2012-12-14

Viikko enää!

Enää viikko koulua ja LOMA! ♥ Niin se aika vaan kuluu. Ihmeellistä.

Tänään lähdettiin perheen kera Raumalle ostamaan joululahjoja. Parille kaverille ja iskälle tuli hommattua lahjat :) Äidille mulla on jo, samoin molemmille siskoille, joten enää puuttuu yhden kaverin paketti ja todennäköisesti tulen ostamaan vielä jotain lisää siskojen ja äidinkin paketteihin. Tällä kertaa lahjojen hankkiminen on hyvällä mallilla, aikaisemmin ne on tullut haalittua pikapikaa pari päivää ennen jouluaattoa. Vielä kun sais nuo paketoitua, niin avot! Haluaisin ostaa jotain kivaa itelleni myös, just because I'm worth it ;)  Ehkä pistän tilausta vetämään Fitnesstukkuun. Ainakin magnesiumia ja D-vitamiinia tarttis saada lisää. 

Viikon treeneissä on aistittavissa joko jonkinlaista ylienergisyyttä tai kapinointia edessä siintävää kevyttä viikkoa kohtaan. Joka päivä on tullut treenattua joko aerobista tai salia :o Maanantaina penkki, tiistaina kyykky, keskiviikkona ja perjantaina aerobiset sekä torstaina punnerruksia vähän joka suunnasta. Torstaina tuli pystypunnerruksessa temmottua 2x6x12.5kg käsipainoilla, mikä on uusi ennätys :) Kauan siinä kestikin, että pääsin eroon niistä ikuisuuskympeistä! Kyykkypäivänä tein myös suorin jaloin mavea, josta johtuen tälle päivälle suunniteltu maastaveto ei päässyt toteutumaan, sillä en edelleenkään kykene istumaan pöntöllä kivuitta. No, meni vissiin ainakin perille, joten ei sovi valittaa (paitsi ihan vähän).

Raumalta tarttui pitkästä aikaa mukaan Tigiä.
Nää tuotteet tuoksuu niin hyvältä!


Salikortti umpeutuu keskiviikkona, joten siitä n. viikko eteenpäin otetaan rauhallisesti, syödään hyvin ja paljon ja kerätään voimia vuoden alun uuteen ohjelmaan (Wendlerin 5/3/1). Terveystiedon ylppäreihin lukeminen olis tarkoitus aloittaa myös. Saa nähdä miten käy... Uutena vuotena otetaan 2013 villisti vastaan eikä ainakaan mietitä yhtään koulujuttua! Tämän viikonlopun suunnitelmat on todennäköisesti baari ja kauneimmat joululaulut (kirkossa, ei baarissa!). Hyvää viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti