2013-01-25

Jahas. Jos sitä tännekin viikonlopun kunniaksi raapustaisi muutaman sanan!

Terveystiedon yo-tehtävät tuotti alkuviikosta megalomaanista stressiä (ilman niistä suoriutumista en olisi läpäissyt kurssia) mutta sain kuin sainkin hoidettua tehtävät pakettiin päivää ennen tarkistusta. Torstaina alkanut koeviikko käynnistyi mun osaltani vapaapäivällä ja tänään vuorossa oli äidinkielen "suuri" kielioppikoe - jos se nyt mikään "suuri" olikaan, kun valmista tuli alle tunnissa ja koin vastanneeni kaikkiin tehtäviin joko oikein tai ainakin lähes oikein. Alisteiset ja rinnasteiset lauseet tuotti eniten päänvaivaa, niitä en varmaan opi ikinä... eikä välttämättä tarttekaan ;)


Treeneistä pari huomiota: nyt kolme viikkoa vedetty aikalailla sata lasissa ja koska ei vielä tunnu siltä, että olisi kevennyksen paikka, niin enpä pidä. Treenityyli on siirtynyt voimailun puolelta enemmän supersarjoja ja pidempiä settejä sisältäviin jumppailuihin ja hapotus on ollut aika muikeeta :D Noita tehdessä huomaa, että aerobinen kunto on huonontunut kesästä aika paljon, joka välissä saa haukkoa henkeä enemmän tai vähemmän. Vaihtelu kuitenkin virkistää, joten näillä mennään nyt eteenpäin ja kattellaan voimahommia sitten keväämmällä. Mä haluan sen 50kg penkin (joo ei, ei oo tullut vieläkään, hmph) ja 100kg maven!

Tänpäiväsen selkäjumpan voisinkin laittaa tähän muistiin ittelle, mulla kun loppui treenivihosta sivut ja oon joutunut tekemään KAKSI jumppaa ilman sitä. Ounou! Kriisi!

Alkuun 5min crosstrainerilla.

1. Kulmasoutu tangolla mo (10x20kg, 10x25kg) 2x10x30kg

2A. Ylätalja leveä mo 12, 11, 10x40kg
2B. Alatalja rusetti 8x35kg 10, 9x30kg

3. Räkkivedot (kokeilin ekaa kertaa) 10x40kg, 2x10x50kg

4. Kulmasoutu kp 12, 10x15kg ja pudotussarjana viimeinen 8+5x15kg -> 10kg

5A. Selän ojennus 5kg levypainolla 15, 12, 12
5B. Selän ojennus lattialla vuorokäsin ja -jaloin 10, 10, 10/puoli

Loppuun 30min hikinen aerobinen crosstrainerilla. Itse treeni kesti vesipullon täyttämisen kera noin 45min eli mun kunnollani haBotti, kyllä! 

Testasin kaupassa silmälaseja ja koin, että mun
älykkyysosamääräni kohosi vähintään ^100.Huomenna saa hyvillä mielin ottaa lepiä, kun tietää jo nyt olevansa pahasti jumissa lauantai-aamuna. Lepopäivän kunniaksi suunnataan äiskän, siskon ja mamman ( ♥ ) kanssa Turkuun. Mieleni tekisi käydä vetämässä edes joku pieni jumppa Gym2000:lla, se kun oli mun lyhyen IB-vuoteni vakiosali ja tykkäsin siitä paikkana tosi paljon. En tiedä, ehkä mä kuitenkin lepään vaan :) Body Actionilla haluun ainakin käydä! Iltasella haetaan pari (35) paalia heinää noille meidän omituisille otuksille ja sen jälkeen piipahdetaan mitä luultavimmin kaverin luona tyttöjen illassa/leffaillassa kera siskon. Puuhailua siis riittää, ja onneksi riittääkin - en ehdi repiä stressiä koeviikosta eikä käy aika pitkäksi ;)
Hyvää viikonloppua, nauttikaa treeneistä ja/tai ansaituista lepopäivistä ♥ Moimoi!

4 kommenttia:

 1. No ois kyllä tollanen treeni haBottanut tätä isosiskoaskin ;) Huhuh, kyllä sie oot taas ollut liekeissä!

  Ihanaa viikonloppua <3

  ps. Arvaa minkä mie pääsen korkkaamaan huomenna?! No uuden treenivihkon, JEE!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin viikonloppuja myös sinulle siskoseni <3 Vedän sulle jonkun hirvittävän quatrosarjoja sisältävän jumpan jos satun tulemaan sinne nurkille kyläilemään kuten on puhuttu ;)

   Oon niin jättikade treenivihosta, ää! Pitänee ostaa Turusta sellanen.

   Poista
 2. Murunen, tuon valmistajan lapun saa ottaa siis rilleistä jossain vaiheessa pois. Paitsi jos on DG:n tai Armanin lasit, ni kannattaa jättää paikoilleen, että muotitiedottomat moukat tajuaa, että ne on ollu sikakalliit!

  VastaaPoista