2012-12-10

Maanantai in my ass

Jee, mulla on taas uusi lukija! Heippa :] Ihan ufo määrä teitä on jo nyt. En voi uskoa.

Tänään mä mietin aamulla kahdesti, että skippaanko koulun vai meenkö sinne. Päätin mennä, sillä kaks viikkoa nyt kestää (= on kestettävä) vaikka päällään seisoen Amazonjoessa piraijalauman keskellä. Yikes. Viime viikolla koulu ei tympässyt lainkaan, mutta nyt alkaa kieltämättä vähän nakertaa. Mä haluun nukkua pitkään, syödä riisipuuroa niin että selkäjenkkikset turvahtaa farkuista pihalle, mennä pulkkamäkeen siskojen kanssa, hiihtää, kolata pihaa lumisateessa puolen tunnin välein, juoda kahvia ja lukea joulukuvastoja, tehdä lumihepan ja käydä lumihangessa saunan jälkeen, ää! Tuu jo, loma!

Aamun fiilikset tänään siis kirjaimellisesti samat kuin ao. kuvassa.

weheartit.com
Mut pippalot oli kivat, tosi kivat! Ja seura oli parasta... Saunottiin, juotiin, kuunneltiin musiikkia ja naurettiin. Nukkumaan päästiin vasta viiden maissa. Kevyt 12h alkoholiputki ;D No, kerrankos sitä. Taisin juoda vähän liikaa sietokykyyni nähden. Piti hakea jättirullakebab lääkkeeksi sunnuntaina ja se oikeesti auttoi, trust me!

Tänään penkkitreeniä omalla sävelletyllä ohjelmalla (penkki, dippi, viparit, takaolat, kulmasoutu, voimapyörä) ja huomenna sit kyykkyä (+ prässiä tai askelkyykkykävelyä, reiden koukistusta, ehkä pohkeita ynnämuuta jännittävää). On se kumma, kun treeneihin ei oo mikään ongelma lähteä, mutta koulun sijasta jäis paljon mielummin kotiin uinumaan.

Tajusin muuten, että kaks viikkoa kunnes joulu eikä mulla oo kavereille lahjoja. Paniikki!


8 kommenttia:

 1. Jep, treeneihin sitä lähtis ihan mukisematta, mutta toi koulu... Mistä hitosta siihen sais kaivettua sen motivaation?! Onneksi miulla on keväällä lähinnä kandin kirjoittamista ja tentittäviä kursseja (=ei läsnäolopakkoja niin paljon!!), niin ei tarvii raahautua yliopistolle ja olla mukasosiaalinen jos siltä ei tunnu. Oon paljon mieluummin sosiaalinen teidän treenikollegoiden kanssa täällä blogimaailmassa ;)

  Mutta yritetään myö "siskokset" pysyä vahvoina vielä sinne joululomaan asti ja olla skippailematta tuota koulua :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukasosiaalisuus tökkii eniten kouluun menemisessä. Ei aina jaksa, vaikka pitäiskin :D Mut kaipa tän kaksi viikkoa oikeesti jaksaa vaikka päällään seisten, onhan meillä ohessa treenit jotka pitää mielen virkeänä :) Joten todellakin, tsemppiä sulle myös <3

   Poista
 2. Mullekki oli toi 12h putki iha uutta! :DD Ihmettelin et kestin niinkin kauan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kans! Ei sitä ajan kulua ees huomannu, kun oli niin paljon nähtävää ja juotavaaki ;D

   Poista
 3. Ihana ihana IHANA toi sun "tahtoo tehdä"- lista! Onks sullaki selkäjenkkikset?? Se on nii inhaa ku niitä ei voi imee sisään!

  VastaaPoista