2012-12-05

Lauantai Tallinnassa ja loistava treenijatkumo

Vähän lazya tää päivittely nyt, muttei anneta sen haitata.

Sain terveystiedon tutkimuksen palautettua ajallaan ja ilman, että piti valvoa koko dedistä edeltävä yö. Go me! Lauantaina lähdettiin aamuneljältä kohti Helsinkiä ja Eckerö Linen paattia, joka tuulta uhmaten kuljetti meidät päiväksi Tallinnaan. Ostin tasan yhden mustan pitsitopin ja taxfreestä pari levyä suklaata (syöty jo...) ynnä vähän turhakkeita eli olutta ja tupangia. Voi, mä niin lopettaisin polttamisen jos saisin jostain motivaation siihen. Nyt ajatus on lähinnä se, että koska mulla ei ole vielä syöpää tai keuhkoahtaumatautia tjsp, niin kaikki on fine eikä syytä lopettamiseen ole. Tyhmä.

Reissu oli pitkä, kotiuduttiin vasta puoli yhdeltä. En ihan heti lähtis uudestaan tollaselle yhden päivän reissulle, vaikka hytissä saikin nukkua sekä meno- että paluumatkalla. Kyllä se vähintään viikonlopun ottaa, että ehtii koluamaan Tallinnan parhaimmat putiikit ja vielä nukkuakin.

Parasta laivalla: buffetpöytä. Piparijäädyke oli parasta!


Viime viikon treenit meni hehkutuksen jälkeen vielä enemmän nappiin! Kolmoset maastavedossa 77.5kg eli uusi ennätys. Tällä viikolla sama draivi on jatkunut, ja sekä vedossa että kyykyssä on ykkösmaksimit nousseet syksystä. Kyykky maanantaina 65kg eli 3kg yli oman painon ja veto 90kg, tänään otettu. Alla oli jopa pari työsarjaa, joten tosi hyvin mun mielestä! En vois muikeempana olla täällä ♥ Tää menee just niin kuin haluankin tän menevän. Ensi vuoden alkupuolella hinataan mave kolminumeroiseksi ja kyykkyyn vielä ainakin vitonen lisää. Sit aletaankin pikkuhiljaa olla niissä numeroissa, joiden kanssa voi jo mennä ja myöntää treenaavansa. (Musta kun on hirveen noloa kertoa ihmisille, että treenaan - välillä kun on heitetty semmosta "ei susta huomaa et sä treenaat" ja "sun tulokset on ihan vauvapainoja vielä, ite teen sarjaa 100kg:lla" läppää päin naamaria... Mitä tollasille oikein pitää vastata? Teen tätä itseäni varten, mutta se ei anna mulle vittuiluimmuniteettia.)


Jos tää alkuviikko onkin loistanut viime viikon lailla treenillisesti, niin edistystä on tapahtunut myös kouluasenteessa. Joka päivä on tullut oltua jokaisella tunnilla ja viime aikoina oon jopa virkistynyt juttelemaan ja nauramaan kavereiden kanssa. Ennen olin aina väsynyt ja kauheen kärtsä. Mistä lie johtuu, en tiiä... Tänään oli itsenäisyysjuhla ja lyhennetty koulupäivä, huominen ja ylihuominen vapaata! Saa nukkua pitkään, ihanaa :) Aion kattoa Tuntemattoman sotilaan ja viettää laatuaikaa itseni kanssa. Pitää ladata akut viikonloppua varten, sillä voin jo haistaa partymeiningin tänne asti. Tiedossa siis parin kaverin synttärit vuokramökillä, sauna löytyy ja vieraslista enemmän kuin hyvä! Can't wait.

Ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille, tää hakee nyt lisää kahvia ja nauttii vapaudesta herätä huomenna ILMAN herätyskelloa

Hmmph, meni vinoon! Tyhmä Blogger. Pikaräpsy
tänään koulussa, iLuurin laatu väittää mun juuri värjätyn
tukan olevan muka noin himmee. No sori, ei se oo.
 
 
 

13 kommenttia:

 1. Mmmm, ku pääsis laivalle mättään!
  Mää vetoon aina itelleni, että oon reenannu niin vähän aikaa, siks pienet numerot. En tiedä meneekö toi selitys läpi yhä kymmenen vuoden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. One does not simply undereat in a buffet. Se on häväistys niille kaikille ihanille alkuruuille, lämpimille ruuille, JÄLKKÄREILLE...

   Tokihan toi on ihan pätevä syy, mutta silti harmittaa kun haluis olla iso ja vaffa jo nyt eikä vasta 20 vuoden päästä. Nii!

   Poista
 2. "Jos tää alkuviikko onkin loistanut viime viikon lailla treenillisesti, niin edistystä on tapahtunut myös kouluasenteessa. Joka päivä on tullut oltua jokaisella tunnilla ja viime aikoina oon jopa virkistynyt juttelemaan ja nauramaan kavereiden kanssa."

  Miten mie löydä meistä koko ajan entistä enemmän samankaltaisuuksia?! Tuokin ois voinut olla taas ihan kuin miun suusta! :) Mutta kyllä myö nyt hyvällä polulla taidetaan olla kummatkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen on pakko olla niin, että me ollaan kaukaisia soul sistereitä tjsp :o En kyllä laittais pahakseni, jos mulla olisi tollanen sympaattinen ja samoista asioista kiinnostunut isosisko :) <3

   Poista
 3. Ihan huippua, miten sun pala kehittyy!! Ite hohkaan vaan niin massan perässä vaik voimatreenejäkin vois välillä kokeilla! en tiiä, onko niistä sanottavaa hyötyä jos ne on vaan välikivaa :) Enkä uskalla maksimiykkösiä, selkä räsähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et uskalla maksimiykkösiä, niin tollanen joku 5x5 stronglifts tai Wendlerin voimaohjelma vois olla ihan hyvää vaihtelua ja erilaista ärsykettä lihaksille :) Suosittelen kokeilemaan, näissä lyhyissä sarjoissa tulee niin voimakas olo :D Ja hermosto kuormittuu ihan eri tavalla kuin bodaillessa.

   Poista
  2. Asiaa!! Hyvä vinkki, rakas puutarhajyrsin <3

   Poista
 4. välillä kun on heitetty semmosta "ei susta huomaa et sä treenaat" ja "sun tulokset on ihan vauvapainoja vielä, ite teen sarjaa 100kg:lla" läppää päin naamaria... Mitä tollasille oikein pitää vastata?

  Sano vaikka, että aika säälittävää rämpimistä jos nyt vaikka ME-tuloksiin vertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "No emmäny tiiä, tämmönen puutarhajyrsin..." :D Jotain tällasta iskevää täytyy ruveta kehittelemään päässään toistuvien tapauksien varalle.

   Poista
 5. Motivaation puute tupakoinnin lopettamisessa kertoo vaan siitä ettet oikeesti haluu lopettaa. Mulla ainakin on tosi helppo keksii miljoona syytä, mm. raha ja terveys, jotta miksi lopettaa. :D Esim. isiäkin kun välillä kattelee kun se vetää stmapiipusta hengäyksen ennen ja jälkeen tupakan niin ei kyllä tee enää ees mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin se justiinsa on. Ei motivaatiota -> en oikeesti haluu lopettaa. Vielä kun keksis sen pohjimmaisen syyn, että MIKS mä en halua lopettaa, niin voisin lähteä siltä pohjalta etsimään sitä motivaatiota. Mutkun en oikeesti tiedä, että miksi mä haluan tupakoida :d

   Poista
 6. Nii i. Just yhden kaverin kanssa puhuttiin ku aikonaan on väkisin pitänyt opetella tupakoimaan. Kaverilta oli isi kysynyt, että "Miksi sä poltat, onko se hyvää?". KAveri oli vastannut, että "ei, se on kivaa". NAurettiin että joo tosi kivaa. Toki se sosialisoi, mtta eipä se muuten hyödytä mitenkään.

  VastaaPoista
 7. Komeita painoja, tsemppiä treeneihin!:)

  VastaaPoista