2013-01-20

Laiskuudesta ja väsymyksestä johtuen minimoin kuulumisten jakamisen ja kirjoitan vähän tyhjäpäisemmin eli vastaan valmiisiin kysymyksiin ja kerron pari (11) juttua itsestäni. Sain nimittäin haasteen Lauralta! Kiitos! ♥

Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusi blogeja ja auttaa huomaamaan heitä joilla on
alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Skippaan suosiolla kohdat kolmosesta eteenpäin, eiköhän nää haasteet oo jo aika pitkälti jokainen läpikäynyt :) Yhdentoista faktan aika siis.

1. Reväytin varmaan sisäreiteni eilen salilla. Tein mavea ja vaihdoin tankoon painoja, tarkoitus oli "tuupata" jalalla 20kg lätty tankoon. No tuuppasin ja sit sattui, sattuu edelleen kun loitonnan reittä. Höh. Pitää kiinnittää huomiota tohon seuraavissa treeneissä, toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Tänään ei ainakaan sattunut, tosin enpä jalkoja tehnytkään...

2. Ollaan siskon kanssa suunniteltu kesäloma-aktiviteetteja jo nyt :D Suunnitelmissa on kiertää ainakin yhdet festarit (Ruisrock tai Provinssi/Ilosaari, todennäköisesti myös Lokalahden maalaismaisemissa pidettävä Karjurock), käydä Yyterissä pelaamassa biitsiä ja nauttimassa ilolientä, tehdä roadtrip jonnekin päin Suomea sekä paiskia duunia niin per... että ois rahaa toteuttaa nää kaikki.

3. Oon vähentänyt kahvin juontia. Ei vaan maistu enää. Aamulla menee mukillinen tai kaksi, iltapäivällä joskus yksi, yleensä ei sitäkään.

4. Lempiväreihini lukeutuvat (sen ainaisen mustan lisäksi) tumma keltainen, metsänvihreä ja violetti. 

5. Olen ollut nyt kaksi viikkoa ilman suklaata! Eikä oikeastaan tee tiukkaakaan. Kun on alkanut syödä kunnon ruokaa säännöllisesti, ei himoja suklaalle jää. Tietty sen fasun blöön vois silti syödä huvikseen...

6. Mulla on ehkä tiedossa keikka yhden ihaNaisen voimanostajan huoltajana maaliskuussa ♥

7. Pyöritän hiuksiani. Aina. Ennen nukkumaanmenoakin sängyllä maatessa on ihanIHAN pakko napata suortuva ponnarilta (nukun hiukset kiinni takkujen minimoimisen vuoksi) ja pyöritellä niin kauan, kunnes väsymys yltää pyöritteleviin sormiin.

8. Haluaisin töihin tienaamaan rahaa ja uusia kokemuksia. Työn laadulla ei sinänsä ole paljoakaan väliä, kunhan viihtyisin työyhteisössä ja palkka olisi kohtuullinen.

9. YO-kirjoitukset stressaa hirvittävästi. Pelkään, että äiti vertaa mua kolmen laudaturin isosiskoon ja on pettynyt, kun en yllä samaan. En rehellisesti sanottuna jaksaisi panostaa kirjoituksiin niin paljon kuin ehkä pitäisi.

10. En vieläkään käsitä täysi-ikäisyyttäni. Olo on edelleen kuin pienellä kakaralla.
Ja Lauran kysymykset:
 
1. Oletko koskaan hypännyt benji-hyppyä? Jos et, haluaisitko?
- Olen! Se oli ihan mahtavaa.
 
2. Oletko aamu- vai iltavirkku?
- Ennen iltavirkku, nykyään enemmän aamuvirkku kun en jaksa valvoa. Musta on tulossa mummo. 
 
3. Missä maassa haluaisit käydä?
- Iso-Britannia (LONTOO again and again and again...), Venäjä ja öö. Japani ja Amerikka.
 
4. Jos saisit valita kolme esinettä autiolle saarelle, mitkä ne olisivat?
- Levytanko, tulentekovälineet ja peitto.
 
5. Unelmien ammattisi?
- En osaa sanoa. Poliisi, kirjailija, pt, life coach, fysioterapeutti... Välillä löydän itseni haaveilemasta tutkijan ammatista ja välillä ois siistiä olla vaan kaupan kassa. Ota nyt näistäkin selvää.
 
6. Lempiruokasi? Inhokkiruokasi?
- Lempiruokaa on puoliraaka jauheliha tai pihvi sekä parsakaali (+riisi), inhokkiruokaa lipeäkala tai hernekeitto.
 
7. Oletko kotihiiri?
 - Taidan mä vähän olla :)

8. Miten vietit viime joulun?
- Hyvin syöden maailman parhaimmassa seurassa (perhe ♥). Joulusauna, ei kirkkoon, yhteinen ruoanlaitto ja ruokailu. Parhautta.
 
9. Juhannus vai uusivuosi?
- Juhannus, koska sillon on lämpimämpi eikä tarvii pelätä saako raketista silmään.
 
10. Oletko herkuttelija?
- Välillä elän kuin mikäkin puritaani, mut toisinaan herkuttelijapuoli pääsee vähän liikaa valloilleen. Sillon tietää, että pitää taas vähän kiristää ohjia.
 
11. Kerro itsestäsi paras luonteenpiirteesi.
- Vaikkei tää ehkä aina tunnu parhaimmalta piirteeltä, niin herkkyys. Kaikki vastoinkäymiset, ne pienetkin, tiputtaa mut sata metriä maan alle joka ikinen kerta, mutta nää putoamiset opettaa aina miljoonasti enemmän asioita elämästä ja musta itsestäni verrattuna siihen, etten olis niin herkkis ja etten tuntisi asioita niin vahvasti.

4 kommenttia:

 1. Oisko Ilosaarirock tohon festarilistaan mitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu esiintyjistä + Muut muuttujat huomioon ottaen ei todellakaan huono idis ;)

   Poista
 2. Mulla on takana seittemän festarikesää, enkä salli sen putken katkeavan mieluiten koskaan, että festarisuunnitelmia on aina kiva punoa!

  p.s. Älä stressaa kirjotuksia kovin, ketään ei kiinnosta ne ällät enää yo-juhlia seuraavana maanantaina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin on! Festarit kuuluu kesään. Ja grillailu (sekä itsensä että makkaran - sama asia?)

   Ei ne ällät muuten näin paljoa napostais, mutkun mutsilla on joku ihme taipumus aina verrata meitä sisaruksia ja kun mää oon tämmönen itteeni ottava tyyppi niin poruhan siinä pääsee kun ei vaan pysty samaan. Jatkokoulutuksen vuoksi aion sentään pyrkiä johonkin C/M-keskiarvoon, en muuten pääse minnekään :D

   Poista