pestä toi peili... Joo. Kai sieltä selkäpuolelta jotain erottuu,
vaikken sitä lihaserottuvuutta ole treeneilläni niin metsästänytkään.
Päivitin naamakirjaa treenin jälkeen ja jostain kumman syystä keskustelu siirtyi jumpan sijasta humppaan. Arvatkaa, onko tää soinut päässä koko tämän illan ja varmaan vielä yönkin? Syysloma tais olla tässä. Miksi, oi miksi aika menee aina liian nopeasti? Huomenna se ois siis back on track eli fysioterapian kautta kouluun ja sieltä treenille. Vuorossa fiiliksen mukaan joko maastaveto tai ihanakamala kyykky. Hyvää alkavaa viikkoa hunajaiseni!


4 kommenttia:

 1. Etkös sä pirpana voittanu sen erican satasen lahjakortin? :)

  Vitsi, sun pitää joskus lähtee mun kans jumpalle, laitan sut tekemään todellisia PAKKOtoistoja ja niiden perään vielä negoja penkkiin, ni lähtee numerot nousuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää tulla tänne treenaamaan mua ;) Toi ihQ-pinkki paita on just sieltä Gazozilta, minne sen lahjakortin voitin. Ostin ton ja yhen toisen treenipaidan, bansku-toffee prodevanukasjauhetta ja muutaman patukan (jotka oon jo syönyt, olivat hyviä perhana). Pitäiskö näistäkin tehä postaus? :D

   Poista
 2. Pätevä tyttö :D Oli niin paljon luettavaa kerralla, että tuli taas päivitysähky. En oo kerenny koneella istua, oon huidellut pitkin pusikoita kikkailemassa. Ja lenkillä, kraist.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo tuitui, sinä täällä, moi <3 Kävinkin lukemassa sun kuulumiset blogista, ei ihme jos et oo ennättänyt tänne aiemmin! Huh, mitä reissuja ja erätulia. Ja pullapitkoo! Oot HULLU! :D

   Poista